Sari la conținut

valeria

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valeria

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

valeria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. ok, jerry se referea la futai, dragostea e alt meniu. Eu mi-am tras-o odata pe si mi-a placut piesa oscileaza intre hard si urmata de parti slow. Oricum.... orgasmul a explodat pe melodia asta.
  2. La pol trebuia sa pui si exemplu cate o poza sa vada toti ce inseamna pasarica cu labiile micute. asteptam poze!!!
  3. Am mers si eu o perioada in twice acu cativa ani, acum m-am reorientat, imi place muzica house (electronica) si prefer Kristal , Studio Martin, Rush , Shade, foarte rar SilverAnyway!!!! sambata in kristal!! :XX: va fi super:XX:
  4. DAAAA! Femeile cu buze carnose chiar sunt speciale!!Sa va dau un sfat pt voi baiet. Cand dati de o fata , fie ea escorta sau nu si are buze carnoase NU UITATI SA II MUIATI buzele cu un sarut ,... si doar apoi sa se ocupe de sex oral!un sarut pentru fetele cu buze carnosse.
  5. hey :)Am intrat pe aici pe forum si nu am gasit ceva special si pt femei,...M--am gandit sa imi fac propiul meu thread in care FIECARE FEMEIE sa isi scrie numele pasaricii ei si fetishul ei :DEu sunt de parere ca fiecare femeie trebuie sa o numeasca cumva pe aia micuza dintre picioruse, asa ca aici e singurl loc in care toate femeile de pe forum isi poate scrie numele pe care il au pentru aia dulce.Pentru curaj voi incepe eu!!Pe dulceata mea o cheama "P I T Z I " si iubeste foarte mult sa fie muscata cu buzele de clictoris.Va pup
  6. Ciao Vulpita micutaSa stii ca m-am uitat minute la micuta ta de putulica. Vreau sa spun ca o adorNu stiu cand ai facut poza dar mie mi se pare ca inainte sa iti faci poza ai avut parte de un sex oral, pentru ca pare zemoasa si umeda. Labiile tale sunt placute si toata zona aia arata catifelatTe ador si vreau sa imi spui cum o cheama pe aia mica.
  7. hello,iubesc masajul....am mers in Amsterdam anul trecul la un salon de masaj excusiv pentru femei. Vreau sa va spun ca era super amenajat, muzica te intmpina de la intrare pana in locul propriu zis unde se facea masaj. peste tot aceiasi muzica. Totul era organizat iar pesonanul foarte primitor. In locul unde se facea masaj era un aer super proaspat, mirosea foarte bine iar lenjeria scoasa atunci din ambalajul ei (fusese la spalatorie) Tipa era cam de nota 9 dar ce la ce meserie stia in domeniu as putea sa-i dau nota 10. Cunnilingus de nota 10 plusFingering fenomenal Masaj de nota 10, orgasm pe masura,...corpul a simtit relaxare suprema,...clictorisul a fost incordat la maxim ...vulva mi-a luat foc.Sper sa gasesc ceva similar si in RO. a fost o placere superlativa.Va iubesc si va pup!
  8. Hello,sper sa ma primiti si pe mine intre voi, am 23 de ani sunt bisexuala si sper sa nu fiu denigrata.ps. 80% femei
×
×
  • Creează nouă...