Sari la conținut

matizgalben

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre matizgalben

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.038 citiri profil

matizgalben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

58

Reputație

  1. Hello, am avut sansa sa o cunosc pe Lexy deoarece eu fiind cameraman, am filmat pentru ea interactiunea cu 2 sclavi. Cu siguranta niciodata nu se arde cu sclavii, si mai mult decat atat, are o igiena atat de impecabila incat si face sitting il face cu chilotii pe ea, pentru ca HPV se poate transmite de la cunnilingus. Nu e problema ca unii nu isi doresc facesitting cu chiloti pentru ca ea oricum nu are nevoie de reclama, a fost incredibil de greu sa dau de ea, ca nu are telefonul public, dar a meritat sa o vad live in actiune si per sa ma mai angajeze sa o filmez, e chiar top de top.
  2. Pentru ca mi-au placut recenziile de aici am zis sa fac si eu o incercare. Am fost surprins sa vad ca este frumoasa la fatza, cam 168 fara tocuri dar mereu te asteapta pe tocuri. Nu are rost sa mai dau detalii despre corp, pentru ca sunt suficiente poze aici si nu sunt editate. Masajul este top, se simte ca atestatul ala de la pagina 57 este pe bune. Mi-a placut cel mai mult masajul cu ulei, cu silicoanele pe spate. Foarte naturala si comunicativa, m-a servit cu o apa dupa ce am facut dus. Locatia Mall Vitan. Pacat ca e foarte ocupata, poate pentru ca este si buna in ceea ce face. Am mai incercat sa merg de mai multe ori insa doar intr-o singura zi am mai prins-o, deci doar de 2 ori am fost. I-am dat mesaj si azi la 9 dimineata sa vedem daca e cu noroc. A doua oara a fost si mai misto pentru ca eram de-al casei Deci avantaje: corp de bomba sexy, fatza foarte draguta, atitudinea pro client, calma, fara sictir, fara graba, pretul bun pentru cum arata si ce ofera. Dezavantaje faptul ca nu prea ai loc sa te programezi. Pentru mine, care sunt satul de sex, e perfecta.
  3. MARCEEEEL!!! sa stii ca ekaterina are pula mare, de ce crezi ca o recomand?! aviz amatorilor 🤣🤣 eu daca eram in locul ei bagam macar poze cu pizda putin umeda asa. inca sunt de parere ca ar merge niste poze in pizda goala macar in Rollsul Cullinan daca nu vrea in Ferrari sau in SVJ
  4. Și ce dacă am făcut banii din curve? Poate si tu ai contribuit la mașinile mele la câte curve am eu aici pe site 😂😂😂Sunt jmeker că io mă plimb în Matiz Galben și am multe curve. Io si Dani Mocanu și 50 Cent😂😂😂
  5. Sunt sigur ca nu o să o faci, nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu poți, ești incapabil pentru că ești un prost frustrat care exact din motivul ăsta o jignește pe fata asta. Dacă erai un om fără frustrări, îi spuneai frumos fetei că are prețul mare și ca nu te duci la ea. Dar pentru ca ești un frustrat sărac ai ales să jignești fata asta în toate felurile. Ești atât de prost încât nici nu ai capacitatea necesară să conștientizezi de ce pula mea faci ce faci și de ce te comporți așa cu fata asta.
  6. Faptul că eu sunt țigan nu face nicio diferență pentru ca la 135kg ale mele, chiar dacă am burtă mare mă îndoiesc că ai avea tupeul să sufli în fața mea dacă mă dau jos din Ferrari ul meu galben. Ciocu mic săracioo că îți ghiorțaie mațele de pâine 🥪 cu Sana!
  7. Ești atât de prost și incult încât nu știi că nu exista Ferrari pe motorină. Pentru că ești un sărac și toată viața vei fi sărac tu știi doar motorină 😂😂😂 ei bine află că și Ferrari și SVJ ul meu sunt ambele pe benzină. Hai că te-am mai învățat ceva azi, n ai trăit ziua degeaba😂 Ekaterina, salvează și tu poza cu muie Charon si urc-o te rog într-un mesaj, ca la cât de prosti sunt Charon și Depeche Mode probabil le e frică să dea click și pe un link de Google drive, ei cred ca e virus 😂
  8. Mă doare-n pulă de ce zice un neica-nimeni needucat ca tine care în toate mesajele jignește lumea. Crezi că mă deranjează un gherțoi sărac ca tine? 😂 Marș înapoi în ghetou unde ți e locul! Vrei și tu o poza cu Muie bic în Ferrari sau Muie Depeche Mode?
  9. Eu am fost, și o sa mai revin. Dar e funny că unii au impresia ca sunt peștele ei. Așa e când ești paranoic, îți faci tot felul de scenarii în cap. Poza de azi cu Charon
  10. Așa sunt ăștia săraci ca Charon, le place umilirea, o au în sânge. Cu cât sunt mai săraci cu atât te jignesc mai tare pentru că sunt frustrați, nu toți, dar cei mai mulți dintre ei. Evident, mai sunt și oameni cu bani care nu vor să vină la tine fără sa vadă poze înainte, doar că aia sunt educați și înțeleg că orice fată își face singură prețul, și nu simt nevoia să jignească. Chiar am mers azi cu Ferrari-ul decapotat că a fost frumos afară. Uite și poza de azi cu Muie Charon in Ferrari: https://drive.google.com/file/d/1-2hhE2VPnY9_IaUccCoQDQYNNdw7xccp/view?usp=drivesdk
  11. Cu fiecare replica devii si mai penibil. Acum incerci sa afirmi de fapt nu am bani si ca Ferrari l-am luat in rate. Daca ti-as face acum o filmare la conturile bancare ca sa vezi cum arata cateva milioane de euro pe care ii am la banci, ai gasi o alta scuza penibila. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, asa esti tu. Si nu m-a deranjat ce ai spus tu, doar ca am tinut sa iti dau o lectie, sa iti arat locul tau inferior de unde ma privesti.
  12. Vezi cum din frustrare si ura ai ajuns sa crezi in prostia ta ca eu sunt peste/proxenet si ca banii mei sunt din prostitutie? Pentru ca te simti inferior si tu nu vrei ca eu sa fi facut acesti bani din afaceri cinstite. Daca ti-as da acum cateva CUI-uri de firme ale mele ca sa vezi profitul, atunci ai veni cu o noua varaianta, ca am avut noroc ca am facut banii astia. Ai spune orice ca sa iti justifici faptul ca imi esti inferior ba chiar te-ai minti singur spunandu-ti ca nici nu te deranjeaza ca am cateva milioane de euro peste tine. Nu e nimic in neregula sa fii sarac, chiar si eu am fost, dar sunt o gramada de lucruri in neregula sa fii sarac si prost de gura, si sa te iei asa aiurea de oameni pe forum cum te-ai luat tu de mine. Hai ca ies la o tura cu Ferrari prin Bucuresti ca e frumos afara si m-am amuzat cu tine ca te-am acrit bine. Daca vrei iti fac si o poza la volan cu o hartie "Muie Charon".
  13. Desigur ca si tu ai putea sa minti ca esti milioanar in euro ca mine, dar tocmai pentru ca esti un sarac nu ai putea sa faci ce fac eu acum, sa ma pis pe tine aratantu-ti ca am facut in doar cateva minute poza cu 60 mii euro cash+ un Lamborghini SVJ in vreme ce tu ai putea sa pui maxim o poza cu un Logan. N-am ce pretentii sa am de la un sarac frustrat ca tine. Daca te ajuta cu ceva pun si cheia de la Ferrari Portofino in aceeasi poza. Si daca nici asta nu te ajuta, iti fac o filmare in Ferrari cu un text "Muie Charon IV" sa te mai frustrezi un pic in timp ce te minti singur ca nu te deranjeaza deloc ca eu am atatia bani. poza facuta special pt tine acum https://drive.google.com/file/d/1JcOV_MoEzsTRSF9Cye_7Djc31XB0oBnW/view?usp=sharing
  14. Hai ca am facut ce ai zis si Uite aici rezultatul ca sa intelegi de ce nu sunt deranjat absolut deloc de ce spun unele personaje aici pe acest thread: https://drive.google.com/file/d/1JcOV_MoEzsTRSF9Cye_7Djc31XB0oBnW/view?usp=sharing Se simte de la o posta frustrarea de om sarac pentru simplul fapt ca un om care are bani niciodata nu o sa se simta deranjat de un flex al altui om cu bani, pentru ca nu se simte inferior. Frustrarea vine doar din inferioritatea pe care o simti si atunci raspunzi cu ura aici pe forum. Eu daca il vad pe unul ca se flexeaza cu 100 Milioane de euro zambesc, pentru ca nu ma deranjeaza si nu ma simt inferior ca voi care comentati aiurea aici pe forum cum ca de fapt un om cu multe milioane de euro nu ar putea sa stea aici pe forum.
  15. Diferenta dintre mine si tine este cel mai probabil de cateva milioane de euro. Pentru mine 1000 ron inseamna probabil mai putin decat inseamna pentru tine 10 ron, de asta eu mi-am permis sa arunc 1000 ron ca sa imi satisfac o simpla curiozitate, tu nu ai putea niciodata sa faci asta pentru ca ar fi un efort financiar enorm. Este normal ca la nivelul tau sa gandesti ca sunt cel mai prost afacerist de pe forum, ca asa gandeste un om sarac care nu a avut niciodata bani multi si nu intelege ce simt oamenii cu bani. Si eu cand eram sarac gandeam la fel ca tine, asa ca nu te judec si nu ma deranjeaza opinia ta. Pana la urma esti un necunoscut pe un forum, de ce sa ma deranjeze o opinie pe mine? Esti liber sa gandesti ce vrei tu despre mine, ma doare-n pula. Poti sa crezi chiar ca visez ca am Ferrari, si ca de fapt eu am un matiz galben.
×
×
  • Creează nouă...