Sari la conținut

gonzogonzo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gonzogonzo

  • Dată Naștere 21.01.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti/Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.986 citiri profil

gonzogonzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Nu m-am uitat cu atentie.Tind sa cred ca trav.
  2. Am vizitat de curand domnisoara.Pozele sunt reale(cu un mic filtru dar nu e mare diferenta).Dupa cum specifica este la inceput de drum, foarte la inceput, insa este feminina si are un corp fain. Locatia este usor accesibila si curata.Are si o colega. Are o atitudine pozitiva si nu te grabeste absolut deloc. Note: Locatie: 8 Aspect: 8(fiind la inceput e chiar foarte bine) Servicii: 9 Igiena: 10
  3. Vizitat fata. Locatie undeva la Budapesta. Am fost asteptat in bikini placut surprins de aspectul ei fizic, cel putin un corp foarte fain, miniona. Locatie curata, baia insa nu parea echipata corespunzator insa eu vin tot timpul pregatit si nu este necesar dusul.Insa de cand am intrat pe usa a mentionat ca nu este locatia ei si isi cere scuze de deranj.Nu mi s-a parut deranj totusi. Am optat pentru un numar. Ce sa zic oral impecabil foarte porno. Anal protejat foarte stramta si implicata in actiune. Oral 10 Anal 10 Locatie 8. 200 de lei halatul De revenit cel putin pentru mine.
  4. Salut.Am vizitat-o eu acum vreo doua saptamani.10 pe linie.5 la capitolul locatie deoarece este nerenovat.Pentru cei care cunosc e fix la fel ca acum 15 ani. Halatul 500 ora.
  5. gonzogonzo

    Andra ts

    Stai cuminte.E fake.
  6. Sa fiu eu cel ce sparge gheata?🤔😇
  7. Nu am platit nimic.Probabil am plecat la timp :))
  8. Salut. O scurta istorisire.Am ajuns la locatie undeva la Gradina Eden. Tipa travestit dar la corp arata foarte bine.Cand am cerut sa merg la baie, surpriza mai iese una bucata travestit.Ma rog nu au avut reactii violente ba chiar si-a cerut scuze.Oricum am plecat.link mai jos sa stiti la ce va inhamati. :) https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/anda-transexula-reala/90h39d2h0e9076262hd99e7373e09ef5.html#&gid=1&pid=9
  9. Buna.Sa inteleg ca nu detii locatie?
  10. Am fost azi la domnisoara.Locatie stfean cel mare aproape de lizeanu.O sa trec la ratinguri direct. Oral 9 Anal 10 Locatie 8 Aspect fizic 10+(f naturala si simpatica) Halat: onestă si ok De revenit.
  11. Bun. Sa fie o recenzie. Am incercat si in trecut sa ajung la Lory insa nu am avut succes.Astazi a fost cu noroc.Am stabilit ora si locul si am fost placut surprins sa vad ca tipa este ca in poze ba chiar mai simpatica. Pro: Atitudine faina, locatie curata cu toate cele trebuincioase(prosoape,gel dus,apa,suc, etc), ba chiar m-a servit cu o pizza ca isi comandase. Contra:Nu am. Venisem cu gandul sa stau cateva ore insa a trebuit sa plec urgent(scuze Lory), astfel am avut parte de un sex oral(finalizare orala) si un GFE. Ambele de top. Foarte pisicoasa si dulce tipa. Bine sincer am avut impresia unei simpatii reciproce si aici nu ma refer la prefacatorie ca cine e putin mai versat o va simti imediat. Dar este o parere subiectiva, numai Lory stiind adevarul:) In concluzie avem asa: GFE: 10++++++++++ Oral: 10+++++++++ Anal: Nu am incercat. Locatie: 9(nu dau 10 pentru ca 10 se da la lux ceea ce nu este cazul insa impecabil ca igiena) Halatul: Nu discut despre asta insa am fost extrem de placut surprins de onestitate drept si prin urmare am lasat putin mai mult. De vizitat, de revenit.
  12. Si chiar au fost ultimile zile...R.I.P.
  13. Sunt efectiv stupefiat...Cand cum???
×
×
  • Creează nouă...