Sari la conținut

agresiv ama

Serious Contributor
  • Număr conținut

    206
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre agresiv ama

  • Dată Naștere 01.01.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.943 citiri profil

agresiv ama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

103

Reputație

  1. iesi fa, da-te in pula mea
  2. finalizare faciala faci? nu apare in servicii, dar asa zicea cineva mai sus.
  3. Jenant, mai bine le manareati si extrageati participanti cu recenzii. Urmatorii extrasi dupa castigatori, care au recenzii si ar fi castigat pe drept, vor face circ aici pe pagina voastra pe buna dreptate.
  4. Salut la baieti, Am fost si eu la ea, este o blonda frumoasa, ochii ei chiar m-au impresionat, pozele sunt 100% ale ei din locatie, dar are sanii lasati si servicii mediocre. Nu face figuri, dar nici nu se implica, sta ca vaca si atat.
  5. Confirm 90% din ce a spus colegul de mai sus. Am fost si eu o data la ea, si imi ajunge. Fata arata foarte bine, 19 ani, bruneta, par lung, frumoasa, slabuta, curata. Dar in rest probleme: - un numar este maxim 20 de minute cu ochii la ceas. - oral cu prezervativ sau, daca vrei fara, mai decartezi 50 de lei - atitudine sictirita, chiar un pic tupeista, desi e o copila prostuta. - are "boyfriend" (a se citi fish), i-am vazut in oras de doua ori. Daca vreti ceva frumos si nu va deranjeaza prea tare aspectele negative, mergeti la ea. Altfel alegeti alta. Succesuri ! ;)
  6. Mda, am fost si eu la ea, confirm ce au spus cei mai multi colegi, dar...... la mine lucrurile au decurs foarte bine vreo 15 minute dupa care mi-a spus brusc sa-mi dau drumul mai repede, :slap2 Asa ca eu nu mai calc pe acolo ..... in rest arata bine, chiar foarte bine pentru 40 de ani.
  7. Am dat intr-o noapte la titulara de mai sus si a fost bine as spune.Era imbracata intr-una dintre tinutele de mai sus si tocuri, este micuta de inaltime fund bombat, sani mici usor lasati.Se saruta cu tine daca iti doresti si o face cu pasiune.Si oralul mi-a placut fara prezervativ, dar din pacate si fara finalizare.Am futut-o destul de tare si tine, da contre ceea ce este inca un avantaj.Am ramas o singura finalizare la 150 de lei cam 25 de minute fara graba, igiena ok. O nota generala de 8,5 daca facea si finalizare dadeam mai mult.
  8. Auzi pana la urma ce este 50 de lei extra?
  9. Scuze fratie, am uitat. 100 lei numarul, si 200 ora. FK nu am facut si nu am intrebat, finalizare orala banuiesc ca nu face pentru ca la oral m-a avertizat sa o anunt daca imi vine. Am intrebat in schimb de finalizare corporala si a zis ca este extra 50 RON.
×
×
  • Creează nouă...