Sari la conținut

blur81

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre blur81

  • Dată Naștere 20.04.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Râsul. Mult.

Vizitatori Recenți Profil

782 citiri profil

blur81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Reputație

  1. Nadia a fost cea mai buna investitie de acest gen pe care am facut-o. au fost 400 de lei investiti si care pentru o ora m-au facut sa simt ca am muncit cu folos pentru banii aceia. De aceea am repetat experienta. :) Si am recomandat-o si altora. Nu stiu daca au si mers pina la capat. Mi-a placut inca de la telefon prin modul in care a vorbit..de altfel cred ca fiind un serviciu care se leaga de la telefon, ea trebuie sa stie cum sa "vanda" ca sa zic asa. Apartamentul fff curat si multe geluri de dus, cald..mai ales ca afara era frig. :) :) Am dorit un role play (clasicul profesor / student) in care domnisoara student a facut orice pentru o nota de trecere. Nadia este o femeie care stie sa se faca placuta si care nu duce lipsa de inteligenta si de GFE. Mi-a placut ca are mai multe tipuri de lenjerie, iar portajrtierul este portjartier si nu doar ciorap cu banda. Oralul este cum trebuie cu deepthroat si face fuck, si cred ca face si un pic de BDSM..adica era deasupra si m-a lasat sa ii palmuiesc usor sanii si chiar mai mult :) ...acum aici fiecare cu gustul lui si cred ca se poate discuta. Are si vibrator pe care il foloseste fara rusine in timp ce te foloseste si pe tine :) :) :) Normalul foarte placut si reconfortant...A raspuns mai greu la telefon, dar dupa prima intalnire ne-am vorbit pe sms si a fost in continuare foarte prietenoasa. Asadar, Nadia puncteaza maxim si la impresi aartistica si la cea tehnica dupa cum urmeaza: Oral - 9.5 - daca ar si inghiti cred ca ii dai 11..dar altfel te suge salbatic si iti face toate poftele... NP - 9.5 - te fute cum vrei tu si o face bine Locatie - 10 GFE - maxim!! Stiu ca daca doreai si anal era un extra fee..acum nu mai stiu daca e cazul, dar would be nice to try i guess. Asa ca Nadia...eu as recruta-o si as face-o spioanca de aia tare sa scoata tot de la dusmanii tarii :) :) :) :) Bafta!
  2. Am avut si eu sansa de a cunoaste o tipa care avea un circuit inchis si cu care m-am vazut ceva timp, iar experienta este intr-0adevar alta decat cea pe care o ai in mod normal cu alte fete din bransa. Avea si un GFE ridicat si ma simteam bine cu ea. Este similar cu a avea amanta, cred, desi nu am avut si nu imi doresc sa am asa ceva. Dar este o aventura bine venita in asemenea ocazii. Cred ca daca se face un subforum, s-ar putea pierde din "cerc inchis" si ar deveni ceva cu caracter general. Dupa cum a spus si Randunica, exista persoane care vor sa faca asta si daca le pica si un ban in plus cu atat mai bine. Si intr-adevar se merge pe recomandare.
  3. In momentul in care a aparut prima forma de organizare bazata pe acumulare de capital, acolo o parte din omenie a disparut, Si cum in zilele noastre acumularea de capital este foarte importanta, o parte din omenie a disparut. Dar asta nu inseamna ca nu suntem capabili de gesturi sfidatoare la adresa avaritiei si a altor chestii de genul asta. Acest raspuns vine doar in completarea celor de mai sus care si "ele ieste bune".
  4. Salut! Intr-o zi cu soare am ales din cosul cu bunatati al acestei comunitati pe posesoarea topicului la care scriu. O sa incep cu sfarsitul si o sa va spun ca atunci cand ma gandesc la experienta am ramas in minte cu sanii mai mici , dar obraznici si sfarcurile domnitei. De asemenea cred ca este pozitionata foarte bine ca si raport pret / calitate, daca vreti as zice ca este value for money si nu am ramas cu senzatia aia pe care o aia cateodata ca ai dat prea mult si ca puteai sa faci si altceva cu banii. Am avut parte din meniu doar de oral (8) fiindca doar atat am vrut, dar overall corpul este intr-adevar lucrat si e frumos la privit si la atins. Intuiesc ca si sexul in sine are potential..asta poate pe alta data. Locatia - 8 - patul este foarte confortabil si cred ca se doarme bine in el :) Atitudine - 8.5 domnita s-a straduit sa vb cu un strain venit cu un scop clar..cate subiecte de chat sa gasesti ca sa nu fie chiar liniste mormantala?? Ca doar nu discuti geopolitica. Aspect - 8 pt corp si in rest frumusetea e trecatoare, dar nu e bai. O zi plina.
  5. Am sunat sa vorbim ca sa ne imprietenim, dar a raspuns cu o voce stridenta si foarte iritata, Am zis ca poate are o zi proasta , astfel incat am revenit cu un telefon peste cateva zile, dar se pare ca a avut o inlantuire de zile proaste...Dat fiind faptul ca primul contact este cel telefonic ar trebui sa isi revizuiasca abordarea daca vrea sa aiba succes. Pe mine m-a convins sa nu merg la ea doar din telefon.
  6. salut! ma bucur sa fiu in aceasta comunitate interesata de fel si fel de placeri...
×
×
  • Creează nouă...