Sari la conținut

tits_fan

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre tits_fan

  • Dată Naștere 10.11.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Zalau

Vizitatori Recenți Profil

528 citiri profil

tits_fan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Salutare, am vizitat-o si eu pe Paula, am stat doar o finalizare din criza de timp de ambele parti. Mie mi-a placut tare mult de ea, e pe gustul meu fiind si eu mai scund, chiar am si zis daca vrea poate sa ma astepte fara tocuri. Actiunea a durat putin, din cauza mea, dar ma revansez data viitoare, asa ca nu prea am ce detalia, putin ON si dupa o pozitie la NP. Are o piele tare fina, sani superbi si o pruna faina tare. Eu sigur mai revin. Din partea mea are note maxime. Te pup Paula.
  2. Va salut, am fost aseara pe la Alexandra, cam tarziu ce-i drept dar a facut un efort si m-a asteptat, pot sa confirm ca pozele sunt reale, nu e genul slim dar e foarte ok pentru cei care prefera femeile mai zdravene, ai de ce prinde, eu fiind amator de sani mari. Ca atitudine este de nota 10, nu te grabeste si este foarte comunicativa, atat cat trebuie. Oralul a fost neprotejat, umed si soft ca asa am cerut eu, la normal eu am incercat 2 pozitii dar mi-a placut ca am simtit ca sunt marimea (grosimea) potrivita, adica nu inoti si nici nu ti-o rupe, se misca bine si geme as zice natural. Am stat doar o finalizare fiind pe graba, daca o mai prind cand mai trec prin zona peste vreo sapt sper sa am timp de o ora. Eu o recomand pentru amatorii de femei cu forme. Apartament curat, are colega dar nu am vazut-o. Sper sa stea mai mult in zona sa o mai vizitez. Spor la ciocanit.
  3. tits_fan

    Ella 0791199372

    Buna Ella, mai esti in Oradea? Am incercat sa te sun dar e robotul pe tel
  4. tits_fan

    Ella 0791199372

    Buna seara! Saptamana trecuta joi pe la amiaza am vizitat-o si eu pe frumoasa Ella, eram dupa o noapte in care nu dormisem si am reusit sa o prind libera, am decis sa stau o ora, prima finalizare a venit repede, mi-am revenit si eu la fel de repede si a urmat ceva extraordinar la nr 2, a inceput cu oral lent si senzual foarte placut chiar si cu prez dupa care am zis ca vreau sa trec eu deasupra ( imi place sa controlez ), am simtit efectiv ca fac dragoste cu ea, m-am simtit fff bine, nu stiu daca ea s-a simtit cel putin pe sfert de bine si tot ar fi ok, dupa care am trecut pe la spate unde am si finalizat. Pt mine e de 10 pe linie ( tanara, frumoasa, corp frumos, ai ce vorbi cu ea, si in primul rand imi place firea ei calma). Poate iti amintesti de mine eram in tricou si vesta in ciuda frigului de afara ca imi stropisem hanoracul. Iti multumesc si sper sa ne revedem anul viitor cand mai revii. Iti urez Craciun fericit si un an nou plin de bucurii si impliniri !
  5. Din ce am vazut in recenziile lui zic ca o sa fie pe placul lui fata asta
  6. Salutare! Am vizitat-o aseara pe Ana, atras de sanii ei am sunat-o si am decis sa merg, fata e cea din poze, poate putin mai cu burtica in realitate dar nimic deranjant pt mine, are sanii mari si frumosi, fund bombat, piele bronzata. Am ales o ora totul protejat, este foarte comunicativa, mie personal mi-a placut. Oral bun cu tente de deep, la normal sta cum vrei, cand am fost peste ea a zis ca vrea sa stam lipiti sa ma imbratiseze, chiar a fost o experienta placuta cu ea. Am achitat 200 lei la inceput, am avut parte de 2 finalizari, nu m-a grabit deloc. Pt mine e de revenit, sper sa mai stea prin zona
  7. Salutare, a mai dat cineva de Karla? fata cu sanii mari, cu putin sange de tiganca dupa cum ziceau unii.. Sau ceva in genul ei cu sanii mari mari stie careva si sa fie cat de cat ok fata, nu din aia de evitat. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...