Sari la conținut

tek123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tek123

  • Dată Naștere 04.05.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BucureÅŸti

Vizitatori Recenți Profil

1.478 citiri profil

tek123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu i rău prețul la Loraaa, vedem ce iese la mine. Multumesc 😉
  2. De Amalia???? sunt eu curios dacă știe cineva ceva...?
  3. Nu stiu ce sa zic la SinnerKate, in cazul meu nu a fost mai nimic normal, presupun ca nu ati fost pe aceeasi frecventa, dar da, e , pentru gustul meu, urata.
  4. Din motivul asta am și postat, sa nu și o mai ia și alții!, cel puțin cu unele din damele de mai sus, dar sinnerkate e de încercat cel puțin o data în viata, asa realizezi cât de departe vrei sa mergi cu una. În rest, după tupeu și serviciile! Anterior a zis cineva ca sunt și civile pe sd, susțin ce a zis, sunt, dar fug ca dracu de tămâie dacă nu stai la vrăjeală, iar eu nu am timp de asa ceva. Vreo recomandare hanibal?
  5. N`am obiceiul sa scriu, dar va transmit in mare ce am incercat eu in ultima perioada pe sd : - SinnerKate - Nebunie totala, efectiv tot ce iti trece prin cap ea executa, putin cam mult pentru gustul meu ( incercata la recomandarea cuiva - nu pot sa ma declar wow ) . - Anais.maria22 - Nimic deosebit, chiar nasoala, 400 Ron , 2,5 h, oral/normal, rimming bunicel ( tatuata, a produs candva pentru cineva) - pozele o avantajeaza grav - Marinaaaa15 - Fundul cam mare, plinuta pt unii, sani beton, carne tare, piercinguri in sani, sani mari - oral/normal , sta cum o pui, atentie mare la adiacente, luata mai tare a facut cel mai bun rimming de care am avut parte! - 800 ron, 2,5 h - Princess D - oral/normal/anal - greu cu analul la convins , botox, 250 euro/2 h - poza de pe sd nu arata realitatea, dar nici nu sunt departe - BabyBdc - oral/normal/anal - 200 euro/2 h - pozele si filmarile o avantajeaza grav - nu e de repetat Pe lista : - GeorgianaGabriela si prietena grasuta - 800 lei , 3/4 ore, fara anal, nu fac show, doar sarutari - inca discutam finalizarea orala - Madalina02 - 600 ron, se lauda ca e submisiva complet....n`am idee, dar vreau sa vad ce inseamna asta pentru ea - Alice-98 - 250 euro , cica studenta, am incercat sa o lovesc in scurt, m`a refuzat pe motiv ca isi face bagajul sa plece acasa si nu are timp, oral/normal - papusica - Ruxy0001 - 200 euro - n`am stat de ea, pare de incercat
×
×
  • Creează nouă...