Sari la conținut

tudose80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tudose80

  • Dată Naștere 02.08.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

1.571 citiri profil

tudose80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

32

Reputație

  1. Da, vroiam și să întreb dacă există varianta de threesome cu colega ei?
  2. Bine ai venit! Eu incerc sa ma concentrez pe parte pozitiva: oferta din Mures devine din ce in mai atractiva. O sa trec eu pe la Alissa, am un feeling ca va fi special
  3. Dia, iti ducem dorul in Targu Mures. Cand vii pe la noi?
  4. Exact cum spune juriul: ai un mare DA de la mine 🤩
  5. tudose80

    0721044714 Blonda

    Eu trec doar sa-ti multumesc pentru ca esti activ si postezi foarte des recenzii sincere. Ne sunt de mare ajutor!
  6. Scurt si la obiect, cu notele aferente. Programare: 10 - comunicare usoara prin mesaje Locatia: 10 - curat, apartament nou in zona Maurer Aspect: 8 - arata ca o fata de liceu, simpatica, corp super slim, picioare superbe (pozele o avantajeaza) ON: 7 - mecanic, fara priviri, fara ruperi de ritm, fara atentie la bilute (cred insa ca va mai evolua dar trebuie sa veniti si voi cu feedback catre ea) NP: 8,5 - se misca bine, piele catifelata, celulita zero (in pozitie capra arata superb) GFE: 8 - sociabila, bine dispusa dar in pat aproape totul se intampla asa din rutina. Taxa: 200 lei Nota in general: 8,5 De revenit: da, cu siguranta, oferta din acest oras e slabuta.
  7. Este fata din pozele de pe publi24?
  8. Eu cred ca aceasta domnisoara este cu circuit inchis. Citesc recenzii si comentarii de la aceasi oameni in mod repetat. Am incercat de mai multe ori sa-o contactez dar fara succes. Degeaba ii scriu, nu-mi raspunde. Ar fi elegant sa primesc macar un raspuns de genul, programul este incarcat nu ne putem vedea in aceasta saptamana. Maybe next time ... Poate sa fie excelenta si super buna la pat daca e plina de fite. E exact ca fost mea sotie
  9. tudose80

    Deea 0757927751

    Nu este fata din poze. Este slim, no boobs dar cu niste picioare, cur si o pasarica de nota 11. Explodezi doar daca de uiti la ele. Oralul este intr-adevar to quality, am ars in memorie privelistea de sus. Taxa este de 250 lei, cred ca a pus acest pret ca sa-si selecteze mai tare clientii.
  10. Sper sa ajung in weekend la Targu Mures si pana atunci sa mai citesc cateva recenzii de la voi.
  11. Recenzia e faina dar a dus imediat la scumpire Am sunat eu si mi-au comunicat ca tariful este de 300 lei/jumatate de ora si 500/ora.
  12. Metode foarte faine! Felicitari pt post. Ai reusit cumva sa dai si de fete ok? Poti sa-mi recomanzi ceva bun?
  13. De evitat! Vezi recenzia colegei aici: https://nimfomane.com/forum/topic/54621-a-fost-cineva-la-fata-asta/
  14. stat 17 October 2015 - 11:14 AM Am fost eu si va spun sincer nu o recomand. Programat greu, in prima zi am stabilit o ora si nu a mai ridicat telefonul. Locatia: 7 Noiembrie, blocurile de la George Cosbuc Urcat,mi-a deschis usa nici un zambet nimic. Prima impresie a fost negativa, imbracata parca intr-o pijama, o minioana de 140-150 cm. Ne-am inteles pentru o ora cu 2 finalizari dar dupa un OP executat mecanic am finalizat in 5 minute iar fata mi-a comunicat ca trebuie sa plece.A intrat si colega ei (alta escorta de evitat care nu e nici pe departe studenta) si mi-au spus ca nu au de gand sa-mi returneze suma platita in avans si asta este nu am alta optiune decat sa plec. Nu sunt un tip agresiv nu am vazut nici un rost sa ma cert cu ele. Note: Locatie:7 (geamul spart de la usa) OP: 6 Normal:- Categoric de evitat! Cand am ajuns in casa scarii chiar ele au strigat dupa mine ca "teapa e la moda".
  15. Am omis mentiune ca max. 2-3 ore pe saptamana adica o singura intalnire
×
×
  • Creează nouă...