Jump to content

nelucosmi

Maistru Curvar
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 Reputatie Excelenta

About nelucosmi

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 03/08/1978

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Cluj Napoca
 • Interese
  Femei

Recent Profile Visitors

1,938 profile views
 1. Am dat din greșeală pe TikTok arielastanciu…tare cunoscuta îmi pare…cei bătrâni pe aici poate intrați și va aduceți aminte de cineva.
 2. Am fost si eu la aceasta domnita acum cu ultima ei vizita in orasul nostru.Dezamagit total,e foarte...implinita pentru gusturile mele,am ramas in speranta ca serviciile vor compensa dar dezamagire si la acest capitol...Fast fuck...aia nu, aia nu...,,nu pune mana ca ma doare,,...Alti 150 naspa investiti...
 3. Salutare!Am fost eu...am ramas.Fata e cea din poze,e frumoasa, micuta,slaba,cu operatie de cezariana proaspat vindecata,la sani se vede pe sfarcuri ca a intrerupt lactatia nu demult.O atitudine de fast fuck,cu cenzura pe tot ce inseamna atingeri,sarutari sau pozitii.Eu unul nici nu mai vreau sa aud de ea!150 de lei naspa investiti.Cele bune!
 4. Mai stiti careva ceva de fata asta?
 5. Mno dragilor?Eu de cand am scris despre ea ca iesi frustrat din cuibusorul ei?Se pare ca trece iar prin perioade mai naspa.Ar fi corect din partea ei sa ne spuna acele perioade sa nu o cautam.
 6. Am fost si eu dar nu am ramas...nu e nici o legatura intre tipa din poze si cea care e la locatie...
 7. Vă rog să mă credeți pe cuvânt,această făptură trebuie evitată.Am scris aici despre ea!
 8. A revenit la noi în oraș...este perfectă!Nu am nimic de câștigat...nu-i fac reclamă dar o recomand cu toată încrederea.A schimbat și locația,pe Dragoș Vodă deci nu mai e acel cuib dubios...Pe mine această fătucă m-a cucerit total.
 9. Era să uit,pozele sunt reale.
 10. Am fost eu.Faza cu peștele e adevărată dar nu m-a deranjat.Fata arată bine,e draguță,fără figuri deci ce am plătit ,aia am primit .Locație București 15 Tarifele 150 /finalizare 250 ora.Oral fără...deci eu am fost mulțumit de ea.
 11. Am fost și eu la domnișoara,din parte mea are Da! la toate capitolele.Locația din păcate e..celebrul Independenței 16...La început nici nu am vrut să aud ,m-a convins și nu mi-a părut tău.
 12. Am sunat eu,200 un număr totul protejat mai bine zis,după cum am înțeles eu,sexul normal protejat e atât.Apoi dacă dorim și neprotejat oralul sau să dăm limbi sau nu știu mai ce,fiecare e 50 de lei în parte.Cică e contra cost, că ăia 200 de lei îi dai pe de gratis.Vă dați seama că nici nu m-am obosit să merg să văd cum arată măcar .
 13. Am fost...Este perfectă.Orice alte comentarii sunt de prisos.Chiar nu am nimic ce să-i reproșez...Da absolut nimic!Frumoasă,corp minunat,atitudine perfectă,M-a lăsat fără cuvinte...
 14. Am dorit să mă relaxez și să mă simt bine dar cu tine nu am avut cum...Dacă să faci și să ți se facă oral e umilință...îmi pare rău...Nu ți-am cerut nimic altceva.Nu te recomand ,dimpotrivă,te-aș trece la evitat deoarece după ce primești banii, zâmbetul îți dispare de pe chip .. apare disprețul și indiferența.Așadar un mare NU din partea mea.
 15. Am fost...nu o recomand...aia nu,aia nu, aia nu...la 150 de lei ești ieșit în maxim 15 minute...Te temi de Covid...stai acasă nu jumulii oamenii de bani..Aș trece-o chiar la evitat...nici măcar sărutat pe sâni...nimic nimic.
×
×
 • Create New...