Sari la conținut

allmax

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre allmax

  • Dată Naștere Decembrie 6

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    ploiesti
  • Interese
    Totul la intensitate maxima !

Vizitatori Recenți Profil

1.604 citiri profil

allmax's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

39

Reputație

  1. Hello fuckers! Am vizitat-o pe Lara, zilele trecute, programare facut pe wtsapp, respectata de ambele parti! Am primit indicatiile corecte ptr orientare, si hop la usa ei! Imi deschide, si apare o faptura inalta (si pe tocuri) mai mult dezbracata🤩 decat imbracata, ca imediat am scos banii si am achiat vizita , poate isi mai ia hainute🤣🤣. Am intrat in camera secretelor, si aici am avut parte de oralul deep, ce a facut-o p-a mea sa dispara toata si sculata, si nici nu o mai scotea din gatul ei, mama ce senzatie😋! Trecut apoi la actiune, unde nu s-a comentat nimic si a iesit cu artificii!!! Ii place pwla si trebuie sa ai pwla , ca duce ! Eu recomand, m-am simti bine in prezenta ei ! Ps. Oralul a fost facut fara prezervativ..cred ca tine si de igiena🫣🤔 De revenit, cu siguranta !
  2. Pacat ca nu am reusit sa ne intalnim .... Poate cu alta ocazie 🤗
  3. Cred ca e la misto pus , cum erau alea de la linia fierbinte🤣🤣🤣8989989
  4. Nu e nicicum gresit, din ce am mai citit, este posibil ca cei bisericosi , sa considere ca nu se spune, dar se pare ca si intre preoti, parerile sunt impartite, asa ca un : "La multi Ani, Mariucilor!" Nu cred ca le deranjeaza, desi ar fi mai bucuroase sa primeasca niste bani😎😄😅🤣🤣 decat urari😜
  5. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26460323-cand-spunem-multi-ani-sfanta-maria-15-august-sau-8-septembrie.htm
  6. Hello Cat mai stai in Plo ?
  7. Aha! Deci am avut exclusivitate! Multumesc frumos de primire si actiune ! Stiu ca am plecat impreuna din apartament ,doar ca pe drumuri separate🤪 Sper sa am timp sa te revad! See u !
  8. Salutare Darkkkk, Eu nu consider ca o ridic in slavi.... Eu spun ce s-a intamplat cu mine, nu a vb la tel, ba chiar a spus "stai sa il dau pe silent", am stabilit regulile jocului si le-am respectat ambii. Cat despre locatie, unde am fost eu, era totul curat, ordonat, prosop, sapun, gel... asta ma interesa.... Privirile mele doua, se intalnesc intr-un punct. Acesta e punctul meu de vedere! No hate, ca avem destule greutati ! Ciocane tari, everybody !
  9. Da, e foarte ok si cu clientii, nu m-a grabit, si clar ii place ceea ce face, si mai ales sa intre toata !!! Yes bby, toata !!!! 🍆 Load up ur guns, and fire !!!!
  10. Salutare everybody, Am vizitat-o pe BlondyTs, programare facuta pe whatsapp, respectata de ambele parti. Atitudine pro client, nu grabeste, ptr prima intalnire a fost super ok, ne-am inteles f bine si am plecat apoi impreuna, fiecare la treaba lui🤪 ! Fantezii sa ai , ca are ea grija de ele😅
  11. Salut, pe wtsapp, dar ii intra greu mesajele, dar raspunde pana la urma, eu am reusit , programari respectate de ambele parti ! O voi revizita si eu !
  12. Erica, de vis de Paradis! 💣 "I-am futut" doua dimineti si la propriu si la figurat, ca asa sunt eu mai matinal😉
×
×
  • Creează nouă...