Sari la conținut

danielciprian28

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danielciprian28

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

danielciprian28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Sarut mana. Astazi ma gandeam la voi.Daca nu ne omara Covid-19 ,ne omoara lipsa voastra si dorinta de a ne intalnii! Sper sa treaca totul cu bine,salutari de bine din Germania!
  2. Pentru Vineri 16 Aug ,diminiata pe la 11 ma intereseaza o programare! Te sun Vineri diminata la ora 9 ,este ok?
  3. Succes pentru Bucuresti! Sexul oral practicat neprotejat? As fi interesat la examinare in sesiunea din toamna,,,,,,,,undeva la Cluj prin luna August? Mai bine zis examen de corigenta! Pana atunci asteptam cu interes sesiunea de la Buc! Succes candidatilor,succes Dorina si Sorin.
  4. Dorina Ma bucur nespus de mult sa vad o urma de sansa in a va intalnii! Mi-as face cu mare drag o programare la voi pentru noul an2018 doar ca nu am sansa sa intru in cercul vostru,decat daca you binevoiesti sa lasi deschisa pentru un moment poarta interesului de nou. Un an bun ,sanatos plin de rializari si placere maxima p.s pana pe 13 yan poate astrele imi surad sarutari La multi ani !
  5. SALUT MAI PRESTEAZA DOAMNA? INTENTIONEZ SA-I TRAG O VIZITA CAND AJUNG LA CLUJ!
  6. Buna seara cuplu libertin! M -as inscrie cu mare drag la un Gang Bang. V-am urmarit activitatea din Cluj si Bucuresti,sunteti un cuplu de admirat si intr-o postare Dorina zicea ca are neindeplinita o fantezie Gang Bang.Poate reusiti sa organizati un asemenea party. O primavara calduroasa si un 8 Martie fericit doamnei!
  7. Arata bine ,,,,,tarife ,halatul cat este halatul,locatie?
  8. te asteptam la bistrita................iti dau un pont,,,,,,,,,,,,,,,,,foarte slaba oferta escort in bistrita!!!!!!!!! succes
  9. buna CATEVA FOTO SE POATE?SUNTEM INTERESATI DAR VREM SA VEDEM CU CINE URMEAZA SA NE SIMTIM BINE.
  10. BUNA SUNT FOARTE INTERESAT SI EU DE DAMEZA,IN JURUL CAREI ORE PRESTEAZA LA NIMA(LANGA DEJ) NU IMI RASPUNDE LA MOBIL SI SUNT INTERESAT SA O CUNOSC,MAI MULT CA SUNA INTERESANT ANUNTUL. DACA STIE CAREVA APROXIMATIV ORA DE ACTIUNE MI-AR FI DE MARE AJUTOR SI O MAI BUNA DESCRIERE PENTRU INDENTIFICARE MA USOARA. PROMIT SA REVIN CU TOPIC DUPA ACCTIUNE.SUCCES TUTUROR CURVARILOR COLEGI!
×
×
  • Creează nouă...