Sari la conținut

PleasureJust4you's Blog

  • intrări
    16
  • comentarii
    24
  • citiri
    21.712

Vizitator

1.113 citiri

blog-0599585001462882540.jpg

Străvechile texte Tantrice și Taoiste recomandă bărbatului să dobândească un control perfect asupra ejaculării. ÃŽn felul acesta el poate trăi orgasmul fără să-și irosească deloc sămânța prin ejaculare. Numai nefasta obișnuință ne facem să credem că ejacularea ar constitui punctul culminant al plăcerii. După ejaculare, bărbatul e obosit, somnolent, ochii i se îngreunează, apare senzația acută de sete și somnolență. ÃŽn timpul ejaculării el trăiește o scurtăstare de fericire, după care urmează multe zile de blazare și epuizare. Dacă, din contră, bărbatul reduce la minim și controlează complet ejacularea, corpul său se va fortifica, mentalul său va fi mult înviorat. Odată stăpân pe ejaculare, bărbatul nu numai că-și păstrează esența vitală dar are și alte avantaje de pe urma acestui lucru.

Prezentăm avantajele de care beneficiază un bărbat care reușește să-și controleze ejacularea, așa cum sunt ele descrise într-un străvechi tratat TAOist printr-un dialog între împăratul Houang-Ti și sfetnica sa Sou-NU.

Houang-TI: â€Aș vrea să știu care este avantajul de a realiza mereu unirea sexuală fără să ejaculez deloc.

Sou-Nu: Dacă un bărbat este capabil să facă dragoste o dată fără să piardă sămânța, el își va fortifica mintea și corpul în mod considerabil. Dacă o face de două ori, auzul va deveni fin și vederea pătrunzătoare. Dacă o face de trei ori, toate bolile îi vor fi vindecate. Dacă o face de patru ori, el va beneficia de pacea profundă a sufletului. De cinci ori dacă o face, inima și circulația sângelui îi vor fi ameliorate. De șase ori dacă o face, va căpăta o mare putere mentală. De șapte ori de o va face, o fericire imensă îl va cuprinde, copleșindu-l. De opt ori, fața și corpul îi vor deveni strălucitoare, magnetice și pline de farmec. De nouă ori, va realiza o admirabilă reîntinerire și va putea atinge o mare longevitate. De zece ori de o va face, va dobândi capacități mentale și spirituale deosebite ce îi vor permite sa aibă acces la lumile subtile. Toate acestea sunt de asemenea perfect valabile și pentru femeie atunci când ea își controlează, ca și bărbatul, descărcarea sexuală explozivă. Când nu reușește această ea este epuizată. Prin pierderea intempestivă a potențialul sexual, care îi susține starea de plăcere, și disponibilitatea sa vitală amoroasă va fi foarte mult micșorată.

  • Like 1

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...