Sari la conținut

undefined

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de undefined

  1. Ziua bună! Am fost luni la acest salon, în urma unei programări făcute cu o jumătate de oră înainte. Am mai vizitat această adresă, în urmă cu câteva luni și m-am bucurat să simt că lucrurile s-au îmbunătățit simțitor de atunci, în ceea ce privește calitatea serviciilor. În jurul prânzului, erau 3 domnișoare. Nu rețin numele celorlalte, știu doar că am ales-o pe Antonia, în urma celor citite pe acest forum (mulțumesc, pe această cale, colegilor care au fost înainte). Antonia este o maseuză cu un înalt profesionalism, de la modul (și vocea!) prin care îți vorbește, până la stilul de masaj și implicarea în finalizări (la mine au fost două, în ora petrecută cu ea). Înainte mergeam la Cleo, dar acum mi-am propus să încerc și maseuzele de aici, cred că voi avea parte de experiențe (mai?) plăcute. Judecând după raportul preț-calitate și faptul că e deschis non-stop, cred că e cel mai bun salon de masaj erotic, la ora actuală, în Cluj. Cele bune!
  2. Salut! Am fost eu astazi la Sasha. Si bine am facut In primul rand, tin sa confirm pozele, ii apartin ei 100%. Asa arata. Sanii aia... pffff... parfum! Eu nu am avut nicio problema cu programarea, tind sa cred ca e la fel de serioasa cu toata lumea. Dimpotriva, am sunat-o daca pot veni mai repede fata de ora stabilita initial si ea a fost de-acord. Sasha e o dulceata de fata, cu un GFE ridicat, genul soft, comunicativa, prietenoasa, cu un corp foarte frumos (de la Mama Natura ), de fecioara, as spune. Nu m-am simtit deloc grabit (lucru foarte important pentru mine), din contra, am avut impresia ca i-a facut si ei placere sa petrecem timpul impreuna. Nu conteaza daca e doar o impresie, spera cineva mai mult intr-un asemenea context? Trecand la note, ca sa nu pierdem timpul, acum ca aveti certitudinea ca e clar(!) de vizitat: Escorta: 9.5 frumoasa la fata, bruneta, slim, posterior bombat, sani frumosi, sociabila, curata Locatie: 9.5 - (ultra)centrala, cu tot ce ai nevoie. Un singur minus: e de preferat ca prosoapele sa fie o idee mai mari GFE: 9 - eu m-am simtit foarte bine cu ea, sper sa fie si mai bine pe viitor Oral: 8 - soft, cu atentie la detalii Normal: 8 - mie imi scad cele 2 puncte, nu am avut o prestatie prea demna, dar sunt sigur ca data viitoare va fi mult mai ok Anal: N/A Cadou: 300h, achitati pentru o ora. Nu am contorizat, dar dtd a fost mai mult. Multumesc pentru seara asa, Sasha!
  3. Buna seara, Bella! Am incercat sa dau de tine, in ultimele zile, de mai multe ori. Nu am reusit, pentru ca telefonul ti-a fost inchis, de fiecare data. Imi poti oferi o alta metoda de contact, una care sa si aduca un rezultat? Multumesc.
  4. Am fost și eu la Maya săptămâna trecută, vineri noapte, și... fizic, nu am absolut nimic. Emoțional însă, am avut parte de o experiență deosebită, cu o femeie foarte prietenoasă, sexy, lipicioasă și cu un zâmbet... contagios de frumos Recunosc că toate discuțiile recente din acest thread m-au neliniștit și sper să fie vorba doar de useri care nu s-au gândit foarte mult înainte să posteze aberații, dar - până la apariția unor dovezi concrete - totul e doar prezumtiv, în acest moment. Hai să dezbatem ceva concret, înainte să ne ambalăm. Altfel, e risipă de... tastatură. Încă o dată țin să repet că îmi pare mie rău că - unei femei atât de faine precum Maya - ajungem să atacăm și distrugem un topic cât se poate de valoros și binevenit pentru întreaga noastră comunitate. @Maya: Îți mulțumesc frumos pentru întreaga experiență și pentru căldura și deschiderea de care ai dat dovadă! Eu unul m-am simțit foarte bine în compania ta!
  5. Excelent spotul! GG, SpiderWoman, bine punctat!
  6. Salutări, sunt un nimfoman convins și - ca atare - sunt entuziasmat să fac parte din această comunitate! Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...