Jump to content

hellboy13

Maistru Curvar
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Reputatie Excelenta

About hellboy13

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 09/19/1988

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  cazanul cu smoala
 • Interests
  Futai

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
 1. Salutare eu am trecut pe la Bianca și am avut o experienta decenta spre foarte bună. Fata este frumușică dar cred ca modul în care se comporta este dat și de felul în care te prezinți și tu. Ca note este de un 8. Mai are de învățat anumite lucruri dar este tânără și le poate îndrepta. Știti ce nu înțelegem noi cei de pe forum? ca noi plătim un serviciu care este în mare măsură influențat și de noi. Ca și ele au zile mai bune sau mai rele. Ca sunt oameni nu mașini de sex. Toate bune și spor la futut
 2. Giulia las o așa .Nu e vorba doar de mesaje e vorba și de cateva telefoane.Este treabă ta cum îți administrezi afacerera dar măcar spune omului pe care îl programezi daca sa mai vina ori ba.Traficul prin București nu este o bucurie.
 3. Ii "mulțumesc" Giuliei pentru teapa sau pentru neseriozitatea ei. Am vorbit cu Domnișoara Giulia pe la prânz am stabilit o întâlnire la 16 30 cu o confirmare din partea mea cu o ora înainte. Deznodământul a fost asa cum nu vroiam. Nici un răspuns nici măcar un mesaj nimic. Bănuiesc ca eram un backup în cazul în care nu ajungea altcineva, vreun preferat. Va spun sa fiți atenți cu programările la ea ca este neserioasa rău.
 4. Vizitat Rebecca Intr o după amiază .Locație in spate piata Alba Iulia cam micuță și cam dezordine 7 Fata de 10 mie mi a placut mult aspect și comportament. Oral 8.5 bunicel mai are până la 10 dar se straduieste Normal 9 bun participa nu face figuri la pozitii .Geme mișto . Gfe nu notez am stat puțin dar cred că e peste multe chiar și așa. O experiență foarte buna .👍
 5. Salutare, scurta trecere în revista a vizitei făcută Anei. Programare facila locație aproape de Auchan Lidl Titan. FATA 8,5 simpatica comunicativa, cam 1.65 sâni frumoși, blonda. Masaj de relaxare 9,5 bun mie mi a placut Sex Oral destul de ok 8.5 Normal 9 a participat am schimbat poziții Gfe 9 este foarte sociabila cred ca este și în funcție de chimia creata.. A fost o experienta bună către foarte bună, Amenda a fost 300rono ora cu de toate.
 6. Nasol de tine .E bătaia peștelui acum ,are de unde sa aibă programați sunt puține ,azi mâine până marți.😉Și eu incerc o programare la ea dar nu cred că voi reuși.
 7. Atata timp cat exista oameni care plătesc suma cerută nu mi se pare nimic in neregulă.Capitalism. Cerere si oferta.
 8. Salut futaci,păcat că nu are locație și mai păcat că are telefonul închis cu zilele☹️
 9. Salutare futăcios,am fost la domnișoara Aida și eu notez astfel: Locație 8 etaj superior împărțită cu o colega. Aida fata frumușică corp frumos sâni micuti dar per total o prezență mai mult decât agreabila 8,5 Oral 9 cu îi incercari de deep atenție la oute bun Normal 7.5 destul de anost cu gemete destul de teatrale. Gfe 7 Preț corect 100 /200ca parere(și eu cu cred că serviciile extra ar trebui incluse in preț.) Merge o tura două în funcție de click .Zi buna
 10. Salut, eu am vizitato pe Ruxi si mi-a lasat o impresia buna spre foarte buna. Poate pentru ca era la inceput. Ca note Locatie 9 curatica in buricul targului cu locuri de parcare. Fata 8 nu este zana dar compenseaza prin felul ei de a fi. Oral 9bun se vede ca are experienta Normal 9 bun ii place maciuca Gfe 10 pentru mine dar aici e chestie de chimie. De revenit daca timpul pandemia si hazardul o va permite sigur ca da.
 11. Salut confrati, mai stie cineva ceva de Laura? Mai activeaza? Multumesc
 12. Poate Iubi sau cine o ocrotea a gandit ca ar scoate o productie mai buna afara si a exportato. Este si asta o ipoteza,deoarece tocmai ce investise in buze. Despre "morti" numai de bine. Zi buna tuturor.
 13. Am o banuiala si cred ca este intemeiata. Nu cred ca fata asta scrie chiar ea aici. Cred ca cineva "binevoitor" isi ia un procente. Am vazut cum vorbeste in realitate si cum scrie aici este differenta enorma
 14. Asta ce vrea sa fie? Morala sau este reclama platita.Multumim inteleptule.
×
×
 • Create New...