Sari la conținut

mrjeany

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mrjeany

  • Dată Naștere 15.09.1960

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucurești

mrjeany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Am sunat, am stabilit ca voi ajunge in 20 de min iar cand am ajuns in zona nu a mai raspuns la tel. Teapa.
  2. Nu vreau sa para o recenzie negativa ci mai mult una informativa. Cand spui 150/h multi inteleg (eu asta am inteles) 150 pentru 60 de minute iar daca tu nu ai specificat nici numarul de finalizari la fel multi (cel putin eu) inteleg minim doua. Mai concret, am fost si am vizitat-o pe fata, locatia este undeva intre tineretului si timpuri noi. Locatie superba curata, am impresia ca a fost sau chiar mai este un salon de masaj. In locatie mai sunt inca 3 fete (din ce am vazut eu) Dus ok, Fetele sunt relativ ok. Pozele sunt reale. Puncte negative: Pretul este pentru o singura finalizare !!! Probabil in decursul unei singure ore. Stramta rau !!
  3. MELISSA doresti satisfactie garantata, studenta ofer domnilor generosi, sex oral nep., masaj, uro scato si alte fantezii, langa mine te simti asa cum doresti, fara graba locatie curata, nu ezita, D. Taberei te astept, http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/23/93652971.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/23/93652981.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/1/30/95245621.jpg Am 30 de ani si consider cea mai scarboasa si cea mai spurcata experienta pe care am putut sa o intalnesc decand ma duc la curve... Jur cu mana pe suflet ca pana si parasutele dupa centura ofera o experienta muuult mai buna fata de cea pe care am intalnito aici. Sa povestim, vazut anuntul pe AT (pe care gasesti numai tampenii!!) In poza pare destul de frumusica insa la fata locului situatia se schimba total. Totusi am zis sa incerc daca tot am batut drumul pana acolo. Aspect: 6 ( are inaltimea cca 1.50 m, nu zici ca a implinit 18 ani. ) Are dantura oribila !!!! Locatie: 5 ( o garsoniera saracacioasa si comunista.) Am zis pas de dus pentru ca facusem inainte si am zis ca nu e cazul vazand in ce stare se afla locatia. Oral: 3 (se scuza ca ea nu face oral si din cauza asta nu are experienta). Normal: -5 DA!! MINUS 5 Dupa nici 4 minute de penetrare a inceput sa sangereze. I-am explicat ca eu nu mai pot sa continui in situatia asta pentru ca sincer mi sa facut scarba. Am rugato sa o cheme pe colega ei macar sa termine ce incepuse ea. A zis ca nu se poate, ca trebuie sa mai dau macar 50 de lei, ca nu are nimic ca se duce sa se spele si putem sa continuam. M-am enervat si am plecat fara sa mai recuperez nici-un ban. Pentru toata experienta am platit 150 de lei, pentru 2 finalizari. Insa din pacate nu am apucat sa am parte nici macar de una. Nu ma uit la 150 de lei, dar felul in care am fost tratat ma deranjat enorm fapt pentru care lucrurile nu vor ramane asa. Postand acest mesaj aici nu fac in scopul de-a ii face reclama negativa in mod intentionat ci doar pentru a ii avertiza pe cei care cu siguranta nu vor sa pateasca cea ce am patit eu.
  4. Imi cer scuze am uitat sa pun si poze: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/dana-29-de-ani-sunt-ceea-ce-cauti-vino-sa-ti-indeplinesc-cele-mai-ascunse_21556351.html http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/12/9/84485921.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/12/9/84485911.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/12/9/84485901.jpg
  5. Buna seara domnilor, DANA, 29 de ani, sunt ceea ce cauti, vino sa-ti indeplinesc cele mai ascunse fantezii, sa te acopar cu trupul fierbinte sa te duc in extaz si sa te relaxez cu un sex oral si normal, zona Berceni, Locatie - Undeva pe Cal. Giurgiului si Str. Luica mai exact in spatele blocurilor. Note: Locatia: 3 - (o garsoniera super jegoasa) fara baie (motivand ca dusul este defect) Fata: 3 - nu are nici-o legatura cu cea din poza (exceptia hainelor) are sanii lasati si o ditai burta. Oralul: 3 - tehnica mecanica cu o scarba.... facut PROTEJAT FORTAT Halat 100 de lei ceruti iainte. EVIDENT CA NU SE MERITA! Va recomand sa va tineti cat mai departe!
×
×
  • Creează nouă...