Sari la conținut

calcium

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre calcium

  • Dată Naștere 06.04.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

calcium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salut . Urci pe la Consul, treci de cimitirul Nord si faci dreapta sus in giratoriu, mergand aproximativ 700 de metri spre Hanul Doctorului !
  2. Anuntul e luat de acolo. Epilata, fara mirosuri ciudate, si de-o ambianta usor ''deranjanta'', datorita tacerii cu care isi face meseria. Se vede ca nu e de mult in bransa. Ca si vestimentatie m-a intampinat intr-o rochita lejera, nu foarte sexy, iar apartamentul e in stil clasic de ''a presta'' . Nu ai pentru ce !
  3. Note : oral - 8, destul de bine lucrat. Normal - 9, chiar se simte bine si ii place sa se implice .
  4. Tin sa va salut pe toti membrii acestui Forum, si sa anunt ca este prima mea postare, asa ca imi cer scuze daca omit sau gresesc intr-un anumit mod. Am fost aseara la doamna al carui numar este afisat mai sus. Ma intamplina o matura, la vreo 38-40 de ani, 1,65, in jur de 55 kg, roscata. Mai pe scurt, o adevarata mamica despre care ai fi jurat ca nu se ocupa cu asta. Mi-a comunicat preturile, 50-oral, 50-normal, 60 oral cu finalizare orala si 70 combinat. Am optat pentru un oral la 50 ron, foarte bine executat, femeia asculta si este atenta la a te simti bine, dar e tacuta, oarecum uimita de ceea ce se intampla. Curios de cum se comporta ''mamica'' am mai dat diferenta de 20 ron pentru combinat. Se umezeste natural, ii place cu adevarat, cel putin asta a aratat. In fond, o experienta placuta. Locatie: Zona Garii, pe langa Lidl ! Bafta tuturor !
  5. 0722 491 234 - Doamna matura simpatica. Tin sa va salut pe toti membrii acestui Forum, si sa anunt ca este prima mea postare, asa ca imi cer scuze daca omit sau gresesc intr-un anumit mod. Am fost aseara la doamna al carui numar este afisat mai sus. Ma intamplina o matura, la vreo 38-40 de ani, 1,65, in jur de 55 kg, roscata. Mai pe scurt, o adevarata mamica despre care ai fi jurat ca nu se ocupa cu asta. Mi-a comunicat preturile, 50-oral, 50-normal, 60 oral cu finalizare orala si 70 combinat. Am optat pentru un oral la 50 ron, foarte bine executat, femeia asculta si este atenta la a te simti bine, dar e tacuta, oarecum uimita de ceea ce se intampla. Curios de cum se comporta ''mamica'' am mai dat diferenta de 20 ron pentru combinat. Se umezeste natural, ii place cu adevarat, cel putin asta a aratat. In fond, o experienta placuta. Locatie: Zona Garii, pe langa Lidl !
×
×
  • Creează nouă...