Sari la conținut

tomson

Platinum Member
  • Număr conținut

    5.465
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Community Answers

  1. tomson's postare in Cunilingus la escorte was marked as the answer   
    Ce s-a zis e corect dar nu s-a atins esenta.
     
    Instinctul masculin asa este facut in toti masculii din orice specie baga botul si asta dintr-un motiv super simplu si vital : sa testeze daca e ok , daca e ce trebuie ca sa puna pretioasa sperma. 
    O sa zici ca omu nu analizeaza in principal cu limba si nasul ci cu okii si mintea dar nu e asa. Pana nu mirosi  si cacatul poate semana vizual cu Nutela. Iar acolo ochiul trebuie sa observe de aproape daca e sanatos si curat , ca de multe , foarte mult ori nu este chiar ok ci mici probleme apar la o privire atenta. Eu am observat la aproape toate care refuza limbile ca au ceva jos aiurea , care nu e ok , incepand de la forma, design , secretii ciudate , boli depiele , mirosuri aiurea etc etc ceva nu e de aratat si de aceea nu permit sa te bagi acolo cu toti analizatorii si sa observi tu tot. Dar ideal asa ar fi , sa te bagi acolo si sa fii uimit de tot , de aspect de gust miros toate cele. Nu ar trebui sa iti bagi pl unde nu iti poti baga limba pentru ca gura superprotejata in zeci de feluri de agresiuni microbiene in timp ce pl nu , de mai nimic nu e aparata .
    E adevarat ca multi nu stiu sa de limbi ca si fetele care nu stiu sa suga dar cum poti stii daca nu il lasi , sau cum poate invata? Deci asta nu e motiv. Plus ca multi ar invata daca li s-ar da  asistenta necesara.
    Iza e data pe jucarii electrice , e normal ca nu poate o biata limba sa faca ce fac alea. Deci cele care se simt fericite cu BOB ( battery operated boyfriend ) is pierdute pentru cauza. 
    E normal sa nu accepte doar limbi ca biata limba nu poate suplini o pl . Gura femeii poate suplini vaginul acceptabil dar invers u e asa , o limba umana cat de mare ar fi , pentru vagin e tot un floc in fata pulii bune. Si aici exceptie ar fi cele foarte clitoridiene care pot sa se multumeasca destul de bine cu limbile. Dar iarasi is detul de rare. 
    Pe mine ma stimuleaza foarte mult asa cum am spus , ma atinge adanc inistinctul meu masculin ca fut exact ce trebuie , ca tintesc in 10 , ca am in pula marfa cea mai buna , cea care poate fi linsa cu admiratie . Cine ar linge o jagardeantza ? Daca nu e buna de lins nici de futut nu e asta spune instinctul oricarui mamifer. Si motanu vine si da cu mustata pe la coada pisicii si dc e cumva sterilizata o si ia la bataie ca nu miroase cum trebuie.
×
×
  • Creează nouă...