Jump to content

bos de bos

Serious Contributor
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

257 Reputatie Excelenta

About bos de bos

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Pasarica

Recent Profile Visitors

4,909 profile views
 1. Mai stie cineva de domnisoara. A mai fost cineva la ea. Cum a spus cel de deasupra....arata prea bine ca sa fie adevarat.
 2. are parola filmuletele alea. a reusit sa le vada cineva. daca da dati-mi si mie parola prin privat.
 3. Doamna Flori nu vrea publicitate pe internet. Merge doar sa te recomande cineva.
 4. si eu ma mirasem ca toate conturile sunt debanate. apar conturile banate ca debanate si unele chiar cu grad de profil am incercat sa intru pe contul vechi si apare banat deci cred ca ii vreun bug ceva si conturile sunt banate in continuare.
 5. Da scuze nu am vazut.
 6. Nu vad nicăieri un număr de telefon.
 7. Poate mai treci numarul de telefon eu unu nu-ti mai gasesc nici anuntu de pe publi24 ca sa vad numarul.
 8. De aceea nu prea ma mai duc la escorte. Iei o boala si afla si familia etc.
 9. Pacat de sanii aia mari si curul ala bombat si frumos. Ma gandeam si eu sa-i fac o vizita dar nu prea m-au convins recenziile date domnisoarei. Ba ca oboseste la oral iar mie imi place sa finalizez la oral, ba ca foloseste dintii etc. Recenzia de mai sus mi-a pus capac, nu cred ca-i vina membrului ci a ei.
 10. Dati si voi mai multe detalii cand scrieti recenzii. Ma refer in special la ultimele doua persoane care au lasat recenzii pe acest topik.
 11. Nici eu nu am reușit sa dau de ea în 2 zile diferite, azi și altădată. Răspunde destul de greu la telefon, probabil ii căutată destul de mult sau are alte treburi de nu răspunde.
 12. Juniormorais eu cred ca este un utilizator foarte activ pe forum...pe toate regiunile tariii..........il sustin.
 13. Ar trebui ca adminiii cand mai urmaresc topicurile si vad ca se posteaza un alt numar de telefon sa si le modifice titlul topicurilor. Nu cred ca domnisoara mai raspunde la numarul din titlu ci cred ca are alt numar pe publi.
 14. Am fost si eu cu Raisa. Atitudine primitoare foarte de gasca, vorbareata. Am facut doar un numar de oral simplu dar bine facut. Eu am ales protejat. Terminat si supt incontinuare cateva minute, faina senzatia. A facut dus inaintea mea, chiar mi-a zis sa astept la scara, nu am simtit nimik dubios la 69. Locatie foarte usor de ajuns in zona Apolo. SI acum niste note. Atitudine: 10 Oral: 8,5 Locatie: 10 arata foarte bine Tarif: 100 lei achitati la inceput Igiena: 10 Sper ca am fost de ajutor cu recenzia mea. In rest faina experienta desi mi se pare ca-n poze arata mai bine ca in realitate.
×
×
 • Create New...