Sari la conținut

😚😙😗noua in oras aisha😙


Postări Recomandate

  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

0758519722

 

 

 

 

 

Descriere

Buna ma numesc aisha ????????te astept in patutul meu pufos ******** mea stramta si excitata te vrea! Ador sa fiu sarutata la ....stiti voi.
Servicii: 0ral pro/ ne.p
@nal
N0rmal diferite pozitii,6.9

https://media.publi24.ro/extralarge/20171115/1612/f01bbffedf818ed2db03358b5c87048e.jpg

https://media.publi24.ro/extralarge/20171115/1612/ff059d1bed4d4faa3a18abc18fd815b3.jpg

Link spre comentariu

Am fost in seara asta si mi se pare super de treaba , am platit 50 de lei in plus pt anal si nu s apus problema de absolu nimic , singuru minus ar fii ca nu face finalizare orala, in rest e super ,ar mai fii o mica problema nu are locatie proprie locuieste la hotel... am platit 150 on, np, si 50 pt anal protejat finalizare in balonas mi a mai cerut 2 zeci de lei pt finalizare faciala sau corporala si nu mi s-a parut incitant. Acum note on 8,5 -9, np7-7,5 anal 9 gfe 10 adica nu a comentat nimic jos palaria tiind sa cred ca ai place, prefera analul in loc de normal. Probabil am prins-o in toane bune , te pup aisha sunt Edi baiatu de am venit azi la tine cel cu tatuaj pe spate.

Link spre comentariu

Salutari dragi colegi. Dupa o perioada lunga in care n-am mai frecventat "binefacatoarele" de genu' am decis sa merg si eu sa ma descarc avand ceva mai mult timp liber decat de obicei.

 

Am sunat-o pe la 14:00 pt. programare, am facut un dus rapid si pe la 14:30 am ajuns la ea. Locatie hotel diana din pacate, usor de ajuns la ea, te indruma la telefon. In timp ce urcam pe scara mi-a deschis usa, era complet dezbracata, un corp slim, foarte apetisant, bronzata, niste sani superbi , zvelti; buci moi de care poti apuca, par lung, blond, fara mirosuri neplacute.

 

Am ajuns in camera cu pricina, am optat pt. un nr., m-am dezbracat, intre timp a venit si ea, a incercat sa-l invioreze pe junior cu niste atingeri corp la corp dar din pacate nu dadea semnale asa ca a inceput un oral destul de ok pana s-a facut tapan. E frumoasa, o suge bine, geme usor, asculta ala mic de ea. Dupa 1-2 minute de oral s-a urcat deasupra si a inceput sa ma futa exact cum imi place mie, iar la final, cand a obosit, a inceput sa dea din cur exact cum a zis un coleg mai sus, foarte porno de zici ca si-a dat drumu'. Ne-am schimbat, am pus-o capra si-am finalizat. Fara graba, atitudine foarte ok, foarte comunicativa, pt. mine este de revenit.

 

Oral neprotejat: 9

Normal: 9

GFE: - (nu punctez deoarece nu m-a interesat acest aspect)

Aspect: 9

Conditie fizica: 7 (daca ar rezista ceva mai mult deasupra ar fi 10 cu felicitari)

Locatie: 5 (hotel Diana) Nota strict pt. aspect, camera e destul de curata.

 

Sapun + apa calda la baie si servetele umede/uscate pt. igienizare.

 

Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...