Sari la conținut

maya&deea92

Neverificata
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre maya&deea92

  • Dată Naștere 05.07.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bacau
  • Interese
    Suntem doua fete care oferim pe langa alte distractii, si masaj erotic. Daca suna tentant sunati la nr:0741519249 si va vom face programere. O ora cu una dintre noi este 250 lei cu amandoua este 400 lei. Sunati din timp pt programare,ca sa avem certitudinea intalniri. Spor la putze dulci!

Vizitatori Recenți Profil

16.428 citiri profil

maya&deea92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

180

Reputație

  1. Doresc sa postez niste poze, dar sa vad cum procedez, cum ma organizez, caci imi vine greu sa gasesc timpul si locul oportun. De venit in Piatra nu cred ca o sa reusesc prea curand, dar poate veniti voi la Bacau la sfarsitul lunii, inceputul lunii august. Pana atunci, va pup cu dor si inflacarare. :))
  2. Dragut. Multumesc. Deja imi fac tot felul de idei ce ma incita. Abea astept...
  3. Poate la începutul lunii august. Cu drag și dor încerc.
  4. Nu inca. Poate pe la finele lunii, dar este doar la nivel de idee. Tare greu imi este sa fiu cuminte cand imi reamintesc tot felul de imagini si senzatii care imi dau fiori in tot corpul. Cu greu rezist...gandul ca ma apropii de zona si ca am oportunitatea sa ma dezlantui, sa dau curs firii mele salbatice sa iasa la suprafata dupa o lunga perioada de abstinenta in care am fost o "femeie cuminte", nu imi da pace. Am noaptea vise fierbinti care se lasa cu final umed dimineata. Cam asta e cu mine. E greu tare... in rest voi ce mai faceti? 😄
  5. 😁 Toata lumea este bine? 🥰
  6. Din pacate nu se poate! Ne vedem cu alta ocazie cand mai vin in piatra! Pupici tuturor!
  7. Buna. Cu parere de rau anunt ca am ramas fara cazare si nu mai venim maine. Imi pare rau. O sa incerc sa vin la inceputul lunii august. Toate cele bune!
  8. Buna tuturor! Vin sigur luni, dar voi sta o singura zi! Luni dimineata de la 8:00 deschid tel (0755362594) si voi face programari incepand cu ora 12:00 pana la ora 22. Nu vin singura, Roxi imi va tine companie!
  9. Buna tuturor, intentionez sa vin in piatra pe data de 13 luna aceasta. Sper sa nu fie cu ghinion. :)) Ce parere aveti? As face bine sau nu? :)) :**
  10. Buna. Am deschis telefonul pentru programari. Tel: 0755362594
  11. Nu mai incercam, ne lasam pagubase. Cine doreste sa vina... asteptam cu mare drag. De asemenea exista posibilitatea sa bem o cafea/pahar cu suc si sa plece daca nu exista chimie, compatibilitate.
  12. Buna. Am facut pozele, dar nu pot sa le incarc. Inainte puteam atasa fisiere... acum nu. Nu stiu ce s-a intamplat! Help?
  13. La inceputul acestui topic. Schimbari in structura si proportia fizica nu prea sunt. :))) :**
×
×
  • Creează nouă...