Sari la conținut

obstireanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre obstireanu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

obstireanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. "Fratilor, hai sa ne organizam ca m-am saturat de cata muie am luat" 🤣
  2. indica-mi un cont email in care sa-ti scriu.
  3. Am spus ca am si alta cetatenie, ca locuiesc acolo, ca vin mai rar in Ro. si de aia ma updatez mai greu: "Acum as fi încercat sa te ghidez cumva, dar din 2011 și pana acum ar fi trebuit sa știi". Si am mai spus ca scrii foarte bine ceea ce in ziua de astazi e de remarcat si notabil. Foto de mai sus e a unei fete cu forme care fix acum 2 zile a hotarat sa paraseasca platforma aceasta, sa iasa din domeniu. Am incercat sa dau de ea dar...Ghinion! Cum ar spune presedintele nostru.
  4. Poate ai o alta destinatie?
  5. Sunt peste 12 ani de cand am imbratisat cultura scandinava si vin mai rar in Ro. E clar ca nu m-am updatat prea tare astazi dar..mult mai sigur e ca scrii f. bine. Notabil! Cum spuneam e greu sa disting in haosul pe care l-am gasit acasa si pe de alta parte, cand am gasit ceva pe gusturile noastre, constat ca de 12 ore a trecut pe online. Pe principiul cand e sa ai ghinion si-n pizda dai de-un cui. Merci pentru intentie
  6. Ti-am lasat un mesaj vocal pe 074....514 fiindca doar pe acesta il stiu.
  7. Dear, nu se poate pe Only din cauza ca NU POT sa-mi fac cont pe platforma Fenix International Limited (onlyfans.com) din anumite motive... De aia am si spus "mi-ar placea sa te cunosc dincolo de domeniu". Esti fata inteligenta si poti intelege ce spun. Singura varianta posibila este inafara domeniului. Considera ce am spus ca e o invitatie si nu obligatie. Bafta tie!
  8. Welcome Home sweet home! Mi-ar placea chiar sa te si cunosc dincolo de "domeniu".😎
  9. Cu siguranta voi mai adauga si eu altele (sunt convins ca intuitia nu ma-nseala) daca mi-ai indica o destinatie. Plecand de la premisa ca inca mai esti aici. Thx. :D)
  10. Hi man, m-ai facut curios. Deci cum ar trebui sa aflu o destinatie? Ms.
  11. Salve Man, Frumoase recenzii care pe deasupra sunt si corect scrise si care dovedesc, fara echivoc, ca ai aprofundat si manualul de utilizare a limbii romane. Intr-o lume ticsita de analfabeti functionali Nota bene! Vin cu rugamintea sa-mi spui daca mai stii ceva de Ella https://nimfomane.com/escorte/ella-4/ Ai scris atat de frumos despre ea, si eu ca si tine prefer femeile cu forme, clepsidre, incat mi-ai starnit maxim interes. Pentru situatia in care nu mai stii nimic de "rusoaica" indatoreaza-ma recomandandu-mi ceva similar in Iasi. Multumesc in avans si daca esti/vii prin acest frumos oras cultural poate ca nu refuzi o bere. :D)
  12. Nu a lasat sperma acolo din precautie. Spre exemplu daca fata vrea sa castige niste banuti in plus, isi unge bikinii cu sperma dupa care roga prietena sau perietenul sa-i invineteasca ochii, dupa care alearga la politie si spune povestea cum a fost ea violata in timp ce zacea lesinata de la loviturile primite, undeva prin zona unde e locatia ei (ca sa se poata verifica GPS). Restul se intuieste...
  13. Bolile cu transmitere sexuala care pot fi contactate prin sex oral: chlamydia, gonoreea, herpesul genital, HIV, virusul papiloma uman (HPV), sifilis, infectii vaginale fungice, uretrita negonococica (NGU). Chlamydia si sexul oral Sexul oral nu este considerat a fi cauza principala a infectiei cu chlamydia, insa expertii nu exclud contactarea acestei boli prin sex oral. Daca vaginul, cervixul, anusul, penisul sau gura vin in contact cu secretii sau fluide deja infectate, transmiterea bolii este posibila. Gonoreea si sexul oral Infectia gonoreica poate fi transmisa mai departe prin sex oral (fie ca esti in postura celui care executa sau primeste). Nu este deloc nevoie de ejaculare pentru ca gonoreea sa se transmita mai departe. Bacteria Neisseria Gonorrheae, responsabila de aceasta boala supravietuieste foarte bine in gat, iar infectiile cu gonoree in gat contactate prin sex oral sunt destul de frecvent intalnite. Herpesul genital si sexul oral Herpesul genital se ia prin contact sexual de orice tip cu o persoana infectata (chiar daca nu are simptome) sau prin atingerea unor suprafete infectate. Asadar, riscurile pe care le implica sexul oral cu o persoana infectata sunt foarte mari. HIV si sexul oral Cu toate ca riscul de infectare prin sex oral este destul de scazut, exista totusi cateva cazuri mediatizate la care infectia a fost transmisa prin contactul cu sperma, secretii vaginale sau sange. Virusul HIV nu se transmite prin saliva. Virusul papiloma uman (HPV) si sexul oral Virusul papiloma uman este contactat destul de rar prin sex oral, insa exista asemenea cazuri. Pe cale sexuala se transmit 30 de tipuri din cele 100. Alte surse de infectie sunt atingerea unei zone infectate sau apa din piscina. Uretrita negonococica (NGU) si sexul oral Sexul oral este un factor de risc care poate declansa uretrita negonococica (NGU). Aceasta infectare este provocata de cele mai multe ori de microbul chlamydia. Sifilisul si sexul oral Sexul oral este considerat o modalitate eficienta de a transmite sifilis. Infectarea cu sifilis se face prin sex vaginal, anal si oral. Infectiile vaginale fungice si sexul oral Exista dovezi care atesta faptul ca femeile care se confrunta cu infectii fungice recurente au contactat aceste infectii prin sex oral. Sexul oral cu o persoana infectata poate cauza o infectie in gat. Prin urmare, daca executi sex oral unei persoane care are o infectie fungica nu are cum sa-ti afecteze vaginul, deoarece ciuperca va fi distrusa de catre sistemul tau digestiv. Ce masuri de precautie trebuie sa iau? Folosirea metodelor de bariera - prezervative orale - sunr cele mai indicate pentru a face sex oral sanatos. De asemenea, unii experti recomanda sa nu te speli pe dinti inainte de a efectua sex oral, deoarece lezarile usoare care pot fi generate prin periaj cresc riscul de transmitere a fluidelor infectate.
  14. Multumesc! Am citit mai multe postari despre fata aceasta doar ca sunt incalcite iar numarul de telefon e folosit si pe alte anunturi cu alte fete. Cel mai tare insa ma intereseaza fata de la pct. 4 din intrebarile mele ( http://www.publi24.r...7f7b696a57.html ). N-am inteles deloc la cine se referea in recenzie "relaxed" fiindca in afata de link-ul pe care l-am reprodus mai sus a mai pus unul al unei alte fete. Da o o bere buna aducatorului care o gaseste.
  15. Adica? Ce nu-i clar in intrebarile mele? Ce ai vrea tu sa se intample in aceasta sectiune inafara de ce spune chiar titlul: Intrebari si raspunsuri. Daca vrei sa joci Tomanap sau alte jocuri de cuvinte cred ca am vazut ceva tot pe forum. Bineinteles ca am citit atat recenzii cu diverse informatii scrise cum trebuie, unele chiar artistice, cat si ineptii postate de agramati care nici macar nu au auzit ca exista un manual de utilizare a limbii romane. Daca am postat niste intrebari in sectiunea de intrebari si cer ajutorul comunitatii, prin deductie logica, inseamna ca nu am gasit inca raspunsuri. Ce ti-e atat de greu sa intelegi si postezi doar asa...ca sa te afli in treaba. Daca tu cand nu gasesti ceva suni la 112, iaca eu intreb aici.
×
×
  • Creează nouă...