Sari la conținut

rob346

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rob346

  1. Am vizitat-o pe Andra pentru dominare, pretul cerut, 300, nu era exagerat asa ca am hotarat sa incerc. Fara prea mari sperante pentru ca in general "stapanele" din Iasi nu prea au treaba cu dominarea, ori stiu cum se face dar sunt grase si urate, ori cred ca dominarea este sa pui un dildo in fundul sclavului. Am avut o surpriza placuta, apartament curat pe Zimbrului, domnisoara cu un corp superb skinny, inalta si calma. Nu intru in detalii ce am facut, este foarte deschisa la minte, nu are mila, poti vorbi cu ea orice, se vede ca-i place sa domine si ca-i place sa invete lucruri noi, evident mai are de invatat (dar in dominare mai ai de invatat si dupa 10 ani), per total a fost mult mai bine decat ma asteptam. Ca dominatrix i-as da un 9 pentru fizic si un 8 pentru prestatie, cu siguranta o s-o mai vizitez, are mare potential ca dominatoare, daca va continua sa invete intr-un an-doi se va apropia de 10.
  2. Mai gasesti si in Iasi dar foarte greu, sincer eu am facut scoala cu vreo cateva, problema este ca dureaza sa le invat pe banii mei. si pleaca cand au invatat. Pe mine ma intereseaza mai mult hard, asa ca e si mai greu sa le convingi sa incerce. Binenteles ca dupa ce invata vad si ele ca e mai usor hard decat soft, dar asta-i alta poveste. Ce-am observat e ca marea majoritate habar n-au ce inseamna dominare, adica nu stiu absolut nimic, putinele care au curiozitatea sa vada despre ce e vorba se lumineaza la fata dupa ce inteleg. Mie mi s-ar parea normal daca tot te-ai hotarat sa lucrezi in industria sexului sa vezi macar de curiozitate ce e dominarea, macar din perspectiva de-a castiga bani. Dar se pare ca e mai usor sa sugi 5 minute si sa stai capra alte 10 minute decat sa fii stapana.
  3. Eu in mod sigur te astept la Iasi din nou
  4. Nu imediat, din cat am inteles voia sa mearga prin Transilvania, dar probabil ca va reveni...
  5. Ok, am fost la Roxana pentru dominare de doua ori (nu pentru sex, pentru cei care nu stiu, sclavii n-ar trebui sa faca sex cu stapana lor, pentru sex sunt alte 100 disponibile, in dominare e valabil proverbul printesa unuia e curva altuia), deci pot sa va spun despre ea doar ca stapana, mie mi-a placut foarte mult, totul e foarte curat la ea, este foarte sexy, este deschisa, nu sta cu ochii pe ceas, se vede ca-i place sa domine si e intuitiva in dominare, pentru mine asta e ce vreau de la o stapana, mai are putin de invatat, e noua in domeniu, per total i-as da nota 9, inca nu 10 pentru ca mai are putin de invatat. Pretul e 300 ora si merita banii, oricum abia astept sa vina din nou in Iasi.
  6. Ok, am fost si eu la domnisoara, au mai crescut putin preturile, acum e 250 ora, dar nu-mi pare rau de bani, locatie ok pe langa Palas, curatel, relativ modern, singura in apartament. Intra-devar arata foarte bine domnisoara, picioare lungi, piele fina, fundulet superb, zambitoare si foarte placuta, oral np foarte bun, 69. Nu mai sunt asa tanar asa ca am trecut direct pe la spate, muncit o vreme, sta la o tigara dupa si plecat, o experienta placuta, se straduie sa-si multumeasca clientul, per total i-as da un 9.
  7. Ai vrea sa inveti? Nu-i chiar atat de greu si s-ar putea sa-ti placa... Evident, tot as plati pentru timpul tau... Daca da, raspunde-mi aici si te contactez pe tel...
  8. Mai exista stapane in Iasi? Tot caut si nu prea gasesc, poate ma ajuta cineva...
  9. Ai facut vreodata sedinte de dominare?
×
×
  • Creează nouă...