Jump to content

crystofor

Serious Contributor
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

242 Reputatie Excelenta

3 Followers

About crystofor

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 01/05/1978

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,689 profile views
 1. Te-ai inscris acum 3 ore sa ne faci aceasta recomandare? Foarte "credibil" de maine va fi coada)))))
 2. Si ce ai vrea sa te astepte invelita in prosop? Ai prefera asa? Antonia este super, eleganta si sexy, asa m-a asteptat mereu imbracata si are un mare plus din partea mea. Mie unul asa imi place sa fiu primit in felul asta, ii admir tinutele si formele frumoase, arata intr-un mare fel.
 3. Aveam 2 numere de tel, unul era personal și l-am șters....cel de pe forum este închis de mult timp și a dezactivat și Whatsapp-ul. Ar fi super să revină, cel mai bun masaj ever.
 4. Nu am timp sa las recenzie acum dar și mie mi-a întrecut orice așteptări, având în vedere zona. Posibil sa fie și în funcție de cum te porți în prezența ei, igiena..etc Am vreo 4 sau 5 vizite la ea și notele mele pentru sunt 10 cu felicitări.
 5. Am vb cu ea pe Whatsapp și este foarte ok tipa, programul mă încurcă în intervalul ala sunt la birou, dar se vede că este altfel cel puțin pentru zona aia. Am primit si poze destul de apetisante să zic! Cred că depinde și cum o abordezi, ce anume îi scrii. Mi-a lasă o impresie buna și cu siguranță am să o vizitez. Nu îi mai stricați topicul cu tâmpenii, oferă ce vrea si ce poate, nu ne place mergem mai departe. Sunt multe fete cu servicii protejate și mult mai scumpe. Spor să aveti la fete si ciocane țări vb lui C)).
 6. Astăzi ai fost? Am vb cu ea ieri și mi-a spus ca revine abia joi.
 7. Ms de info, dacă a lucrat toată noaptea și zice că are program 8-16:00 este clar)))
 8. A răspuns? Pare ok din poze deși zona este slabă rău la capitolul fete ok, dacă nu avea programul de lucru care se suprapune cu al meu o vizitam că stau relativ în zona.
 9. Evitați fraților zona, nu mai mergeți acolo pentru futut, 9 din 10 recenzii sunt cu pești pe scara blocului sau in fața blocului și experiențe mediocre, chiar puneți botul la recenziile astea false? Eu stau in sectorul 6 dar nu as merge la futut acolo niciodată. Este centrul plin de fete ok. Auzi sa te blocheze cu mașina....
 10. Salut, am fost ceva mai devreme la Jessica și pot spune că a fost o vizită mai mult decât plăcută. Atras de pozele provocatoare am zis sa incerc, așa că nu mi-am bătut prea tare capul sa citesc tot topicul după recenzii credibile. Anterior am mai avut o convorbire pe WhatsApp dar nu ne-am sincronizat și din ce am discutat cu ea mi-am dat seama că este cea ce trebuie. Jessica este o tipă mișto, corp frumos, se vede și în poze, un mare plus că te așteaptă pe tocuri cu lenjerie sexy. Locația foarte ok, o garsoniera mica, cu tot ce ii trebuie și foarte curata, mai greu probabil cu locurile de parc
 11. Mai sunt amețiți pe aici care confunda fetele și când ai scris de WhatsApp, știam că nu are, am zis că ești unul dintre ei. Nu cred că are rost să îți răspund în aceași nota cu care tu ai inceput, nu mă pot cobora chiar atât. Spor!
 12. Man, nu am zis decât că dacă are cineva un nr de WhatsApp, ar ajuta. Îi înțeleg discreția și bine face, la randul meu mă văd cu o tipă pe care multi o știu retrasă. Am incercat sa dau de ea pentru că din ce am citit cred că este genul care mi se potrivește. Mai incerc poate poate, nu am cunoscuți care să mă recompense.
 13. Cred ca nu a fost la ea, sau poate este client fidel și are alt nr, WhatsApp nu are pe numărul din topic. Nu am reușit să dau de Andreea nici pe SMS și nu a răspuns de cate ori am sunat. Un nr cu WhatsApp ar ajuta.
 14. Conteaza ce are? Cum plm sa faci asa ceva, sa bati o femeie si sa ii furi lantisorul? Cat de barbat s-o crede idiotul. Sper sa plateasca inzecit ce a facut. Om de cacat!
 15. Am vazut ce ai scris si la masaj nu era nevoie sa mai deschizi un topic pe nimele anya.
×
×
 • Create New...