vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Singur impotriva tuturor! Pe IQ77 doar un sejur prelungit la Spitalul 9 il mai poate salva de un contact devastator cu o statueta. 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 2, 2017 CULEGATORULE ai cules si procesat prost informatiile PS : De ce distribuiai profilul de FB al lui BETTY de la drept la toti userii ? Ce vroiai sa demonstrezi cu acesta ? Vroiai s-o santajezi intr-un fel , nu ? De ce ai dat anunturi in numele Sianei pe internet ? Mars in plm de jegos , care esti , ca numai de rele te-ai tinut de mai bine de un an pe aici Hai nu mai ocoli întrebarea cu disperare 10 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Nu am probleme de natura nervoasa si nici nu are ea norocul acesta PS: PISILICA o sugi ca la carte , pe langa faptul ca ti-au sarit celelalte pistoane si ai ramas intr-unul singur (uzat si acela , bineanteles) 17 16 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Cea mai tare curva falimentara (35 + si nu a realizat nimic) .....si PUSCARIASA pe deasupra Merge banda la CULES ? Merge o pla speculatii de 2 lei legatura Lasa ca ai realizat tu, ai prostit o pustoaica! Smeker esti! La intrebari directe te ascunzi sub pres ca ultimul las, dar in spatele monitorului esti cel mai tare din parcare! 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Da , ba , talambo ..."mi-a facut averi" pustoaica . Nu-ti spun ca sunt cu multe zerouri si iti sare dopul de la sticla de spirt 18 16 Link spre comentariu
brettt Reputație: -441 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Lasa ca ai realizat tu, ai prostit o pustoaica! Smeker esti! La intrebari directe te ascunzi sub pres ca ultimul las, dar in spatele monitorului esti cel mai tare din parcare! ce sa prosteasca, gagica se baga in seama 1 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Lasa ca ai realizat tu, ai prostit o pustoaica! Smeker esti! La intrebari directe te ascunzi sub pres ca ultimul las, dar in spatele monitorului esti cel mai tare din parcare! Eu cred că a fost invers,pustoaica l-a lucrat pe fraier.De asta a inebunit papagalul flaușat. 9 9 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Da , ba , talambo ..."mi-a facut averi" pustoaica . Nu-ti spun ca sunt cu multe zerouri si iti sare dopul de la sticla de spirt Vezi sa nu te doara zeroul! https://media.healthdirect.org.au/images/banners/w760h217/itchy-anus_h.jpg 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Eu cred că a fost invers,pustoaica l-a lucrat pe fraier.De asta a inebunit papagalul flaușat. Adevarat, l-a facut pe prost de 60 lei! 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Adevarat, l-a facut pe prost de 60 lei! O lună a mâncat porumb fiert,să strângă banii aia. 10 9 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce-o face Alessandra? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce-o face Alessandra?Bine, mult bine oamenilor. 5 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Bine, mult bine oamenilor. Mă vrei? Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce-o face Alessandra?E la școală. 10 9 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 2, 2017 E la școală. Să meargă cu Domnu', zic 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Să meargă cu Domnu', zic După ore,cu Domnu' Profesor )) Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Are niste tate senzationale. 15 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ce-o face Alessandra? a omorat-o PROXENETA aceea la fel de discreta din Militari dar s-a mutat pe contul >mararul< stati fara grija , ca era demult proiectat pe aici 17 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 2, 2017 a omorat-o PROXENETA din Militari Aha, te-au dovedit 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Aha, te-au dovedit nicidecum mai degraba trebuie sa-si dovedeasca ei anumite chestii legate de intregul comportament de aici si-a facut doar un mic harachiri prostesc 17 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 2, 2017 nicidecum mai degraba trebuie sa-si dovedeasca ei anumite chestii legate de intregul comportament de aici si-a facut doar un mic harachiri prostesc E problema voastră, voi știți ce și cum... detașați-vă de forum, altfel nu vă văd bine, prea luați totul pe persoană fizică 7 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 E problema voastră, voi știți ce și cum... detașați-vă de forum, altfel nu vă văd bine, prea luați totul pe persoană fizică eu nu ... decat atunci cand sunt injurat si atacat fara un motiv intemeiat , se schimba si foaia 17 14 Link spre comentariu
brettt Reputație: -441 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Petronela, vino pe topic! 1 2 Link spre comentariu
miskin the serial monger Reputație: 5 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Intru doar pentru a arunca cu 2 centi. Mi se pare extrem de trista desfaurarea de aici. Miki, eu ti-am zis ca esti cam redus mintal, insa sa te lupti cu vieti triste, precum aceea a unei copile din Focsani, scoasa la produs de tigani sau a Amadei, probabil, una dintre cele mai macabre si atat de banale vieti de curva, ajunsa sa aiba absolut nimic, doar regrete, ura si frustrari, este chiar mai trist. Zau, ca ma bucur, cand sunt banat.Parca mi se reaminteste, ca nu am ce cauta in rahatul asta populat de personaje hilare. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Sa vina Mararu mai degraba 17 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum