Sari la conținut

judokan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre judokan

  • Dată Naștere 20.12.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

504 citiri profil

judokan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

35

Reputație

  1. Ciao, mai esti cumva in Timisoara ?
  2. Bine ai venit. Frumoasa prezentarea si tentanta oferta, ma inscriu si eu.
  3. FOARTE FRUMOS SI IMBIETOR FUNDUL TAU; AS FI VRUT CA MANA MEA SA FIE ACOLO:::NU A ALTEI DOMNISOARE
  4. FRUMOS SI IMBIETOR FUNDUL TAU SI NU NUMAI 😉
  5. foarte frumos si proportionat corpul tau, sani minunati 😉
  6. Salut, intrebare: de sambata a mai ajuns cineva la Larisa? A plecat deja? Larisa o programare la biroul tau cum reusesc sa imi fac ?
  7. Rasfoind paginile acestui forum am descoperit-o pe dominsoara Anisia, citind scrierile confratilor am descis sa merg si eu la ea. Am discutat pe whatsapp, fiind pentru prima data si am stabilit intalnirea, am avut norocul sa fie libera asa ca am intrebat daca pot sa o vizitez si mi-a raspuns politicos ca ma asteapta. Locatia frumoasa si curata, apartament nou, la baie prosop curat si cele necesare pentru igienizare. Ma intampinat cu zambetul pe buze, am fost intrebat daca doresc un pahar de apa su de suc, este o gazda primitoare. Am schimbat cateva vorbe, asa ca sa ne cunoastem apoi am mers la dus pentru igienizare. Este genul de fata slim, foarte bine proportionata, mi-a placut fizicul ei din toate punctele de vedere in special fundul care este mic insa foarte frumos, numai bun de steans intre palme. Nu o sa intru in detalii despre actiunea propriu-zisa insa pot spune ca am primit un oral bun cu tente de deep, are buze senzuale, la 69 mi-a placut privelistea precum si jucaria ei, pe care am gustat-o strangand-o de fese, care asa cum am mai spus sunt frumoase si bine proportionate. Mi-a placut si normalul, im pozitia misionar, unde am si finalizat de altfel, se misca bine. O experienta de repetat insa nu doar o finalizare cu o ora. Recomand cu caldura. Eu unul mai vreau sa o gust.
  8. Foarte frumos.... frumosi sanii si frumos funduletul. as vrea sa le mai simt inca odata ...hmmmmmm
  9. Buna ziua tuturor. In cele din urma am ajuns si eu la minunata SOFIA, pot spune lucrul acesta - minunata - cu toate ca am fost pentru prima data. Nu o sa descriu in amanunt cele petrecute sunt pagini scrise anterior si toate sunt reale si reflecta intru-totul realitatea, precum si calittea serviciilor de care beneficiezi. Pot spune, fara sa gresesc ca Sofia are clasa, este o adevarata " curtezana ", inca de la intrare te face sa te simti bine, sa te simti in largul tau sa nu ai nici un fel de trac cand ajungi si o vezi face to face si cum se comporta. Este desavarsita din toate punctele de vedere, piele fina, catifelata si bronzata iar cu putin ulei de masaj arata intr-un mare fel si este o senzatie foarte p-lacuta sa ii simti pielea sub mainile tale.. De igiena nici nu intra in discutii, cuvantul definitoriu este IMPECABIL. Pentru ca se obisnuieste pe acest forum sa se vorbeasca si de servicii, acestea au fost HIGH CLASS, fara repros. Ceea ce mi-a placut mult de tot sunt ochii si privirea ei cand se joaca cu tine....intelegeti voi la ce ma refer, la fel si buzele m-au fascinat. Nu o sa dau note o sa spun doar ca totul a fost la un nivel foarte inalt cu standarde ridicate. Sofia, multumesc frumos pentru clipele minunate petrecute impreuna.
  10. Salutare tuturor. Am ajuns si eu azi la domnisoara in jurul pranzului. Pot sa va spun ca am ramas foarte placut surprins de atitudinea Cameliei, parca eram prieteni de ceva vreme si ne-am revazut dupa o perioada de timp. Eu cred ca a fost vorba si de chimei. Programare prin sms, urmata de telefon in fata locatiei. Camelia ma asteptat in tinuta din ultimele poze ...scolarita, cu zambetul pe buze si foarte bine dispusa, pusa pe sotii. Cand am vazut atitudinea cu care am fost intampinat am decis sa raman o ora. Am fost la dus, igenizarea de rigoare, apoi am intrat in camera Cameliei. Uitasem sa va spun ca inca de la inceput am fost intampinat cu un sarut si zambetul pe buze. In camera, da au urmat mai multe saruturi mchiar pasionale as spune eu, ea cu aceeasi dezimvoltura si zambetul pe buze, si bucurie care i se citea in priviri, chiar inocenta as putea spune. Mie mia placut. Nu o sa descriu cu lux de amanunte cele intamplate doar vreau sa confirm ce a spus un domn mai sus ca ii place sa vorbeasca cu " dansul " si asa a si facut...la rasfatat cum site ea mai bine cu atentie la zonele invecinate si chiar cu deep bine executat. Igiena este ok, nu am simtit ceva neinregula si da, are o pasarica numai buna de jucat cu ea, fapt ce sa si i9ntmplat. Notele sint de 10, mie unul mi-a placut si o sa revin si da, o recomand. Mi-a placut foarte mult accdentul ei si buna dispozitie pe care mi-a transmis-o. Pentru o ora cadoul a fost de 250 lei, meritati cu prisosinta. De recomandat? DA !!! Multumesc CAmelia pentru un inceput de saptamana frumos.
  11. WOW ...DA VREAU SI EU IN CADA. ESTI MINUNATA
  12. FRUMOASA ...FOARTE FRUMOASA ...ESTI SPECIALA
×
×
  • Creează nouă...