Sari la conținut

eu107

Serious Contributor
  • Număr conținut

    446
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eu107

  • Dată Naștere 07.08.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    unde vreau

Vizitatori Recenți Profil

3.586 citiri profil

eu107's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

88

Reputație

  1. eu107

    VREAU AMANT

    Irina, daca cu sotul nu faci tot ceea ce-ti trece prin cap, toate nebuniile,atunci de ce l-ai mai luat de barbat?! Poate te trezesti chiar cu el pe aici dat fiind faptul ca-l privezi de multe din bucuriile vietii in 2.
  2. lady Randunica iarasi???!!!wtf
  3. eu107

    edit

    multumesc de confirmare,era evident ceva la mijloc
  4. eu107

    edit

    Corina,cum te-ai apucat de "meserie"?Cum ai aflat de forum? Cat de prietena esti cu Randunica? Mi se pare mie sau gasca s-a marit
  5. Up ar trebui sa fie facut prin intermediul unei recenzii sau prezentand o informatie, poza noua. Pentru ceea ce favi tu vezi ca exista si sectiunea de anunturi.
  6. Poti sa-l accepti tu daca doresti ! I'm taken.
  7. Daca se vrea a fi o cerere in casatorie,multumesc, dar NU!
  8. Vorbeste frumos! nici in momentul de fata nu este toata lumea de acord cu ceea ce se intampla.Se spune ca doar in saptamana oarba te poti indragosti fara sa vezi defectele, am trecut cu totii de aceasta saptamana, nu crezi?!
  9. Ce intelegi prin scuipat?Exemplifica te rog, asta daca doresti sa vorbim argumentat si sa nu aruncam pastile.Am convingerea ca vei primi lamuririle dorite.
  10. Perceptia unora e gresita,tocmai din prisma a ceea ce am scris mai sus. Sunt momente in care om cu om nu sunt pe aceeasi lungime de unda, dar mai la acest nivel... Nu simt un lucru, nu-l fac.Nu-mi gasesc locul intr-un mediu il evit pana cand am starea sa-l accept sau sa ma desfasor in el. Nu ma caracterizeaza o anumita atitudine, raman ceea ce sunt si ma manifest ca atare. Cat timp suntem persoane vertebrale nu putem schimba anumite lucruri ai accepta altele.
  11. De ex azi vreau chat ,ma duc unde gasesc. Vreau sa vad balacareli o citesc pe Sorina sau Deeana. vreau sa ma amuz o citesc pe Ioana. Vreau sa ma relaxez ascult muzica, etc... Exista oferte , optiuni in orice moment si cat timp sunt accesibile oricui, de ce nu?
  12. Nu ,aici gresesti.Faptul ca intr-un anumit moment alegi ca locul tau nu e intr-un loc sau altul poate depinde de anumiti factori in momentul respectiv.nu inseamna ca scuipi sau mai tarziu cand te intorci ca stergi.Diversitate...alegerea potrivita pentru starea potrivita sau pentru optiunile pe care le ai.E simplu, nu vad ce atata tevatura
×
×
  • Creează nouă...