Jump to content

fxlx

Membru Premium
 • Posts

  2,068
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About fxlx

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  In your mouth with my dick
 • Interese
  I like to cum in your mouth, very passionate about :
  - cim
  - swallow
  - face fuck
  - deepthtroat
  - throat fuck

  I like only women :)

Recent Profile Visitors

7,647 profile views

fxlx's Achievements

 1. Napalez - Francez sau ce naiba or fi, dar măcar o are mica! Aaa... offff... stai ca nu e ok 😂😂😂! Măcar asta te aduce la orgasm prin ras 😂😂😂!
 2. Bună, draga mea sportiva 😁! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa ai parte de câteva zile liniștite in sânul familiei! Sa fie casa plina de oaspeți si de voie buna! Ps. De azi s a resetat contorul meu de păcate, ce trupul tău mi-l aduna 😁😈😋! HRISTOS A ÎNVIAT!”
 3. Bună, micuța simpatica 😁! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa fie voie buna, liniște sufleteasca si un pahar de vin rosu demisec 😁! Ps. Am rămas dator cu recenzia, o scriu ca si final de retragere a ta. Ma bucur ca ne am intersectat de câteva ori... nici acum nu am reușit sa vad bine culoarea ochilor! HRISTOS A ÎNVIAT!”
 4. Bună! Chiar dacă nu ne potrivim cu programul, tot nu am uitat de tine! Îți doresc Paște Fericit alături de cei dragi ție! Sa ai o masa plina de bucate alese si de un vin pe gustul tău, totul asezonat de oamenii dragii ție! HRISTOS A ÎNVIAT!”
 5. French kiss ul e mult prea intim pt a putea fi oferit pe bani sau fara click măcar! Cred ca e singurul lucru pe care eu nu l as putea plăti vreodată ! Veci ce faci dacă săruți sub 10 minute?... ai supărat lumea de pe forum. Ps. Eu dau energizantul și tu clătita? Suna porn dar eu ma gândeam la desert 😁😁
 6. Musti tu asa frumusețe de ***? 🥺🥺🥺 Mare atenție sa nu ma exciți mai tare 🤣
 7. Bine... fie! Promit si eu sa ti ghidez capul si limbuța 😁😁😁😈😈😈
 8. Ok! Iti vad data viitoare culoarea ochilor dacă ma ghidezi! Am lasat timp sa mi șterg urmele! Micuto 😅😅😅!
 9. Carcelul de după sport si bruneta simpatica 😈! După o lunga răsfoire pe grup, surpriza bruneta după usa cu nr ***! Zona Bucur Obor! Dupa usa se afla o fata bruneta, drăguță si sociabila cu un zâmbet de te ridica dacă ești “moale” 😁😁😁! 1.65cm - 1.70 cred, zâmbet drăguț, culoarea ochilor nu am reținut o pt ca... o sa scriu in recenzie! Locația : 9 - apartament 2 sau 3 camere parca, nu am fost prea atent fiind înghețat un pic si cu cel “mic” care tot avea chef de joaca! Baie curata, geluri de dus, prosop ok, apa călduță parca. Aspect : 8.5 - fata este drăguța, corp undeva la 50 si ceva kg aproximativ și posibil 165 cm , bruneta cu un zâmbet drăguț in pat 😋! Oral : 8.5- un oral făcut bine, mici încercări de cuprinderi mai lungi, se ocupa si de testicule luând frumos in buze! Am simțit un pic urme de dinți dar s a corectat singura fără sa i zic eu. Normal : 8 - Am începu cu women on top. Fata știe sa strângă penisul in vagin, se misca foarte drăguț! Știu ca a pus un pic de crema pt ca nu am fost bun la limbute cred. Si de aici nu ii știu nici culoarea ochilor pt ca nu m a ținut de cap 😅! După vreo câteva minute am trecut in misionar unde am si finalizat! Si chiar ma gândeam dacă o sa finalizez pt ca eu doar la oral finalizez. M a făcut sa ma simt foarte bine in pat si am zâmbit amândoi de parca eram stângaci 😁😁😁! Naaa.. prima vizita la ea, prima data când ma testa si Alexandra! Anal : Nu face Atitudine GFE : 9 – Un pic retrasa la început, parca asa mi s a părut mie! Mult mai ok după 10 minute de sex. Serviciul chibrit : Daruit 150 de bete / 30 minute Concluzie : De revenit ? Desigur! Eu chiar as zice ca a întrat in top 3 de vizitat. Nu m am simțit grăbit etc. Sunt sigur ca este loc de mai bine pe viitor!
 10. Cred ca mai bine încercăm sa ne relaxam in lift daca vii după mine 😁! Ne auzim zilele astea! In weekend ești?
 11. Si eu care ma gândeam sa ne vedem mâine 😁😅😅! Îmi e sa nu rămân blocat in lift sau cine știe ce...
 12. Revenire cu surprize! Pare mai mișto oralul de acum! Supt cu putere si vacuum, mi ar plăcea sa fiu supt si mai tare pe viitor 😁! Analul drăguț cu perne sub abdomen ca sa fie penetrare lunga! Ca de obicei curata si fara probleme! Sa îmi zici daca bagi ceva nou pe viitor in meniu 😈😈😁😁! Recomand fără probleme!
 13. La ce nr de whatsapp răspunde?
×
×
 • Create New...