Sari la conținut

mariust124

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariust124

  1. Amenda 300 ,2 finalizari, nu știu cât am stat dar oricum nu a contorizat nimeni...
  2. Ajuns și eu la domnișoara și pot sa spun ca am avut noroc....Din câte am citit pe aici 80 % din recenzii reflectă realitatea din teren.. după părerea mea .Sunat după mai multe luni în care nu am avut noroc, astăzi a raspuns amabil, chiar dacă am vorbit de trei ori în 30min într-un final am fost ghidat spre locație si surpriza a fost pe măsura.... Cu toate ca ma așteptăm la o fatuca cumsecade (fiind prima noastră întâlnire ), totuși am fost surprins plăcut de amabilitatea și trupul ei chiar dacă e trecuta de 30.... Oricum nu am stat mult la discuții,dusat fiind de acasa m-am cerut puțin la baie pt.o spălare rapida pe mâini și întrat în camera vesela optând inițial pt un OP și o finalizare.Totul a decurs f bine , și după 2 min de oral bunicel am decis sa încercăm și puțin sex ca să ma bucur puțin și de trup. Ce sa mai spun finalizat după un cowgirl în balon destul de rapid dar f plăcut. Dupa o scurta socializare optez pt prelungire și începe adevăratul oral de 10 cu toate artificiile posibile chiar dacă a fost OP. Senzație ce mai , am finalizat cu brio încă odată . Chiar dacă nu răspunde tot timpul la tel , dacă știi sa vorbești pot spune ca nu e cu circuit închis , destul de tăcută dar și plăcută în același timp eu o recomand fără ezitare. Ca și note ,OP 10, NP 9 .Sper ca data viitoare sa lăsăm timiditatea deoparte și sa încercăm și lucruri noi.
  3. Salutare Mânat de recenziile bunicele si pozele de pe net dupa mai multe apeluri fara succes am reusit sa o prind libera in seara aceasta. Pozele sunt relativ reale, in sensul ca are un corp frumos dar pielea e foarte deschisa la culoare. Dacă ar fi putin mai bronzată cred ca ar fi si mai atractivă. In rest destul de frumușică si politicoasa fata. Am ales o finalizare, am achitat 150 de lei OP+NP. Acțiunea a început cu mici mângâieri, pus caciula un oral bunicel cu tentative de deep si urmat un lady on the top. La normal se misca destul de bine, se implica si incearca sa-ti faca pe plac. Dupa actiune stat putin la povesti, fara grabă sau stres. Ca si note: Locatie: Ok, central, baie doar ce am vazut din hol cred ca e ok, eu fiind dușat de acasă Aspect: pentru mine e de 8-9 OP: 9 - 10 NP: 9 Pret: 150 lei De revenit, probabil ca da.... as incerca 1h cu mai multe artificii. si pozitii. Pentru o finalizare pretul e corect.... cred... având in vedere ca am lipsit ceva timp din oras.
  4. Fiind în trecere pri SM am zis sa vedem cum stau lucrurile pe aici și am început cu topul.... Departe de a fi în top la mai multe capitole (locație, igiena) este totuși o prezenta agreabila fără fițe dar nici ceva wow. Nu o mai lungesc și încep cu notele: Locație 5, Igiena 7, fatuca după gustul meu 8, implicare 4, gfe nici vorba. Pe scurt o golire rapida pentru amatori.
  5. Din păcate e cu toane fata.... Sunat, ajuns la locație nu a mai răspuns la telefon... Am stat vreo 20 min prin zona și nimic. După vreo ora și-a adus aminte și de mine și ma suna înapoi. Bineînțeles că nu am mai răspuns eram deja golit în alta parte. De evitat din punctul meu de vedere.
  6. mariust124

    Cunoscuta?

    Este Iulia de la top. Dacă o prinzi ești norocos... Depinde de gusturi
  7. Vezi ca e Ancuta, are topic deschis
  8. Cica s-a retras... cred ca presteaza dar in circuit inchis
  9. Dupa anumite reactii pozitive am fost si eu la Simona.Nu fac o recenzie amanuntita doar confirm cele spuse anterior:curatenie ,poze reale ,simpatica si servicii de top. De recomandat celor care vor o escorta adevarata si nu doar sa bifeze ceva la caiet.
  10. Diana , Antonia si Iulia .cam atat in zona
  11. Eu as alege cu tine si cu inca una eventual...
  12. Ai si tu dreptate dar nu cred ca e normal sa ajungi in fata usii in gang si sa pleci putin la plimbare... dupa ce ai stabilit ora la telefon. Pacat ca fata e ok dar mai trebuie si putina minte sau diplomatie sa gestioneze bine vizitele clientilor
  13. Locatia noua putin prea la vedere.Daca gestionezi bine vizitele e ok.Sper sa nu imprumuti din obiceiurile colegei ...
  14. La mulți ani ! Sper sapt.viitoare sa ne revedem .
  15. Bineînțeles ca nu este ea.Am fost eu acum o luna la ea.Este o probabil un cont facut de unul nemulțumit de prestația ei sau poate nu a apucat vreodată la ea ....
  16. Când ajungi pe la Sb.?
  17. mariust124

    Leyla 0765829386

    Am fost eu.Locatie 9 in strand , fata 9 aproape ca in poze arata bine , gfe 5 , op+np 100 ron 20 min , 200 /h 1 finaliz, fata de Bucuresti.Recomandat doar pt.un fast fuck and go.
  18. Corect. Fiecare face selectia. Balta are peste !
  19. mariust124

    iulia

    Care stie daca Iulia mai presteaza in Sb?
×
×
  • Creează nouă...