Jump to content

olymp

Serious Contributor
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

389 Reputatie Excelenta

About olymp

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 04/05/1985

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  timisoara

Recent Profile Visitors

3,687 profile views
 1. Salutare. Am vizitat-o si eu pe acesta frumușică dsoara. În sfârșit o escortă care chiar isi merita recenziile bune. Frumoasa, sociabilă, zâmbitoare, cu un corp foarte pe gustul meu( si a multora), si important pt mine, fără fitze de pitzi. Ca si note generale, cam la toate capitolele e peste 9, dar inainte sa ma pronunț mai vreau sa ma vad o data cu ea, deoarece pare-mi-se ca intra in topul meu personal. Clar de recomandat si de revenit neaparat.
 2. Recenziile bune si un mic doar de un anal bun, m-au făcut să mă programez la 12 , pt 14 30 chiar dacă trebuia să plec din Oradea pe la 13. La ora 14, trimis confirmarea, primit adresa si cam asta a fost tot... A trecut aproape o oră și nici măcar o scuza inventata...ceva acolo Dati-i careva si pt mine 😅
 3. Am revizitat-o pe Zeny. Cred ca a 5 oara in 3 orase :))) Pt mine e o fata de top si revin mereu cu bucurie. Note nu mai dau ca am tot dat, dar oricum e de 9+ .
 4. Am revizitat-o pe Anemona dupa mult timp... De obicei mai ca simțeam fluturași in stomac.... azi am si văzut:) Faina tare fata asta! Tare tare.
 5. Revizitat si eu pe Zeny. De fiecare data e wooow. O adevărată curtezană. Recomand cu drag!
 6. Nici la mine nu s.a fructificat întâlnirea... poate s.a intamplat ceva. Programarea de la 20 30 Rebeca.
 7. Din pacate nu mai lucrează de vreo luna:(((
 8. Pffffff.... ai fost in Oradea si nu ne.am văzut:((((
 9. Am revizitat-o pe Zeny zilele trecute. Abia așteptăm să revină prin zona. Pentru mine e in top 3 personal all time. Este o adevarata curtezană, rar găsești asa ceva. Cea mai senzuala si pro client. Note nu mai dau, dar media este clar peste 9 si as putea sa punctez Gfe de 10 .( nu Am dat la nimeni care încă activează 10 la gfe) De recomandat? Am venit la Bm special :) O zi faina.
 10. Ce-mi place cand ajung prin Mures :))) Multumesc Anemona!
 11. Andreea top Oradea- my first, Kasandra si Kim, dar și Lola Cristina Sonia Arad Amanda care venea la Cj Zenaida- poate încă activează dar nu am mai vazut.o Pantera Sonia cj Classy lady
×
×
 • Create New...