Sari la conținut

ananda

VIP Member
  • Număr conținut

    1.049
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ananda a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 19 2014

ananda a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ananda

  • Dată Naștere 27.06.2015

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest
  • Interese
    Love

Vizitatori Recenți Profil

9.783 citiri profil

ananda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-414

Reputație

  1. Va salut ... am fost activ pe softpedia ... am inceput si acolo un topic numit Continenta Sexuala ... se gaseste in Forum Softpedia/ Life&Entertainment/Sexy Lounge/Tangenta la Sex/Continenta Sexuala La fel ca si aici am predate exerctiile si am rezumat fazele antrenamentului.
  2. Am revenit cu corectarea ... mai bine de 3 ani de la ultima pierdere accidentala prin ejaculare. Parerea mea extrasa din experienta este ca in cazul antrenamentului tenace zilnic pentru acest obiectiv(atingerea starii de continenta amoroasa perfecta) rezultatele apar gradat in timp ... probabil se mai greseste intamplator o data la 2 ani apoi o data la 3 ani, apoi o data la 4 ani apoi o data la 5 ani cam asa pare sa fie ritmul. Se pare ca este o dobandire treptata a unei virtuti pentru care s-a depus un effort intens in timp. Va doresc si voua rezultate similare sau de ce nu poate chiar mai bune ... si evident stari de fericire pe masura. Sa stiti ca in general starile de fericire sunt un excellent feed-back ca faceti ceea ce trebuie insa in momente de incercare starile pot cadea brusc conform cu testul cu care va confruntati, iar mai apoi dupa depasirea obstacolului starile de fericire revin chiar amplificate. La un nivel profund al fiintei lui fiecare om stie ce este bine si ce nu iar cei care fac mai mereu bine sunt fericiti aproape tot timpul iar cei care aleg preponderant ce este rau sunt nefericiti, bolnavi, imbatraniti inainte de vreme, rautaciosi, agitati, batjocoritori etc Aceste lucruri sunt obiectivabile oriunde in lume.
  3. Atat primavera cat si la mare cel care pastreaza energia sexuala trebuie sa apese putin pe acceleratie cu tehnicile de redistribuire chiar daca nu are activitate sexuala pentru ca in cazul lui datorita anotimpului sau apropierii de mare si a campului mare de placere a concediului generat de foarte multi oameni se poate crea o incarcare mai mare decat de obicei la nivel sexual care trebuie compensata. In cazul meu pastrez statistica intr-un caiet unde imi notez si toate tehnicile pe care le fac zilnic si timpii lor, despre ejaculare nu mai este vorba in cazul meu de ani de zile ... cred ca am gresit o data si am pierdut prin ejaculare acum vreo 2 ani si jumate daca imi aduc aminte correct(voi verifica in carnetel) insa stiu ca am avut o polutie nocturna datorita nedistribuirii complete prin iulie anul trecut. Nu e prea bine - teoria tantrica zice ca stabilizezi complet abia dupa ce ai 7 ani de continenta perfecta fara nici o pierdere. Acest obiectiv il vizez.
  4. Pentru sufletele noastre e bine sa fim cat mai constienti(atunci cand actionam) sa fim cat mai responsabili(adica sa ne asumam consecintele actiunilor noastre) pentru a nu regreta mai tarziu ... sa stiti ca exista dreptate divina(legea cauzei si a efectului) adica nu exista o actiune rea, perversa care sa nu genereze consecinte extraordinar de nefaste pentru cel care o realizeaza ... acestea sunt bolile, dezastrele, despartirile celor care s-au iubit candva etc. Sa va dau un exemplu: un barbat care este mai mereu rau si pervers la un moment dat se imbolnaveste brusc si in cele mai multe dintre cazuri nu se mai vindeca niciodata ba chiar boala I se agraveaza in timp, altii ajung sa aibe coloana vertebrala deformata, altora le ia foc casa ... sa stiti ca aceasta este cea mai de bun simt explicatie pentru aceste intamplari aparent nedrepte in realitate atrase chiar de ei printr-un comportament infantil si inconstient. Ei bine iubirea si fuziunile amoroase bazate numai pe continenta amoroasa compenseaza si la un moment dat chiar anihileaza aceste consecinte nefaste ale faptelor din trecut lasand in loc fericire atat la voi cat si la iubita/iubitul vostru, sanatate si armonie, in timp chiar puteri paranormale pentru oamenii obisnuiti. Ce este cel mai recomandat este sa nu faceti niciodata compromis: exemplu: Oricat de mult v-ar atrage o fiinta umana de sex opus nu faceti nimic de natura sexuala cu ea daca lipseste macar una din : iubire reciprioca, continenta sexuala perfecta la ambii iubiti si o viziune transfiguratoare la ambii iubiti Evident este foarte important sa comunicati si iubitei/iubitului ce este deocamdata in neregula pentru a putea corecta cat mai repede si cuplul sa devina unul stralucitor. Daca ceva lipseste multumiti-va cu rabdare sa va perfectionati(sa iubiti mai mult, sa deveniti mai buni pe continenta amoroasa, sa fiti capabili sa transfigurati mai mult) pentru ca astfel va construiti un viitor glorios si sa nu uitam proverbul plin de intelepciune: Ce e al tau e pus deoparte. Adica atunci cand reusiti veti avea un iubit/o iubita ce depaseste prin calitati cele mai indraznete vise ale voastre din prezent. Veti reusi negresit cu totii ! Succes deplin !
  5. Exista o mare deosebire intre iubire - a face dragoste cu iubire si descarcare animalica - a face sex: iubirea se bazeaza pe o conexiune profunda sufleteasca iar sexul se bazeaza doar pe atractie cu tente animalice Desi nu stiu 2 fiinte care fuzioneaza amoros in intimitatea lor(cred ei bazandu-se pe simturi) defapt atrag fiinte din plan subtil(neperceptibil prin vaz) care sunt atrase de actiunile cuplului ... daca este vorba de iubire, continenta amoroasa si viziune transfiguratoare vin fiinte angelice, pure, daca este doar banal sex vin entitati amalefice monstruoase unele, ce este cel mai nestiut este ca aceste fiinte datorita faptului ca s-au hranit cu acele energii raman prin acea camera/locuinta/loc din padure sau de pe camp etc. Fiinte care sunt mai sensibile pot simti aceste influente. Sa stiti ca influentele nefaste ale acelor entitati groaznice care sunt chemate de desfrau si curvie fac foarte mult rau pe pamant(pot declansa chiar razboaie, criminali sau dezastre) ... iar pe unele din ele chiar voi le chemati din lene, din obisnuinta de a face sex, din ignoranta invatarii continentei sexuale, din ura fata de sexul opus etc. De exemplu intr-o camera un de se face sex mult chiar daca ea este curata, frumos aranjata sau redecorata acolo se simte o influenta nefasta, apasatoare, daca cineva doarme acolo viseaza aproape numai cosmaruri, de asemenea daca incearca sa fie continent sexual in acea camera intampina mari dificultati. Aceste spirite rele care s-au hranit acolo sunt responsabile pentru aceste dizarmonii. Deci va rog haideti sa sfintim pamantul, sa lasam copiilor nostri o lume frumoasa, buna in care merita sa traiesti.
  6. Resorbtia campului este incheierea din punct de vedere subtil a unei actiuni, se poate face cand parasim definitiv un loc unde am locuit mai mult de 5 zile, cand iesim dintr-o relatie de iubire sau cand o fiinta apropiata a parasit definitiv planul fizic prin asa zisa moarte, etc
  7. Resorbtia campului de sustinere pentru acest grup maine dimineata la ora 8.00 Vom expansiona un camp planetar de sustinere pentru realizarea starii de continenta amoroasa perfecta cu discutii, detalii si relatari pe forumul softpedia in curand ... il veti gasi ca postare a userului Ananda777
  8. Nici unul ... ? sau cel putin nici unul care posteaza aici(pe acest topic) ? Si eu ce m-am pregatit pt voi ... nici nu stiti cate pregatitri am facut pt acest moment Dar e mai bine pt mine pt ca o sa ma duc in retragere si acolo o sa fiu foarte-foarte fericit Ceea ce va doresc si voua - fiecaruia dintre voi(sa fiti cat mai fericiti !) Premiile le retrag azi la 00.00 si nu le mai acord. Cel mai probabil ne vom auzi prin martie si daca nu ma voi mai intoarce aici(pentru ca imi pica gradele si voi pleca inainte sa sa ajung sa nu mai pot sa citesc mesaje sau inainte sa nu mai pot sa postez pe forumurile acestea pt care intru cum de mers la escorte nu voi mai merge gradele nu au cum sa creasca) deci ma gasiti cu idul Ananda777 pe forum softpedia sau cautati simplu acolo continenta amoroasa aceasta mai ales pt cei interesati de subiectele pe care le-am discutat pe aici si secretele pe care vi le-am revelat in ultimii ani. Deci ramaneti cu bine si sa fiti cat mai fericiti !
  9. In mod particular pentru mantra de la premiul 3 dupa doar 15 zile de lucru minim o ora pe zi cu mantra pot aparea dedublari spontane in respectivul paradis astral precum si intalniri(poate chiar amoroase) cu zeite din respectivul taram ... astfel unii din voi pot trai fuziuni amoroase in plan astral alaturi de minunate fiinte zeesti. In opozitie totala cu aceste intalniri(unde fuziunile amoroase sunt intr-o stare de continenta amoroasa perfecta) sunt visele care se incheie cu polutii nocturne care inseamna intalniri in planurile astrale inferioare cu demonitze care fura energia sexual sau cu demoni in cazul femeilor. Inca o observatie ... aceste cadouri pe care vi le ofer transcend aceasta lume adica daca corpul vostru la un moment dat moare orice bogatii, obiecte, cunostiinte sau aspecte ale personalitatii aveti acum dispar pentru totdeauna insa initierile acestea vor fi cu voi si in lumea de dincolo. Si ultima observatie: pentru stabilizarea definitiva a tuturor aspectelor cu care va pune in rezonanta mantra pe care v-am daruit-o va trebui sa lucrati cu ea minim 49 de zile asta inseamna 49 x 24 ore deci aproximativ 1175 ore, considerand pentru o ora de lucru pe zi stabilizati complet in 1175 zile adica vreme de 3 ani si 3 luni. Evident de 2 ori mai repede pt 2 ore de lucru pe zi. Va doresc sa fiti cat mai fericiti !
  10. Observatii : chiar dupa inceperea lucrului cu mantrele respective veti avea viziuni in stare de trezie si vise in timpul somnului cu respectivele taramuri ... aspecte care va vor modifica atat punctul de vedere asupra lumii/lumilor cat si viziunea voastra in general ... va voi da toate detaliile despre cum se opereaza(sunt mai multe metode si pt fiecare dintre voi va voi initia in metoda cea mai potrivita structurii sale) Verificarea se face simplu: stati in picioare cu spatele drept la 2-3 metri in fata mea si ma uit la aura voastra(acolo se vede tot) initierea ca timp dureaza cam 1,5 h. Initierea inseamna predarea tehnicii, aflarea mantrei, implementarea mantrei si vom opera pt stabilizarea mantrei impreuna 25-30 de minute prin metoda predata.
  11. Repet premiile: Mentiune: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin o luna(si asta inseamna nici o pierdere seminala de nici un fel timp de minim 30 de zile) primeste de la mine o initiere in prosperitatea materiala(o mantra alaturi de un procedeu specific structurii lui psihomentale) Premiul 3: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 2 luni(minim 60 de zile) primeste un dar mai ales: o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia daca va lucra cu ea macar 49 de zile(49x24 ore) va trai intr-un anume paradis dupa aceasta viata si incarnarile lui ca om vor fi la alegere(nu va fi fortat sa revina in trup de om) Premiul 2: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 6 luni(minim 180 de zile) primeste in dar o initiere intr-o mantra prin ajutorul careia se poate intra in comuniune cu Dumnezeu si astfel poate experimenta lumea Tatalui Ceresc Dumnezeu(despre care se pomeneste si in biblie) evident dupa mult lucru cu respectiva mantra. Premiul 1: cine reuseste sa imi arate o stare de continenta amoroasa de cel putin 1 an(365 de zile)primeste o mantra pentru eliberarea Suprema aceasta mantra duce la eliberarea de toate cele 3 lumi, fiinta respectiva odata atingand acest stadiu nefiind niciodata obligata sa mai revina in vreuna din lumile celor 3 taramuri de manifestare(lumea fizica in trup fizic, lumea astrala in trup astral sau lumea cauzala in rafinatul trup cauzal) Cine reuseste sa fie perfect continent din punct de vedere sexual mai mult de 400 de zile poate primi la interval de 49 de zile 2 din cele 4 initieri pe care le-am prezentat mai sus la alegerea lui. La femei continenta amoroasa inseamna suspendarea in conditii de functionare perfecta a aparatului genital feminin a menstruatiei prin orice metode doreste ea.
  12. Va reamintesc mai sunt doar 2 zile: astazi si maine in care ofer premiile celor care au rezultate demne de luat in seama in urma antrenamentelor pentru a deveni continenti din punct de vedere sexual. Din data de 15.07 premiile nu le voi mai acorda timp de cel putin 3 ani.
  13. Ei, ceva rezultate ... ? Realizari exceptionale ar fi de exemplu: 1.Continenta sexuala perfect aplicata timp de macar 3 ani(nici o pierdere seminala timp de 3 ani la rand) 2.Marirea penisului cu 20% din lungimea initiala + crestere energetica pe masura(capacitatea de a-l tine maxim erect macar 2-3 ore continuu) Ei, evolueaza cineva din punct de vedere al propriei sexualitati ? ... sau mai toti sunt prinsi fara de scapare in plasa demoniaca a neputintei specifice a barbatilor slabi(incapacitatea de a alege liber). Sau mai direct ... aspira vreunul din voi la a fi la un moment dat barbat adevarat ?... sau preferati tot devitalizarea,batranetea prematura,andropauza si bolile ? Sa fim cat mai constienti si cat mai iubitori(si sa avem si cu ce) !
×
×
  • Creează nouă...