Sari la conținut

vali the slave

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vali the slave

  • Dată Naștere 18.03.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

vali the slave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Da, ca sa vezi cum se dau toate taraturile mari credincioase fix cand n-ar fi cazul.
  2. Eu chiar nu-i inteleg pe astia doi. Pozele ca pozele, dar nici sa nu raspunda la telefon? La ce dracu' mai dau anuntul atunci? Doar ca e gratis pe Publi 24?
  3. La cate tepe dati voi cu prestatiile de asa zise "mistress",cu "ora" voastra care tine 15 minute maxim, e minunat sa aud CA V-O MAI LUATI LA MUIE SI VOI DIN CAND IN CAND, JEGOASELE DRACULUI!
  4. Observ o cusca intr-una dintre poze. Sa inteleg ca faceti si dominare?
  5. Fata si-a schimbat vechiul numar de tel. Cel nou e 0734 961 426,iar oferta s-a diversificat:pe langa oral si normal a mai bagat si BDSM,unde cica e cand stapana,cand sclava.Si tariful i-a crescut pe masura(250L/H).Eu am fost la ea acum vreo doi ani,cand presta pe langa Mall Vitan si era 60L/fin oral+normal.Super bine m-a facut sa ma simt atunci,dar nu cred ca are rost sa fac o recenzie,tinand cont de timpul scurs de atunci.Oricum sun-o pentru alte detalii.Sper sa ai noroc.
  6. Cand mi se acreste de sclavageala(nu ca n-as mai avea inclinatii pentru asa ceva,dar tot dau peste "stapane" penibile) mai vizitez cate-o recenzata de pe-aci.Asa s-a petrecut si acum vreo cateva zile, cand am ajuns, mai pe seara,la Cristina. Fata sade langa sala Dalles,in blocul cu sex shop.M-a primit in aceiasi ciorapei albastri din poze,fara alte toale pe ea,ceea ce e foarte ok,sa poti evalua in voie carnita pe care o inchiriezi.Am zis ca merita sa raman.In camera era tv-ul deschis si se injurau unii intr-un reality show infect.Eu unul o iau razna la asa ceva,deci am rugat-o ori sa-l inchida cat stau eu acolo,ori sa-l dea pe mute, la care tipa imi spune usor ofuscata ca ei n-o sa-i distraga atentia televizorul in timpul actiunii,adica e o profesionista adevarata.N-am stiut ce replica sa-i dau,dar cand a vazut ca vreau sa plec,l-a dat totusi mai incet.Dupa faza asta ii dau banii si ma cer la un dus.Imi ofera un prosop uscat,curat si impaturit.Ma duc spre baie.Pe hol intuneric,ajung la baie,care avea usa deschisa,dar in baie era acelasi intuneric.Atunci caut si eu intrerupatorul pe perete,in dreptul capului, ca un om normal.Pipai eu mai la stanga,mai la dreapta...Nimic!Atunci apare faptura de 1.80 m si apasa ostentativ pe intrerupator.Cred ca il montase Tyrion Lannister,piticul din Game of Thrones,altfel nu-mi explic de ce dracu era la nivelul genunchilor ei(pe onoarea mea). Actiunea a debutat cu un fk super bun ca tehnica,dar repetent ca implicare.Cum pielea ii mirosea foarte placut am trecut la un cunni,iar aici fata s-a dovedit mare actrita:a inchis ochii si a scos tot timpul niste gemete scurte si pe aceeasi tonalitate(deci false).Doar corpul nu mintea: nici o tresarire.A urmat piesa ei de rezistenta,cred,adica oralul.Confirm ca stie meserie.Mi-a supt-o cu pofta,de parca era ultima maciuca de pe pamant,cu deep, saliva,plescaituri...Pana si gemetele sunau mai real.Perfect ar fi fost sa se ocupe si de oua putin,dar poate cer prea mult.Am schimbat mai multe pozitii:cu mine in picioare,apoi 69(aici am lins-o in cur la greu,fara sa simt ceva suspect) si la sfarsit m-am pus pe spate si am terminat cim.A colectat tot,si cu gura si cu mainile, s-a dus la baie,apoi si eu .Cam asta a fost.De revenit. Note: Locatie: 7(baie mica,dar curata si dotata) Atmosfera:6 (creepy, prea mult intuneric pentru gustul meu;nici la plecare n-a aprins becul de pe hol) Escorta: 8 pentru corp(nu e nici vreo uscata, dar nici vreo impanata,cum s-a spus) si 6 pentru chip(poate daca mi-ar fi zambit macar o data i-as fi dat mai mult) Oral:8 Normal:n-am incercat Anal:face,dar la 100/fin GFE:6 Talent actoricesc:10
  7. Cum nu facusem nicio recenzie,m-am gandit sa incerc acum. Am pus in titlu trei nr. de tel.,fiind sigur ca la fiecare raspunde aceeasi Adelina.Sunt topice pentru toate numerele,dar m-am gandit sa le unesc intr-un nou topic. Anuntul spuna asa: ofer dominare tuturor celor care vor sa incerce supunerea si jocuri noi, detin accesorii si costumatii,sexul e exclus.Am sunat la primul nr. sambata trecuta si mi-a raspuns o voce destul de ostila,ceea ce e semn bun pentru mine.Asa ca am ajuns la locatie,pe Nerva Traian,langa un magazin cu piese auto. Apartament la etajul 3,foarte curat.Baia la fel,cu tot ce-i trebuie. Fata e cea din poze,chiar daca par facute acum cativa ani.M-a intampinat intr-o costumatie nu cred ca din piele,dar foarte sexy,formata din top,pantaloni scurti si pantofi cu toc.Cu o privire plina de dispret si pe un ton rece m-a intrebat daca sunt sau nu incepator. Am negat si i-am spus ca vreau o sedinta hard,am stabilit detaliile,am platit, m-am dusat sumar si am trecut la treaba. Mi-a zis sa stau in genunchi si sa-i ling pantofii, In timpul asta mi-a dat niste bice la cur cat a putut de tare(la sfarsit chiar m-a anuntat ca mi-au ramas semne).Pe urma am trecut la supt tocuri.Si-a scos apoi pantalonii si mi-a poruncit s-o ling in gaoaza,Am trecut pe urma la tortura sfarcurilor cu clesti.Doare al dracu',dar am rezistat.In schimb,cand mi-a varat in cur cel mai mare strapon din dotare, am crezut ca fac pe mine de usturime.Toate astea m-a pus sa le fac de mai multe ori,in special linsul in cur si suptul tocurilor,Probabli o excita la fel de mult ca pe mine.Sedinta a mai fost condimentata cu palme,scuipat si ceva vulgaritati.M-a dezamagit la partea asta:tot repeta "labagiule" si "pisa-m-as pe fata ta de muist".La un moment dat s-a oprit,nu stia ce sa-mi mai faca,asa ca am scos-o din incurcatura si i-am zis ca vreau sa fiu wc-ul ei.Daca tot ma ameninta...M-am culcat in cada,iar ea cracita pe margini.Nu i-a prea venit la inceput,dar si cand s-a dezlantuit,era sa ma inec. Scuze daca v-am plictisit cu prea multe detalii.Am vrut doar sa arat ca fata chiar e buna in ceea ce face.Durata sedintei-35 min.Sa dau si ceva note. Locatie -8 Fata -7 Corp-8 Prestatie-8 Costumatii,ustensile-9 Tribut-150 Per ansamblu multumit.
  8. Nu stiu,scumpa mea,de ce te-ai basicat atat de tare...Uite,recunosc,iti dau dreptate,ai muschi peste tot,inclusiv intre picioare.Ca cel de pe copaci.Dar lasa-ma sa ghicesc:cu muschiul dintre picioare indici tot nordul,nu-i asa?Asta pentru clientii care-si pierd busola privind un asemenea "foto model"ca tine.Este? Mai fatuca,pe langa muschi ti-ar mai trebui ceva,"totus":cateva riduri pe creier.Sunt bune si alea la casa omului.Te ajuta sa nu te faci de ras cand scrii,de exemplu.
  9. Draga Corina,cu doua intrebari te deranjez,una de interes general si alta care ma intereseaza doar pe mine.Iata-le: 1.De ce nu-ti epilezi pamatuful dintre picioare? 2.Cum dracu' reusesti sa faci tu dominare activa cu fizicul ala anorexic?
  10. Wow,arati impecabil,nimic de zis!Dar asta ma face sa ma gandesc ca nu sunt eu persoana pe care-o cauti.Spui ca pozele ar trebui sa-mi reimprospateze memoria,ori eu nu stiu cine esti,pentru ca n-am fost la nicio paranghelie sado-maso,ca tine.Sunt doar un fel de lup singuratic,care merge ocazional pe la cate o asa-zisa stapana gasita prin anunturi,n-am un cerc de cunostinte cu aceleasi inclinatii.Adica esti din alta liga pentru mine.Si mai ma dezamageste faptul ca nici m-am concurenta.Doar mistocari pe topicul asta.Oricum,mersi pentru chatuiala si bafta in gasirea sclavului dorit.Pe forumuri nu cred c-o sa ai succes.
  11. Ok,deci am stabilit ca ai intentii serioase.Din cate inteleg, ai vrea ca totul sa se petreaca o singura data, ceea ce pe mine ma incanta,intai pentru ca va iesi o sedinta BDSM foarte intensa(cred eu) si apoi pentru ca, gand la gand cu bucurie,si eu imi doresc sa joc pentru ultima oara rolul de sclav.Va fi foarte greu in ce ma priveste,fiindca la mine masochismul mi-a intrat in sange si se manifesta total,mai ales pe partea psihica.De cate ori patesc ceva nasol,simt o mare satisfactie,imi spun ca sunt un ratat si ca am meritat-o.Dar sper sa pot renunta,dupa ce ma voi lasa la cheremul tau si al Adelei,asta daca o sa fiu ales de voi,normal. Despre fanteziile mele poate altadata, ca doar ai spus ca nu te grabesti.Oricum sunt foarte hard,vreau sa incerc aproape tot ce tine de BDSM,asa ca voi indeplini orice porunca mi-ati da,cat de dura ar fi.Astept si ideile altor candidati.Pe curand.
  12. Sophie, daca propunerea ta e chiar serioasa si nu doar caterinca,as dori intai sa te-ntreb care sunt criteriile de selectie ale sclavului. Adica tii cont de varsta sau de aspectul lui sau o sa-l alegi doar in functie de ce fantezii are? Intreb si eu, sa nu pic de fraier, pentru ca,din ce am citit, toti au luat-o ca pe o gluma. Mersi anticipat pentru un eventual raspuns si revin cu fanteziile mele daca totul e pe bune.
  13. Am fost ieri pe seara la susnumita Andreea(cel putin asa mi s-a prezentat),dupa ce vorbisem la telefon ca presteaza total pe 50L/fin. Ajung la locatie(vizavi de Coltea,langa o covrigarie),urc la etajul 2 si imi deschide chiar ea,doar in chiloti.Ma masoara cu o privire sictirita,se prezinta apoi intra in bucatarie unde mai era o colega frumusica,dar care nu face anal.Cum eu pentru anal venisem mai mult,intru in camera cu Andreea.Fata n-are un fizic senzational(tate mici si cam lasate,cur mic si ala, dar bombat).E placuta la fata si chiar aduce cu Inna,mai ales ca are si alunita deasupra buzei.Ok,deci intram in camera si vreau sa recapitulam serviciile si tariful,la care am o surpriza neplacuta,ca si confratele rotativ:ma anunta ca ma costa 100L/fin.N-am protestat de nici un fel,ci doar mi-am luat de urgenta talpasita.
  14. Salutare tuturor! Un site extrem de bine pus la punct.Stima!
×
×
  • Creează nouă...