Sari la conținut

mastermind88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mastermind88

  • Dată Naștere 26.06.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Strainatate

Vizitatori Recenți Profil

1.222 citiri profil

mastermind88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. Hey, eu sunt vechi pe forum, citesc mult, scriu putin. Nelocuind in Romania, nici nu pot contribui mult. Zilele astea voi face totusi cateva recenzii totusi. Stiti fete care sa faca lucruri mai edgy, bdsm, strap on etc.?
  2. Na bun. Per total: absolut fantastic! Din punctul meu de vedere, un tip ce merge poate mai rar ca altii, dar care vaneaza aproape exclusiv fetele de top de cativa ani, Katja este posibil cea mai faina fata la care am mers. Am facut o programare rapida pe WhatsApp ea facand o exceptie pentru mine, nemaifiind la ea si neavand nici numar romanesc. Programarea a fost respecata de ambele parti. Katja este la ARED Kaufland in cel mai luxurios apartament ce l-am vazut acolo. M-a asteptat intr-un set de lenjerie roz si tocuri (poze cu setul respectiv fiind si pe aici) iar nici nu am apucat bine sa intru sau sa ma asez si am si fost prins de pantaloni. Am fost servit cu apa dar eram jumate pierdut deja de apartament, looks si cum am fost primit. Am fost la un dus intr-o baie cu un dus italian si o gramada de geluri de dus. Katja este o fire extrem de dezinvolta, vorbareata si inteligenta. Nu cred ca are nicio problema in a-si face prieteni. Am ajuns intr-o camera frumoasa, muzica buna, pat foarte bun. Am avut parte de un oral foarte bun, deep, extrem, extrem de bun. Apoi am rezistat la misionar, LOT si reverse. Se misca extrem de bine, priviri si absolut tot. Am finalizat pe sanii ei superbi la marginea patului. Am avut norocul si bucuria sa primesc si FK (din greu). Katja este o fata ce arata extrem de bine, este slim exact cu imi place mie si arata cel putin la fel de bine ca in pozele de aici. La sfarsit a fugit imediat la dus, igiena ei fiind vizibil o prioritate. Am avut ocazia sa facem si dusul de final impreuna. Chiar si la final am avut parte de un mic teasing inainte de plecare. Notarea Katjei este redundanta. Am fost si la Amelya, Cris, Tania, Iulia, Bia, etc. Katja este in top 2, cu siguranta. Din punctul meu personal de vedere, este un etalon. Daca voi avea norocul, voi incerca si maine, luni, sa merg inca odata la ea inainte de plecare. O zi frumoasa tuturor!
  3. Am fost la Ariana cu doua seri in urma. Programarea am facut-o aproape spontan si totul a decurs foarte ok. Locatia este la ARED Kaufland. M-a asteptat intr-o lenjerie intima neagra si pantofi inalti. Ea este tunsa un pic prea baieteste pe gustul meu dar are un corp foarte frumos, cu siguranta lucrat. Am facut dus intr-o baie curata iar apartamentul este foarte curat de asemenea. Am inceput cu un ON fain, bun, umed. Apoi am facut doua pozitii, LOT si doggy. Am avut parte de 30 de minute faine cu gandul sa ma intorc daca voi avea ocazia. Merita! Sunt convins ca vor exista oameni care sa o aprecieze pe Ariana.
  4. Eu am ajuns astazi la ea. Programare facuta de dimineata, comunicare rapida pe whatsapp fara probleme. Am fost asteptat, la cerere, in lenjerie intima alba foarte frumoasa. Am stat de povesti 5 minute dupa care am fost la baie si am facut dus. Apartament curat, baie curata. Iulia este o fata foarte faina, comunicativa si foarte de treaba. Stand o ora, am avut in primul rand parte de celebrul oral cu finalizare in throat. Foarte fain. Iulia chiar s-a specializat pe cerintele barbatilor si stie mega bine ce face. Ea este o fata cu un corp frumos, inalta. Mie imi place. Are si sani foarte frumosi. Dupa prima finalizare, am stat de povesti si am trecut la partea a doua la care eu nu am mai performat. Sta intr-o locatie foarte ok, centrala dar ferita de vazul lumii. Cadoul a fost lasat din proprie initiativa in concordanta cu ce este pe forum. Hint: Iulia a primit de curand dintr-un alt oras o planta micuta ce a fost distrusa cu mutatul dintr-un oras in altul. Cred ca ar fi fain daca aceasta comunitate ar putea sa ii ofere o mica planta. Sa fim de treaba cu ea ca merita. Zi faina tuturor!
  5. Pe unde te vom putea găsi?😊😊
  6. super super! saptamana viitoare vin in concediu in Arad si vreau sa "imi fac de cap" toata saptamana haha. Ce ma bucur!!!! Sper sa te putem prinde!
  7. mastermind88

    BDSM Carla

    Cat mai stai Carla? In 3 saptamani sunt acasa si sunt fan in BDSM de la edging, cbt, wax etc. . Am fost de extrem de multe ori
  8. Amelya dacă in primul rând o prinzi. Dacă o prinzi deja ai parte de un mare noroc și de o întâlnire foarte bună. Ea are mai multe "prietenute".nu toate sunt ca ea de frumoasa dar toate fac o super treaba. Cel puțin la câte am nimerit eu
  9. Cred ca știu ce zici cu sursa :))
  10. Te rezolva Tania de nu te vezi. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Trebuie doar sa o prinzi la telefon I-am scris acum vreo 2 saptamani pe whatsapp si nu a vazut mesajul... Nu stiu. E de departea cea mai buna pe BDSM la care am fost. https://nimfomane.com/forum/topic/41255-tania-0762911883/page-3 Bafta!
  11. Pe Mely am avut ocazia sa o cunosc acum aproximativ doua saptamani. O fata foarte faina din Cluj. A lucrat foarte multi ani in strainatate si se vede. ON bun (inclusiv CIM), chiar foarte bun si la fel si OP. Locatia a fost centrala, intre Primarie si Ziridava. Este o fata foarte faina, vorbareata, educate si de bun simt. Are un corp correct, pozele sunt reale. A fost o treaba mai complicate si nu stiu exact preturile dar cred ca sunt cele normale. Recomand, cat mai este pe aici.
  12. Am fost acum aproape doua saptamani la ea, din nou. De fiecare cand revin un pic in tara incerc sa o prind. Amelya are un corp foarte frumos si este mega prietenoasa. Nu simt la ea sa fie fortata sa faca asta sau mai stiu, si mie imi este important sa simt ca nu e cineva in spatele ei. Este cred fara sa exagerez fata cu cel mai mare GFE la care am fost. La oral ar avea un pic de imbunatatit (mi se pare ca foloseste un pic dintii, cateodata este deranjant). GFE 10++ FK da, dar trebuie sa fii baiat baiat si sa fii curatel si toate cele, ON 8 NP 9++ preturile sunt ca la cele "premium". La mine a fost un pachet premium cu mai multe chestii si a fost o factura diferita haha
  13. https://nimfomane.com/forum/topic/41255-tania-0762911883/page-3
  14. Tania. Nu știu cât de activa este în ultima vreme dar o recomand vreo 200%
×
×
  • Creează nouă...