Sari la conținut

nellu76

VIP Member
  • Număr conținut

    1.236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

nellu76 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 29 2013

nellu76 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre nellu76

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In tara tuturor posibilitatilor

Vizitatori Recenți Profil

7.478 citiri profil

nellu76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

533

Reputație

  1. Imi spune si mie cineva ce se intampla? Pisic, mod1, ma ajutati si pe mine sa inteleg? Faceti-ma macar S.C. sa am P.M.
  2. Se intampla minuni. In timp ce scriam am ajuns maistru curvar. Continui sa scriu.
  3. Pisicule,am si eu o intrebare:cum ai reusit sa ma "promovezi" la curvar ucenic,pentru ca eu nu inteleg? Nu de alta, dar asa ma enerveaza reclamele. Oricum, cred ca sunt cel mai tare curvar ucenic de pe forum.
  4. Il astept frate. Asa o sa pot sa ma afisez si eu in mall cu telefonu' pe masa. Cum fac smecherii. Mai gasesc pe acasa si un nokia 3310 si ala sunt. Va las amu' ca ma astepata radarul.
  5. Eu n-am nici telefon frate (doar stii, am o basina de telefon), cum sa am casti. Cred ca daca ii arat castile se strica de tot . Telefonul mei e tip caramida. Il folosesc pentru auto-aparare. Cred ca daca ma prind politaii ma amendeaza pentru port ilegal de arma alba.
  6. Dar s-o faca repede (conferinta). Ca eu tre' sa plec acasa. Si nu pot sa stau pe balcon pe caldura asta la conferinte cu jery si cu gaby.
  7. Nu mai e nevoie. I-am incarcat eu cartela cu 5 ieuro. Are 1500 de minute in retea.
  8. Stai linistit, io-s acasa. La fel si nevasta. Amante nu mai am momentan, deci liber si la brunete. P.S. Zi-mi numarul de telefon si iti trimit cativa euroi sa-l poti suna pe frate-tu. Scrie-l aici ca nu-l vede nimeni.
  9. Pai stai asa, ca Gogu + fredy = love. fredy + alexandru = war.
  10. Gabyyyyyyyy sa inteleg ca tu esti fredy? Ma gandeam eu ca tu esti, dar nu eram sigur :laugh2 :laugh2 . P.S. Trebuia sa scri: ne-am vazut fratioare.......
  11. Frate, cred ca omul se referea la strada Marsilia din Cluj (desi nu cred ca exista). Altfel nu cred ca se justifica intrebarea. P.S. Si ca sa raspund la intrebare: ia tu anuntul de marsilia sau cum i-o fi spunand si sigur gasesti ce cauti. Parerea mea.
  12. Pai am una, e cea cu tigara-n gura. Mai ai si altele? Oricum, nu cred ca poti sa ai altele mai reusite. Hai ca te tzuc!
  13. Nu fratili meu, eu sunt la munca. Si mi-e dor de tine.
  14. Ce-i drept, eu la postarile mele despre manele, trebuia sa pun niste emoticoane din alea sau cum s-or numi,( ) dar am zis ca nu e nevoie, intelege lumea. Dar de acum inainte, asa voi face. P.S. patrick82, daca il intalnesti cumva pe fredy, sa-i spun sa se imbrace bine sa nu raceasca . Si sa nu se inhaite cu toti golanii din Mamaia.
×
×
  • Creează nouă...