Sari la conținut

casiusro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre casiusro

  • Dată Naștere 01.06.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.395 citiri profil

casiusro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputație

  1. Nu am mai scris de mult aici.. Dar tipa asta e de evitat total, 🤦‍♂️ zice ca face de toate, defapt nu face nimic și mai are și pretenții de starleta.. E un fel de BBW.. Zic un fel ca defapt nu are nici o forma, parca e din filmele SF.. Ca să fac și o scurta recenzie.. Înainte avea și locație într-o perioadă.. Vizitat acolo ca la telefon avea all inclusive.. La fata locului oral doar protejat, normal doar capra, anal nici vorba.. Schimbându-și atâtea anunțuri, am chemat-o odată la mine... Când am văzut-o am refuzat cu cearta de rigoare.. Note: OP : 3 Np : 4, dacă îți place să dai în sac e ok Ap: 0, ca defapt nu face GFE : aici ia nota 5 până începe acțiunea.. După nu ai voie sa o atingi De evitat clar!
  2. Mai știi care e anunțul doamnei de pe Dragalina? As fi curios sa o vizitez.
  3. @manbarman.. Nu știu unde ai găsit tu vreo 10 ca eu nu am dat de niciuna.. Pentru mine asta e întrebarea prin care le trec la de evitat.. Și nu mi-a spus niciuna ca ar face normal/a al fără.. Chiar și pentru extracost
  4. casiusro

    Timisoara

    In momentul de fata nu exista TS sau macar TV de calitate in Tm. Am avut o curiozitate sa dau o raita la anunturile din publi24. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-tranny-dotata-si-virila-21-cm-reali-confirmare-watssapp/d5711f74h3917dd6e1fi4858h7f43fe6.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/beatris-venite-in-orahul-teu-se-te-fac-se-te-simzi-bine-va-astet-la-mine-in-pat/de3659d3e38g7f151302f5edg180664i.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-100/1g2d6ii483247gd12h84h98ghh5218hh.html Pe toate le-am gasit in acelasi loc :) sunt 3 travestiti de proasta calitate. Si fizic si intelectual. Asa ca daca vreti sa va faceti un cadou, mai bine va cumparati ceva de pus sub brad :)
  5. Pai cine a fost la domnisoara? Eu doar am sunat sa vad daca e adevarat. Din moment ce tot revine, ma gandesc ca sunt destui care o prefera dar vad ca din colegii de pe site, nu s-a incumetat nimeni la ea.
  6. Ca sa nu fiu inteles gresit : nu am punctat la domnisoara, ci doar am sunat si am aflat informatia. Asta ca sa ma scutesc de puncte minus din cauza neintelegerii :)
  7. Confirmat. Oral+normal+fin vaginala 150lei/fin. Bafta la ruleta :)
  8. A fost pe Bucuresti sapt trecuta (stiu ca ma pregateam sa o vizitez) dar cand am ajuns a plecat la Brasov. Am dat undeva de un topic cu ea si bine am facut ca am ratat-o. Oricum, nu numai la noi sunt astfel de probleme. Cat am stat in capitala, am rasfoit site-ul zilnic si numai de recenzii proaste si poze false am dat, deci 0 vizite. Si buget oricum limitat ca erau si ok dar la 300-400 lei, ceea ce pt mine era mult la mom respectiv. Si inca un pont : NU MAI LUATI LA ORA!!!!!! Mergeti o fin si daca va place reveniti si stati o ora.
  9. E colega cu celalta doua Andree de pe Timisoara. Au un cuibusor pe str Carei, langa biserica. Domnisoara in cauza e Raluca. Arata mult mai bine cand era doar travestita. Mie unul nu-mi place niciuna din cele 3 transe. Sunt foarte masculine. Nu au nimic feminin in ele. Dar asta este doar parerea mea, fara a fi vreo jignire.
  10. Un link ceva? Poze? Nr. de tel? Nimic? Pai in cazul asta mergi, incearca si spune-ne si noua. Asa ar fi corect. Ca recenzii am facut destule, e timpul sa mai faca si altii
  11. Eu zic ca nu o reprezinta bine. In poze pare ca poseda o perche zdravana de sani pe cand in realitate nu e asa. E mult mai masculina. Dar poate am avut eu ghinion si a lasat pe altcineva sa-si faca de cap cu mine. Nu stiu ce sa zic. Locatia pot sa-ti spun ca era pe langa magazinul euro, louis pasteur mai exact. Dar fa-i o vizita si spune-ne cum a fost. Ca prea multe recenzii negative am facut
  12. Succes, daca imi aduc bine aminte am scris si eu o recenzie despre ea. Ai grija ca e foarte horny si vrea sa o faca fara prez. Eu am refuzat. Iti recomand acelasi lucru. Plus ca nu e deloc la fel de feminina ca in poze. Dar astept cu interes recenzia ta
  13. A mai vizitat-o cineva recent? Vreo recenzie mai noua nu face nimeni? O sa vin prin Bucuresti peste 2 sapt si i-as face o vizita.
×
×
  • Creează nouă...