Sari la conținut
  • intrări
    8
  • comentarii
    76
  • citiri
    16.233

Cine a fost primul ?


maseuza_ramona

1.424 citiri

blog-0464742001351280605.jpg..Oul sau gaina??..

 

De ce imi pun intrebarea asta, pe care cu siguranta si-au mai pus-o inainte si altii/altele? Si care, desigur, se poate mula dupa fiecare situatie in parte…

Barbatii nu sunt monogami. Au un bagaj genetic diferit. Instinctul lor de vanatoare este dezvoltat, la unii chiar exacerbat. Femeile sunt exact de dos, isi doresc cu ardoare sa apartina unuia singur. Si cand nu reusesc, cand sunt dezamagite poate de prea multe ori, isi schimba radical optica. Nu toate pot asta, dar le admir pe acelea care inteleg ca daca o viata normala nu se poate, macar viata asta anormala, anosta si superficiala sa si-o faca mai frumoasa. Ca e prea scurta.

Se intreaba barbatii pe forumuri sau in discutii private ce s-a intamplat cu femeile care nu mai vor sa le ofere placere pe gratis, din pura lor placere.

Pai, dragilor, revenim la intrebarea din titlu…Daca toti barbatii ar fi fideli unei singure femei si ar fi multumiti DOAR cu ceea ce si-au ales acasa, cu siguranta nici femeile n-ar mai fi atat de superficiale. Dar cand 9 oameni din 10 iti spun ca esti beat, te duci sa te culci ! Eu nu ma duc sa ma culc, ci doar schimb placa !

Nu-mi mai doresc sa fiu femeia unuia care, desi ma respecta (asa zicea) ma insela aproape la ordinea zilei, mintindu-se singur ca, de fapt, e doar o chestie fizica, de noutate si atat. Nu-mi mai doresc sa fiu tratata ca un obiect, asezat frumos pe noptiera, care orice s-ar intampla si oricat de tarziu ar aparea el, isi asteapta cuminte patronul. Nu mai imi doresc sa fiu menajera nimanui. Si neplatita. La ce imi foloseste munca in folosul comunitatii? De ce aceasta penitenta?? Cand eu am fost doar bine intentionata?

Nu vreau sa mai fiu nici amanta. Nici asa nu e bine, desi e mai bine decat a fi sotie. Ca amanta totusi ai parte de mai multa pasiune, de mai multe vorbe dulci, poate si de un pic de atasament, cel putin pana “vanatorul†se satura de gustul vanatului sau. Dar multe nopti sunt goale si sarbatorile le petreci tot singura. Si mai exista riscul sa-ti desfaci sufletul in fata lui mai mult decat ar trebui.

Daca te indragostesti de un barbat insurat, tot vei suferi cand se va termina. Caci sigur se va termina. Nu-si va lasa sotia pentru tine. Si o dai tot in dezamgire.

Si atunci, cum sa faci sa fie bine ? Well, da, as putea fi o actrita, maseuza, gheisa si iubita in acelasi timp. Sa-i iubesc pe toti, dar de fapt pe nici unul.

Dar el, "masculul alpha"...el ce da la schimb pentru tot ceea ce primeste?? Cu ce este el mai deosebit decat altul care te doreste?

Suntem actrite platite sa incantam, sa ne delectam privitorii barbati. Fie cu o atingere, fie cu un cantec de sirena, fie cu un gest sincer, venit din inima, fie cu un fals sarut. Si ei sunt falsi. Si ei stiu ca au venit fix pentru asta. Si ca vor plati la final tocmai ca sa se scuze. Da, barbatii platesc ca sa se scuze ca nu te vor pentru mai mult.

Poate ma razbun pe ei. M-am gandit si la asta. Ca in viata exista plata dupa rasplata. Ca, dupa multe accidente in suflet, se intrezareste frumos orizontul cand gonesti pe autostrada. Si speri sa nu te mai accidentezi indiferent cat de tare o calci.

Apoi te obisnuiesti ca asa trebuie sa fie. Apoi iti dai seama ca e mai bine asa. Sa o calci, sa o calci....Si daca faci accident, ce daca???

 

Un “inteligent†spunea ca femeile vad barbatii doar ca pe o sursa de capital. Dar voi de ce ne vedeti pe noi doar ca pe o bucata de fresh meat??

Mai sunt si exceptii. Destul de multe. Despre care am scris pe blogul meu si voi mai scrie. Multi oameni superbi. Dar de scurta durata. Prefer sa iau ce e mai frumos de la un barbat pentru scurt timp decat sa ma aleg cu toate frustrarile, nervii si defectele lui pentru tot restul vietii.

 

PS. Nu folosesc alte surse. Textul este reeditat de pe blogul personal. Acestea sunt ganduri, idei, trai ale mele si doar ale mele.

 

PPS. N-am pretentia ca cei care ma citesc sa ma si inteleaga. Cine nu e capabil, sa ignore continutul. Cine vrea sa arunce cu noroi, sa retina ca liberi de pacate suntem doar la intrarea in aceasta lume, prin nastere. Apoi le adunam unul cate unul in tolba. Este suficient ca vom fi judecati pentru actiunile noastre de catre Cel de Sus.

Voi, oamenilor, nu va luati drepturi de Mare Creator. NU JUDECA CA SA NU FIi JUDECAT !

22 Comentarii


Comentarii Recomandate

Pe de alta parte... in natura exista specii unde femela se imperecheaza cu mai multi masculi ca sa fie sigura ca fecundarea se intampla.

Sigur-sigur ca suntem monogame? :)

Link spre comentariu
Vizitator Deep River

Postat

Ma aflu intr-o dilema: sa comentez aici sau sa-ti scriu in privat?

Link spre comentariu

@Casnica, eu am scris parerea mea. Cum vad eu lucrurile. Nu cred ca femeia e setata psihic, genetic in a se imperechea cu mai multi. Cel putin, nu in acelasi timp. Eu personal daca iubesc pe cineva si sunt intr-o relatie, nu insel. Tocmai de aia sunt in relatia respectiva, pt ca imi doresc asta si nu mai vad pe altcineva in jur (care sa-mi trezeasca nici macar instincte, daramite altceva)

Dar, or fi si "curve caracteriale"...orice padure are si uscaciuni. ...mai ales acum, ca e toamna....

Link spre comentariu

Pfff, o singura data am simtit pentru cineva cum ai descris tu... in rest am fost fidela mai mult pentru ca asa se dorea, dar doar once am fost si oarba, in sens ca nu mai vedeam altul in afara lui... eviident... m-a dezamagit, foarte greu am reusit sa trec peste acel moment.

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello

Postat

Ai ajuns sa-ti pui toate aceste intrebari probabil pt ca ai ajuns sa cauti o multime de raspunsuri. Din pacate relatiile sentimentale sunt imprevizibile , ilogice si nu se pot incadra in nici un tipar . Am vazut o multime de perechi ce aparent nu se potriveau , dar care au rezistat ani de zile . Sau alte perechi aparent indestructibile ce dupa scurt timp s-au despartit . Nu as putea cataloga nici barbatul si nici femeia ca fiind monogame . Totul tine de persoana , de ceea ce simte . Logica din pacate este prea putin prezenta intr-o relatie . Cel putin la inceput ...

Link spre comentariu
Vizitator Deep River

Postat

Postarea ta, Ramona, si modul in care mi-ai raspuns la dilema ma fac sa vad: furie, resemnare, atitudine vindicativa, suparare, o multime de sentimente negative adunate in suflet. Nu pot sa te judec (ca sa merg in acelasi registru, sa arunce cu piatra acel care e fara vina); e clar ca suferi si, in fata suferintei, e bine sa-ti pleci capul si sa incerci sa intelegi. Si, daca intelegi, sa intinzi o mana, sa stergi o lacrima, sa cureti o rana, sa pansezi. Iar daca nu intelegi, macar sa taci si sa mergi mai departe. Iarta-mi tonul personal. Nu vreau sa te simti obligata la exercitii publice de introspectie, de aici si dilema mea initiala.

Link spre comentariu
Vizitator Deep River

Postat

Acum STRICT analiza a textului....

Intrebarea ta este: "Cine e de vina: barbatul sau femeia?"

Iti spun eu cine este de vina: amandoi sunt de vina. NU exista un singur vinovat cand o relatie se rupe. NU e doar el vinovat cand ea il insala, nu e doar ea vinovata cand el merge dupa altele. Si asta nu tine de o inzestrare genetica (monogamie / poligamie), ci tine de un complex de factori ce implica educatia, dorinta sincera de a avea o relatie sanatoasa (cu tot ce deriva de aici). A da vina pe genetica mi se pare pueril. "Eu beau pentru ca m-am nascut betiv. Eu sunt curvar pentru ca m-am nascut asa"

Link spre comentariu

Voi incepe cu..."cine e fara de prihana sa arunce primul piatra "...eu nu sunt .

Ramonica ( daca-ti spune asa ...chit ca nu ne cunoastem personal , dar iti promit ca se va intampla )am o relatie de mai bine de 17 ani...si doi copii...dar...flacara s-a stins , eu ce sa fac , n-am vrut asta , dar cand cineva-ti vede doar defectele si foloseste impropriu cuvintele nimic si niciodata , te intrebi , la ce folos ?

N-am tratat niciodata o ecsorta ( la maseuze n-am fost ) ca pe un obiect sexual...dar nici nu m-am indragostit de vreuna ( doar le indragesc pe unele ), nu exclud ca la un moment dat se va intampla asta

Iti dau dreptate in tot ceea ce ai scris..in special..ca pentru o amanta noptile de sarbatori sunt cele mei grele...dar si pentru amant...crede-ma..Doar bucuria copiilor la desfacerea cadourilor il fac sa nu dea fuga la amanta...dar in sufletul lui....

Inca odata ...citez "viata nu e decat o insiruire de clipe, traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima " ( acum stiu a carui semnatura este...vyypuss ).

esti tanara...asculta la un lup batran cu privirea blanda si suflet de catifea...viata , nu e decat un cumul de castiguri si pierderi , iubire si ura , fapte bune si rele ..totul e ca la sfarsit , cand tragi linie, sa iesi cu toate pe plus.

Citez " pentru ca raul sa triumfe , este suficient ca cei buni sa nu faca nimic" Edmund Burke

...nu prea conteaza cine-i primul...mai mult conteaza cine-i ultimul . Sa nu uiti asta .

Link spre comentariu

In context cu cele scrise de tine, ramona... iti spun sincer ca niciodata nu am fost mai echilibrata ca acum... de cand sunt platita pentru servicii nu mai am alte asteptari de la barbati, decat cele convenite, si un comportament ok. Si trebuie sa spun ca sunt de mult mai putine ori dezamagita ca inainte, cand mai incercam si eu cate o aventura...

Link spre comentariu

Am ascultat, am citit, v-am inteles parerea fiecaruia....sa v-o spun si pe a mea, asa direct, fara intrebari retorice...si subintelesuri...

De ce am ajuns sa-mi placa viata de acum? Desi am si momente cand imi pare rau ca viata mea n-a fost "normala"....Pentru ca au fost prea multe dezamagiri. Una mare de tot, cireasa de pe tort...la care fac referire in aliniatul cu "sotul" (unde mai sunt si alte dedesubturi, inselatul nu a fost o asa mare problema, in schimb faptul ca am fost efectiv folosita pt interese materiale, emotionale - a fost un mare big deal))...apoi, alta si alta si alta...in care eu m-am dedicat, dar n-a fost sa fie...asa imi zic mereu...nu ca a fost vina lui, nu ca a fost vina mea (evident, fiecare am avut o parte de vina)...eu am intrat in relatie cu sufletul plin de speranta, cu dragoste, cu dorinta de a oferi mai mult decat primeam...Si am iesit cu el zob !! E drept, s-a refacut...si a incercat din nou...pana cand ....Toti avem vise, unii mai multe, altii mai putine, dar la un moment dat iti dai seama ca visele mor...(vb confratelui Deep River)...si atunci iti mai ramane...asta !!

Viata unei escorte/maseuze este la fel de plina, cum este la fel de goala. Desi inca sper, stiu ca exista marea posibilitate ca de dupa colt sa nu mai rasara nici o minune in viata mea...Vorba casnicei: Nu mai am asteptari. Si atunci, avand nevoie de minuni le construiesc din bucatele. Fiecare client, mai ales aceia cu care reusesc sa interactionez si sa-mi ramana in minte mai mult de o ora jumatate...este o bucatica...O bucatica din minunea de care eu am nevoie pt a exista, pentru a ma minti poate pe mine insami ca totul e roz bombon in viata mea.

Link spre comentariu

ufffffffffffff...ce deaq sa-ti mai spun dupa tot ceea ce ai scris.Ma apuca naduselile...esti o tipa sensibila ( si eu la fel...doar tip , si mult mai batran ) , dar esti tanara , in putere si la un moment dat vei cunoaste dragostea adevarata ( doar ca nu va fi nici asta vesnica ) ...iar sufletu-ti va fi din nou zdrobit .Atunci...inceraca sa-ti gasesti alinarea in lucruri mici, normale , firesti...un zambet pentru femeia de servici, pentru vanzatoare., pentru oricine...ajuta-i pe cei mai sarmani decat tine , nu neaparat material , e suficient si o vorba buna , si te vei simti mai bine , mai libera si...mai IUBITA , chiar daca nu de cel pe care ti-l doreti tu.

Mda...toti avem visuri ( visele mor odata cu ivirtea zorilor...si e greu sa ti le mai amintesti ) , dar acestea nu mor niciodata...ci mai degraba tu vei muri cu ele , atat cu cele atinse cat si cu cele la care doar ai nazuit .

Inca tind sa cred ca sufletul nu moare odata cu corpul...si vb vechilor indieni , la o reincarnare viitoare vom fi ceea ce n-am reusit sa fim acum .

...poate eu voi fi maseuza si tu tipul de care...sa ma indragostesc...poate .

Link spre comentariu

ovii, si dezamagirile in viata au o limita, la un moment dat ajungi sa te feresti de orice apropiere ca sa eviti sa fii vulnerabil in fata unui barbat. Uite asa ajungi sa fii singura chiar si cu atatea tangente cu celalalt sex.

Link spre comentariu

@casnica...nu , singuratatea ne-o impunem noi singuri , indiferent de sex , doar ca voi femeile sunteti ceva mai sensibile , dar un barbat va suporta mult mai greu singuratatea decat o femeie .

Si eu sunt la fel de singur ( partial...noroc cu copiii )...chiar si cu tangente periodice cu celalalt sex. Iata si motivul pentru care sunt asa de prezent...virtual. :P

Link spre comentariu

Cred ca si eu la fel.. cred ca asta este motivul pentru care petrec asa de mult timp pe forumuri. :P

Link spre comentariu

@ovii - multumesc de gandurile frumoase. Incerc sa-mi fac viata frumoasa din bucatele. Imi place si asa. Este inaltator sa faci lucruri din inima. Cineva ti le va pretui. Chiar daca nu cel catre care ai intentionat gandul sau lucrul bun. Si mie viata mi-a demonstrat asta. Mi-a luat pe o parte, mi-a dat pe alta. Fericire perpetua nu exista.

@ Casnica - am zis-o candva si reiterez: Prefer singuratea mea in detrimentul singuratatii in doi.

Link spre comentariu

Revin (am mai citat din acelasi autor pe blog-ul Irinei) cu niste cuvinte minunate ale maestrului Paler: "Marea noastră problemă nu e să fim fericiÅ£i, ci să fim mai puÅ£in singuri/"

Aveti mare dreptate, si tu, @maseuza_ramona, cu "superioritatea" solitariatului in raport cu singuratatea in doi, dar si confratele @ovii care afirma ca barbatii suporta mai greu singuratatea.

Desigur, avem rude care ne iubesc si care ne cauta uneori, avem prieteni buni care ne sunt alaturi la greu, dar asta nu alunga sentimentul cumplit din lunga noapte in care poate ca, uneori, nu vrei nici macar sex, ti-ar fi de ajuns un umar cald pe care sa pui capul si sa plangi, sau invers, sa iti oferi umarul stiind ca EA, cea pe care o iubesti, are nevoie de el.

Sau da, sa faci dragoste stiind ca oferi placere celei care are nevoie de tine, si care, la randul ei, ti se daruieste altruist, facandu-te sa te simti Zeul ei.

Chiar azi-noapte am vizionat filmul "Boogie", in care tocmai subiectul asta este tratat: te simti bine cu vechii prieteni o intreaga noapte de betie si o repriza de amor platit unei escorte, dar tot iubirea si echilbrul sotiei primeaza la final. Bun, daca si ea stie sa il ofere, daca si ea stie sa spuna "imi pare rau" si sa iti aduca o cafea in zori...

Cam bat campii cu destula gratie, dar ce sa fac si eu... :)

Link spre comentariu

Ramona draga cata vreme o femeie NU este capabila sa iubeasca un barbat sincer si dezinteresat, tot ce-ai scris tu acolo are un usor iz de ipocrizie....

Nici barbatii nu sunt usa de biserica dar intr-o lume in care banul este rege si sentimentele au ajuns sa aibe tarif hai sa nu judecam pe nimeni...

Link spre comentariu

Va contrazic ... totul este posibil ... iubirea pura si din tot sufletul este chiar foarte probabil sa o poata oferi o femeie ... numai ca aici tine de abilitatea barbatului de a se purta foarte frumos si cu iubire cu ea astfel incat ea sa se deschida afectiv si erotic si sa ii daruiasca her best.

Totodata pentru cei care nu primesc asta este in primul rand pentru ca nu ofera(cel mai adesea le e frica sa ofere - exista o frica bizara de a nu fi ranit parerea mea: aruncati aceasta frica la gunoi, nu o pastrati pentru ca va impiedica sa fiti fericiti  :) )

Din experienta mea personala: iubiti cat va tine sufletul si daruiti intai ... si nu conditionati deloc iubiti fara masura chiar daca momentan nu primiti mare lucru inapoi ...

Parerea mea e ca celui care are si foloseste i se va mai da ...(valabil pt orice domeniu dar acum ma refer in mod particular la iubire, nu la sex,nu la relatii ci la iubire)

Hai ca va dau si secretul fericirii(din experienta mea de viata) ... traiti clipa fara sa o ganditi fara preconceptii si dorinte,chiar fara nici un gand ... doar traire maxima ... Va imbratisez pe toti care veti citi acest mesaj si va doresc sa fiti din ce in ce mai fericiti indiferent de varsta,sex,ocupatie etc

Link spre comentariu

Completare: exemple de idei preconcepute care pot parea corecte dar defapt nu sunt:

1.Sa ma iubeasca doar pe mine

2.Sa nu ma insele(sa nu imi insele asteptatile dar atentie e vina mea ca am asteptari adica ma amagesc,gandesc lucrurile in loc sa le traiesc )

3.Daca a fost cu el/ea nu ma mai iubeste - mare capcana ...

4.Daca face masaj erotic nu poate iubi

5.Daca e escorta nu poate iubi

6.Daca e cu el/ea pe mine nu ma va iubi niciodata

Toate acestea sunt mari capcane si aduc deseori comportamente nenaturale si nefericire ...

si ultima: o femeie e cu atat mai superba cand e naturala(nu conditioneaza,nu poarta masti(se ascunde),nu ii e frica) pentru fete: asa sa fiti ! Va imbratisez pe toti si va doresc libertate si fericire !

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...