Sari la conținut

nicoletaaa19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicoletaaa19

  • Dată Naștere 12.07.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Ofer domnilor pretentiosi servicii de masaj erotic, relaxare, body, fk, cunnilingus, GFE maxim, intr-un ambient intim si discret. Nu ofer contact sexual.

Vizitatori Recenți Profil

3.569 citiri profil

nicoletaaa19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-408

Reputație

  1. Buna! Nu imi pierd timpul pe mess sau pe email. Cine doreste sa ma cunoasca ma suna. Detaliile (extrem de multe, cred eu ca le-am cuprins pe toate si am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea legate de serviciile mele) si fotografiile se afla atat pe forum cat si pe blogul meu. O simpla programare o faci sunand. PS: nu ma sunati momentan, nu sunt disponibila. Va anunt cand/daca revin din vacanta. O zi buna!
  2. Buna! Nu sunt disponibila o perioada. Va anunt daca/cand revin.
  3. acum am vazut acest post. in principiu tehnicile de masaj erotic si body includ multe detalii incitante, printre care si atingerea penisului cu sanii sau cu diverse parti ale corpului. nu stiu daca exprimarea corecta este "sa freci", ca nu e perie de sarma. dar in mod sigur vor exista mangaieri si atingeri suficient de erotice pentru o finalizare placuta, care sa compenseze lipsa sexului.
  4. Nu le cer nimic. Pur si simplu nu le pot garanta o sedinta reusita. Cum sa ii garantez o sedinta reusita unui domn in compania caruia nu ma simt confortabil? Si nici nu le pot garanta ca nu ii voi refuza. Mai bine mentionez ca domnii trecuti de o varsta sa nu isi piarda timpul venind pana aici. Nu ar fi frumos din partea mea sa faca drumul pana aici si sa le spun ca nu ii pot primi. Dar daca voi considera ca nu imi convine ceva, voi refuza. Si in acest caz , zic eu, mai frumos din partea mea este sa caute domnisoare care nu au nimic de comentat in privinta varstei lor. Nu am zis cu rautate, am mentionat ca imi este dificil sa lucrez cu persoane foarte mature. Nu cred ca are rost sa detaliez motivatiile care m-au determinat sa iau aceasta decizie. Si eu raman uneori la fel de perplex cand vad atata tupeu. Nu vad cu ce te afecteaza pe tine deciziile mele. Eu mi-am mentionat cun punct de vedere, o optiune. Nu vreau sa isi piarda nimeni timpul venind pana la mine in locatie ca sa-i spun ca nu-l primesc. Mai bine isi pastreaza banutii pentru o achitarea unei sedinte la o domnita care nu are aceasta optiune.
  5. Pot face o exceptie pentru ora 9 dimineata, dar prefer sa ma suni si sa discutam. Eu am mai venit la programari la ora 9 si domnii nu au onorat. Nu as vrea sa ma trezesc de dimineata degeaba. Sambata nu pot face exceptii, nu am cum. Doar de luni pana vineri. Pup!
  6. Buna! Vin si eu cu o noua conditie, va rog sa nu va suparati pe mine. Dar am decis sa nu mai primesc persoanele trecute de 50 de ani. Imi pare rau ca trebuie sa mentionez acest aspect. Va multumesc tuturor pentru intelegere!
  7. 100 ron 30 de minute 150 ron ora 200 ron 90 de minute
  8. Da lucrez. In fiecare zi de luni pana vineri intre orele 10 00-17 00 ultima programare. Cand sunt ocupata nu am cum sa raspund la telefon, nu pot sa fac masaj si sa vorbesc la telefon in acelasi timp , mai ales ca doresc sa ii asigur musafirului meu confortul si intimitatea necesara unei sedinte reusite. In principiu ar fi ideal daca doresti o programare sa suni matinal pentru a stabili clar o ora la care ne potrivim amandoi, in programul mentionat. Dat fiind ca am mai scris si in alte posturi mai sus, nu iau prea multe programari in fiecare zi, asa ca daca vrei sa ne cunoastem nu te da batut. Te sarut si pe tine si pe toti cei care citesc. Cu drag! Nico!
  9. Buna! http://1.bp.blogspot.com/-19jumS2YFZc/VE6Jiqv2-YI/AAAAAAAAAB8/6GzDcqXhIg4/s1600/10728805_654644407989925_2144181738_n.jpgEu sunt Nicoleta, am 19 ani. (162 cm, 45kg) Toate fotografiile afisate sunt reale, recente si imi apartin. http://2.bp.blogspot.com/-Vhf8BfPG-LA/VE6JiqqMpwI/AAAAAAAAACQ/B4EdWgTkynA/s1600/10717952_654644307989935_431437548_n.jpgVoi actualiza pozele in permanenta pentru a va tine la curent cu aspectul meu fizic si pentru a va incanta privirile. Sper sa fiu pe placul vostru si sa ne intalnim pentru cat mai multe vizite reusite. Programul meu este luni-vineri 10 00- 18 00 ( ultima programare la ora 17 00 ), iar locatia mea se afla in zona Titan, foarte aproape de Metrou (mai exact vis a vis de magazinul Mega Image de pe Liviu Rebreanu). Nu sunt singura in locatie, mai am o colega dar va asigur ca discretia este maxima. Nu sunt disponibila in weekenduri si niciodata seara. V-as ruga cu mult drag sa ma contactati doar in intervalul mentionat. http://4.bp.blogspot.com/-hsSDd1HBpiI/VE6JjLGhagI/AAAAAAAAACA/tt7rF-ek_ts/s1600/dfg.jpgPrefer programarile facute cu 30 de minute in prealabil, dar accept si programarile facute cu mai mult timp in prealabil, cu rugamintea sa confirmati prezenta voastra cu minim 30 de minute in prealabil. Ma puteti contacta telefonic in intervalul orar mai sus mentionat pe numarul meu de telefon 0746 507 621. http://2.bp.blogspot.com/-Jlvy8OdYUUw/VE6JivR9TzI/AAAAAAAAAB4/w6ZIXu5VYmU/s1600/10733682_654644447989921_12911588_n.jpgServiciile pe care vi le ofer sunt: masaj de relaxare senzual (nu efectuez masaj somatic sportiv, ma bazez mai mult pe senzualitate decat pe forta- daca va doriti un masaj somatic puternic, mai bine va orientati catre alte domnisoare maseuze), body masaj si masaj erotic, cu stimulare erotica pana la finalizare prin tehnici specifice masajului erotic, fara contact sexual. Permit atingeri, mangaieri, sarutari, french kiss si cunnilingus, daca igiena este una impecabila. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta musafirii si de a-i refuza pe cei a caror igiena nu corespunde sau care au o atitudine nepoliticoasa sau/si agresiva. Preturile pentru o sedinta de masaj erotic sunt urmatoarele: - 200 ron 90 de minute - 150 ron 60 de minute - 100 ron 30 de minute Va rog sa nu ma contactati pentru sex, nu ofer contact sexual!
  10. este dreptul fiecaruia sa aleaga ce doreste. la fel cum este dreptul meu sa imi selectez musafirii. eu nu pot face masaj cu un barbat care se pretinde a fi domn dar cand deschide gurita te da pe spate la propriu. din start o intalnire cu cineva care este agresiv si nu are bunul simt la el nu are cum sa fie una reusita. e de la sine inteles ca banii vostri conteaza, tocmai de aceea e mai bine sa-i tineti in buzunar, decat sa-i cheltuiti pentru plata unei sedinte care se prevede nereusita inainte de a fi inceput. tu poate esti un barbat galant, dar eu am vorbit la modul general, nu am nominalizat pe nimeni. Daca ti-a pierit pofta pentru ca am mentionat cateva lucruri care in mod normal tin de educatie si bun simt, sa iti fie de bine si mult succes in aventurile la alte domnisoare, care nu au reguli si care nu au nici o problema cu cei care se spala pe dinti ocazional, cu cei care se spala doar la cuc si in rest persista mirosul de transpiratie de la subrat, etc. Nu am eu nici o vina cu unii sunt certati cu sapunul si cu bunul simt. Eu doar mentionez ce anume imi doresc pentru o intalnire reusita. o zi buna si sarbatori fericite!
×
×
  • Creează nouă...