Sari la conținut

evo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre evo

  • Dată Naștere 14.02.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constnta

Vizitatori Recenți Profil

568 citiri profil

evo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

58

Reputație

  1. evo

    0743789338 Larisa

    Salut, Anuntul tau este cel al : Numarul de telefon din anunt este : 0743695577; nu coincide cu cel din titlu:D. Spor
  2. evo

    Bruneta 0723437460

    Cred ca ideal ar fi sa o suni. Are si whapp.
  3. evo

    Bruneta 0723437460

    Salut, tot eu sunt.. Am revenit in cele din urma la d-soara. RECENZIE: Locatie: 9.5 - locatia e aceeasi, insa am descoperit ca are si bucatarie unde se poate fuma (ea nefumatoare), am fost servit la cererea mea si cu apa plata, sticla sigilata. Aspect: rectific inaltimea. tocurile sa fi avut vreo 10cm, deci undeva la 1.75 plus minus. Oral: 8.5 tot la fel de pasionala a ramas si aici. Normal: LOT/Mama la ied. Se misca bine, da contre "sanatoase", "toarce" frumos, isi contracta muschii vaginali f bine, strans de cearsaf. Gfe: 9,3 m-a facut sa ma simt bine, probabil faptul ca am avut timp intre si-a spus cuvantul. Atitudine: 10 - la fel de dulce la glas a ramas. Igiena: 9.75 mi-au fost oferite si servetele umede si acces la baie intre nr, a facut si ea dus intre. Mai mult, am apreciat si folosirea apei de gura, in prezenta mea. Halatul e acelasi, nr de telefon este cel din titlu: 0723437460 . Ca program am inteles ca e flexibila, am gasit-o disponibila si pe la 10 dimineata, iar alte dati si pe la 10 seara. Am inteles ca are cateva ore pauza-n program, dar norocul a facut sa nu pic fix atunci, deci nu stiu sa va zic cert in ce interval.
  4. evo

    Silvia 0757148688

    La multi ani fara boli venerice! Vizitat dameza. Asa ca, Locatia 8.5- bloc I4, dormitor spatios dotat cu un AC. Cred ca locatia in sine le este familiara practicantilor frecventi. Singurul aspect pe care'l consider problematic este dusul/chiuveta/baia si absenta prosoapelor. Prosoape de bucatarie sunt disponibile. 2.Modalitatea de contact telefon 0758325723 3.Detalii despre intalnirea Foarte draguta la fata (cat timp era machiata), tatisoare mici dar ok, fund maricel, bombat, netonifiat. 4.Programul de lucru: 9:00-17:00 din spusele ei. Spunea ceva ca pe 31 e ultima zi. 5.Note acordate pentru serviciile Oral: 9.2 asculta indicatiile/se adapteaza, se ajuta cu mana. Punctul forte accept CIM. Atitudine: 9.5 e deschisa, vorbareata. Igiena: 9 6.Tarifare: 100 (+50CIM)/200. Per total m-am simtit ok, voi mai reveni. Sange-n partea inferioara va doresc!
  5. evo

    Bruneta 0723437460

    Dragi confrati, Buna seara si sarbatori fericite! RECENZIE: Locatie: 9 (reper: aceeasi amintita mai sus, baia comunala) destule locuri de parcare prin imprejurimi. Aspect: 9 (pisicuta slim, 1,87+/- pe tocuri, nu stiu sigur faral). Craci slim, un fund blana, in contrast cu o talie subtire de tot. Trecuta de 30, dar se mentine bine, bronzata, sani de marime incipienta. Oral: 8.5, NP la cerere, cu ruperi de ritm, fin corporala. Normal: N/A - dupa ce se trezise a meu, a scos un balonas, iar ca urmare a specificatiilor mele, a continuat cu ON. Gfe: 9, m-a facut sa ma simt bine. Atitudine: 10 (atitudine ok si foarte vorbareata, a destins atmosfera) Igiena: 9.5(curata, nimic suspect, locatie dotata cu geluri si prosoape) Halat: 150/250, nu m-am simtit grabit si nici cu ochii pe ceas nu a stat. Telefonul nu l-am auzit. P.S. Foloseste ceva lotiune de corp/parfum impregnant. Am ramas cu mirosul pe piele (cat si in nas). Aviz celor interesati de aspectul acesta. Craciunite frumoase si orgasme fericite va urez!
  6. evo

    0750606472

    Revin cu partea 2. Prima oara parca si eu simtisem niste dinti pe sub buze... ori ceva buze de zici ca era aspirator; De data asta chiar m-am relaxat la oral, am primit exact cata atentie am vrut; ba il alinta frumos in gura, ba facea niste vartejuri; ba parca tragea din el sa vada daca mai poa' sa creasca; Tot cu nota mare ramane la mine; La baie, acelasi sto': ceva prosop ratacit, nu mi-am batut capul cu el; am cerut prosoape de bucatarie, m-am multumit cu hartia igienica.. puii mei, resturile nu-mi raman mie-n gura so... chit pe chit; Are un fund carnos, ai de ce te apuca, si s nebun dupa sanii mari; fiind tinerica inca nu-s fleoscaiti, lucru care pe mine ma.. incanta; Normal: Initial se udase, da' a facut o magie dupa ceva timp si se incordase, devenind mai strampta; La GFE din nou, acelasi zambet si caterinca usoara. Spor la trageri si la bani!
  7. evo

    Laura 0750683352

    Off topic: Cred ca am o problema..ca ma indragostesc prea usor :)) Recent am vizitat-o pe Laura; mi-a luat putin sa pot sincroniza programul amandurora dar lucrurile bune vin cu ceva efort. Aspect 10 Intr-adevar, o fata slim. La corp arata super, nicidecum sa ii tradeze ceva varsta; Este micuta, dar are un fundulet super; micut, dar ai pe ce pune mana. Locatia e de 10; Curata, a.c. in bucataria unde se fumeaza, draperii la geamuri, lumanari, tv si prosoape curate (si zic prosoape, nu prosop) la baie; prost eu ca n-am ascultat cand mi-a zis care-i apa calda, si am facut doua dusuri reci :)) GFE iarasi de 10. Face conversatie si daca taci, stie sa o conduca si mai departe; ori is eu prea panicat, ori are un sex-appeal minunat. Doar cat m-a invitat in pat si m-am simtit excitat. La oral, din nou, campioana. Cu atentie peste tot, cu tehnica si cu... rabdare.. Johhny al meu era lenes, dar nu s-a dat batuta. 10 Am trecut la NP/AP unde iar m-am simtit super; cu rabdare, ca al meu tragea la vale, nu la deal. Nu m-am simtit grabit ci chiar ajutat, si foarte rar am experiente placute pe unde ma duc. De revenit? Siigur, din umila mea experienta, e cea mai buna intalnire pe care am avut-o raportat pret/calitate. Spor tuturor.
  8. evo

    Tinerica 0740533828

    Recenzie din amintiri; am fost o data la ea, dar uitasem ce numar formasem intrucat mi-am sters din agenda telefonului tot. Fata arata bine, are un fund carnos si tare, numai bun de dat in el... Mi-as fi dorit sa ajung si acolo dar n-am mai apucat:(. Aspect 8.5 subiectiv; Oralul e bun, cu presiune, piercingul ala m-a innebunit; 9 Gfe: fata face gargara cu tine, dar contorizarea se aplica si la tigara de dinainte; cat am stat am stat, dar n-am mai putut prelungi ca era obosita. 8 Amenda era 100/200; Daca ar fi avut si anal in meniu, ma indragosteam pe loc. Per total e ok, ciocane tari.
  9. evo

    Tinerica 0740533828

    Salut,scurta intrebare: Are cumva ochi albastri, piercing si in limba, in jur de 1,70m (=/-5cm) pe la G-uri in tiglina 1?
  10. evo

    0750606472

    Salutare, Am vizitat-o acum 2-3 zile. Super fata. Gfe: Glumeata, complimente, mangaieli, haha-uri ok. Poate un 9.. Corp: Forta, rupe.. sani mari, usor lasati dar merg.. mari!.. Fund rotund, pacat ca nu face anal..aiaiaii... 9+ Igiena: mirosea si arata normal, baia putin cam awch, prosopul folosit nu stiu daca era chiar nou..parea putin umed.. 9 si aici Oral: super, n-am mai ajuns si la normal.. ce sa zic? 9+, am terminat repede. Ciocane tari!
  11. evo

    Sandra 20

    Salut, 150/250 nr/ora ultima strigare.. fin corporala spune la telefon; n-am testat. Ciocane tari!
  12. Salutare! Eu postez mai rar- acum un an cred ca am descoperit forumul, iar acasa trec mai rar.. Incerc sa ajut cu ce pot; Am avut o vizita scurta la domnisoara si intr-adevar e o fire..haioasa?.. Are o atitudine nici foarte senzuala, da nici badaraneasca.. e asa mai... flower power; incearca sa se faca placuta din proprie initiativa. La conversatie, nu am lungit-o prea mult GFE: 7-8 Oral: 9+, mi-a placut cu tot ce au enumarat si colegii : scuipat, pompat, de toate. Igiena: Fata e putin dezordonata, dar nu-i bai pt mine; totusi nu o ajuta nici baia: avea un prosop curat, dar am optat pt servetele (asa stiu sigur ca nu l-a folosit nimeni inaintea mea) iar baia propriu zisa.. e veche, ceea ce poate crea usor impresia ca e murdar.. per total, nimic de speriat, am fost la si mai rau; 7-8 Off topic: tot caut o dameza si cu sani, si pe ON/AP in servicii... daca cineva cunoaste, lasa-ti un hint:D (si contracost, doar sa ma stiu asigurat)
  13. Salutare:In urma cu vreo saptamana doua am sunat si am ales sa ajung la Claudya: parchez, ma indruma spre apartament si ma intampina o fata frumoasa, sexy, cu tatuaje si cu un zambet pe fata: Stam la tigara, unde radem si vorbim, ea mai mult decat mine era cea care anima conversatia; dupa tigara fac un dus si ma invita in dormitor: Locatia - 8-8,5 curat, ingrijit, prosop la baie si un gel de dus 2.Modalitatea de contact (telefon 3.Detalii despre intalnirea undeva la 165-170 cred ca are domnisoara, frumoasa la fizic, fit. La cerintele mele si-a dat jos doar corsetul. 4.Programul de lucru : De luni pana duminica :-?? 5.Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc… GFE 9,5+ vorbareata si zambitoare Oral 10+ cu ruperi de ritm, pasionata, implicata, dadea tot ce trebuia fata. CIM disponibil. 6.Tarifare - 150/300. Am ramas doar un numar dar acum am resentimente ca n-am mai stat o ora daca nu macar doar un numar:( De revenit? Clar da, sper sa o mai prind libera cand ma voi reintoarce:D. Ciocane tari!
  14. Aiaiaiiiiiiiiiiiiiiii, salutare futaciosi! Nou pe forum, am cautat ceva recenzii la galati de fete. O data plictisit, ajung pe forumul litoralului si citesc ceva recenzii despre don-soara Miharla. Imi trimite ceva poze pe wapp, stabilim ca e ocupata si ca ma suna ea cand se elibereaza.. zis si facut, eu ma trezesc ca ajung in alta parte pana sa-mi scrie ea. Dezamagit de ce gasisem initial, iau inapoi publi24-ul la bani marunti incercand sa gasesc ceva sa ma eliberez de stres..Si mi-a pus Dumnezo mana-n cap: imi da Miha mesaj: hei, m-am eliberat, bla bla. Vorbim de preturi (face o remarca mare cand aude de forum), imi da adresa si ma pun pe drum. AJung acolo, ma ghideaza telefonic si ma ia foarte serioasa la intrebari : Auzi pustiu, da.... da tu sigur ai 18 ani? M-a bufnit putin rasul, eu destul de marisor, afara intuneric, vocea groasa... da ea ma vedea **spam editat**... Ok, o conving si urc sus... Cand ajung, s-au schimbat rolurile: Eu eram uimit de ce fiinta mi-a scos dumnezeu in cale, dar problema mea era acum... are ea oare 18 ani? O intreb rade, haha hihi, ca are 19 dar nu-mi arata buletinul... si fraieru de mine care voia imputernicire pe contul din banca, nu doar buletinul.. In fine, trecem la fapte: fumam o tigara, vorbeste cu mine cat sa ma destind. Ma invita sa fac dus, cu apa calda, geluri si prosoape curate ce miroseau a lenor sau ceva balsam. Ma intorc in dormitor unde fata ma astepta deja goala (doamnee, ce excitat imi era mie deja creierul: scunduta, draguta la fata, cu niste moate adorabile in cap, subtire la corp si la craci, cu un fund bombat ce ofera priveliste sii!! * cel mai important pentru mine* niste sani bomba rau de tot, de mai ca i-as fi taiat sa-i iau acasa...). Ma intind in pat si optez pt ON/CIM. Zis si facut, fara nicio problema si cu mare implicare si interes din partea tinerei. M-a facut sa zambesc din tot sufletul si am iesit apoi la tigara. Mi-a zis ca s-a prins ca mai stau inca un numar din moment ce am iesit la tigara si nu m-am imbracat. Eram reticient, dar bine mi-a parut. S-a intins cu mine la vorba si la caterinca, am ras toata durata si m-am destins (eu, care deobicei sunt foarte incordat si niciodata relaxat langa o escorta). Am ajuns la 11:15 la ea, dupa primul numar am iesit la tigara iar a doua runda a inceput undeva in jurul orei 12:45.. ne-am intins la vrajeala.. dar si cand am intrat iar inapoi, mi-a aratat fata ca ceea ce face, face din pasiune: gemete, strans din cearsaf, pozitii, m-a calarit ca-n filme, atat ca jonny al meu nu prea mai avea energie... si nici eu, ca as fi ramas toata noaptea, sa si dorm cu ea:( Locatia - 8,5- Totul e perfect la locatie: mare, cu spatiu de fumat, curat, ingrijit... singurul minus e faptul ca in dormitor nu e AC, iar eu am transpirat pana i-am facut piscina din pat... incepusem sa ma simt prost:D 2.Modalitatea de contact wapp 3.Detalii despre intalnirea efectiva o minunatie de fata. Mai ca as lua-o de... macar de iubita daca nu de nevasta. 4.Programul de lucru habar n-am..am plecat pe la 1 jumate de la ea. 5.Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc…Oral: 10+ A facut oralul pana la capat (nici nu sunt terente), se uita pervers la mine, sugea cu spor, a luat si ultima picatura in gurita. Si-o batea de fata, ma certa ca n-o las sa suga calumea. Waww NP- 10 iar: s-a pus in toate pozitiile, cg si reverse cg, capra, pe spate cu cracii in toate felurile... stramta, cu chef, era pe film cu mine... GFE: 10+, de la caterinca ei cu ce faci pisi, esti major pana in clipa-n care mi-a zis ca ma ia ca si coleg de apartament da sa n-avem o treaba unu cu altu, fata m-a facut sa ma simt super.. parca eram la suc cu o fata, nu la escorta la birou.. 6.Tarifare - cred ca 150 /250 (plus 50 cim) daca nu ma insel.. la cum arunc eu banii la escorte pe sperante, fata merita si 100E/2 numere (care pot dura si sub si peste o ora).. Dar sa nu stricam piata acuma, totusi:D De revenit? Clar da, abia astept sa ma intorc in CT:D
  15. evo

    Denisa 0748411821

    Salutare, in urma cautarii mele a unui oral bun, am ales sa o incerc si pe domnisoara. Intru, ma intampina primitor, fumam o tigara si trecem la treaba. Locatia - I7 langa petrom: curat, ordonat. 2.Modalitatea de contact telefonul din titlu 3.Detalii despre intalnirea a facut putina conversatie, imi tinea hangul. La aspect draguta, e "bine facuta", ceva sani pe acolo si fund maricel. De asemenea si putina burtica. NU este dizgratioasa. 4.Programul de lucru N/A 5.Note acordate pentru serviciile GFE: 8-8,5. ON/CIM - 8,5- punea presiune, facea falci si lua considerabil. Am ajuns sa finalizez in 10 minute, fiind pregatit sa stau peste jumatate de ora. A luat tot ce trebuie in gurita si m-a lasat sa plec fericit. 6.Tarifare - 100 cu 200. De revenit? Da!
×
×
  • Creează nouă...