Sari la conținut

danteluv25

Serious Contributor
  • Număr conținut

    549
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danteluv25

  • Dată Naștere 25.05.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ploiesti

danteluv25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

590

Reputație

  1. Sa va dau muie la tot neamul vostru de handicapati si handicapate !
  2. Sa ma lingeti in cur dimineata cand ma cac, sa ziceti si voi ca ati halit nutela !
  3. Baga-mi-as pula in inimile voastre si-n plamanii vostrii de cocalari !
  4. ROZETO, ti-au dat astia drumul de la SPITAL ? Pentru cate zile ?
  5. Sa-mi sugeti pula de cocalari cocliti ! Sa ma pis pe ochii vostrii de huseni de gara !
  6. Ce CORYNUTA,m-am luat de pestele tau ? Pentru tine nu ar fi o noutate daca ti-as zice sa-mi sugi pula, ca oricum asta ti-e meseria. Nu te mai baga daca nu stii despre ce este vorba.
  7. Sa-mi sugi pula cu ma-ta si cu tot neamul tau de cocalar ! Sau nu ti-a cazut bine cate pule ai inghitit ieri la meci !
  8. Sugi pula bai boschetarule si tu si toata gasca ta de retardati ! Aveti tot dreptul PS - Prostana e ma-ta, iar prostan e tac-tu care au facut o lepadatura ca tine, mai bine facea o laba si te arunca pe pereti. Hai sictir coclitule !
  9. Vezi picoane cum e ! Voi aveti tot dreptul sa ii faceti pe altii pesti nu-i asa ? Dar cand vine altul si te eticheteaza si pe tine in acelasi fel, nu-ti convine, imediat iti sare mustarul, asa-i ?
  10. Bai prostule, tu nu realizezi cat de mult rau as putea sa iti fac. Nu am mai raspuns la nicio referire la adresa mea, in speranta ca te vei potoli, atat tu, cat si altii. Cat timp crezi ca ar putea sa ia unui operator al STS-ului sa iti afle IPv4, iar ulterior adresa calculatorului de pe care te loghezi ? Nu te amenint,dar daca o singura data m-ai pomenesti numele meu pe vreun TOPIC sau in vreo postare, sa stii sincer, ca chiar ai belit-o.
  11. Ba, da prost esti, tot in chirie, tot in chirie ? Iar te bagi singur in seama, prostalaule coclit ?
  12. Eu nu inteleg un lucru. Cate fete sunt in puii mei la Casa asta Rosie ? Ca ies la socoteala vreo trei, ELISSA, ALEXANDRA si http://nimfomane.com/forum/topic/68988-0733296871/?do=findComment&comment=1918475. Din cate stiu eu, locatia ALEXANDREI era in alta parte.
  13. Buna rauuuuuuu ! In alta ordine de idei, tot el a intarziat 20 minute si tot el s-a ofensat ca nu a mai raspuns la telefon sau a luat alt client.
×
×
  • Creează nouă...