Jump to content

donaldblue

Serious Contributor
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by donaldblue

 1. https://ibb.co/44rzLFp https://ibb.co/3SLx5W9 https://ibb.co/sHdPnFX https://ibb.co/VY1Jp2V https://ibb.co/Zx11d4f Rezolvat! Si imi pare rau ce ai patit! Recunosc si mie imi e frica tare cateodata, sa ma mai duc vre-o data la excorte. Sa nu cumva sa patesc ca tine . Si tocmai de aceea ma duc la fete femei care sunt client fidel. Dar este ea din poza, daca este ceea din poza, nu pare a fi genul de a face, chesti de asa fel natura? Dar eu te cred pe cunvant , sincer! Desi stiu un lucru aproximativ, stada ioan popasu si restul prin jurul mall Coresi nu prea se recomanda sa mergi la
 2. Mi se pare ca am fost eu cand era la braso . Care mai fusese si alti la ea Ceea ce am intales ca nu se recomanda, acum ce sa zic?🤔 Ma sunat ea acum , si a zis ca 150 oral normal o finalizare , si 300 ora fara anal sau atingeri-pupaturi. Si mi-am dupa seama dupa voce ca ar fi aceeasi fatuca de acum 2-3 luni. Si la ceea din trecut am fost eu , dar nu recomand. Mai ales ca se vedea ca nu vroia sa ma tina la povesti! Daca am drum la ea , las o recenzie despre ea, in caz ca sa mai schimbat ceva la ea!
 3. Excorte de recomandat, zonele mangalia-vama veche . Curate cu igiena, fara graba , nu cu ochi pe ceas, pret rezonabil, la domiciliul ei (exclus deplasari), daca este posibil (macar sex on) si sex total, daca??? Multumesc si o seara buna! Bafta!
 4. Ce spui de ea? Eu recomand cu mare incredere !
 5. Ceva poze sau filmulete cu domnisoara. Nu am gasit nimic cu domnisoara pe acest topic!😒😒🤔🤔
 6. Care poze? Ce servici prestezi, si ce preturi?
 7. Daca postezi si anuntul ar fi bine, sau poze?
 8. Ok. Scuze, si imi voi face programare la tine pe whatapp.
 9. La ce varianta, te referi?
 10. Aceiasi treaba am avut si eu. Deci..........nu stiu ce sa spun!😁😒😳🙄🤔🤔
 11. Frumoasa descriere, si imi place cum ai inceput. 😉😁👍 Ca preturi si servici ca oras de Brasov , sunt?
 12. Stai un pic, eu ma referisem la ea. Si nu la tine, tu nu esti inclusa in acest subiect.👍😁
 13. Baieti liniștiți-va e o fatuca tanara , dand crezare ca bani se fac usor si rapid. Hai s-o facem ca sa creada , facutul banilor mult mai usor cum crede ea. Iar cand va fi greu, sa se gandeasca la noi , ca ii pare rau , motivul am vrut sa o ajutam, si ea ne refuza. Bafta.
 14. Stai calma , de parca as avea ceva de facut sa fiu trist. Cum zicea si colegu, nimeni nu te invata de rau, dar daca nu vrei sa inveti asta e.
×
×
 • Create New...