Sari la conținut

litiu ion

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre litiu ion

  • Dată Naștere 19.12.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    /

Vizitatori Recenți Profil

1.031 citiri profil

litiu ion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputație

  1. Sabina, iti statea mai bine in roz, ce-ai patit ?
  2. Am citit si eu pe acest topic, putin mai mult decat a fost necesar cat sa-mi fac o impresie.Nu as fi vrut sa intervin dar nu-mi permite religia sa nu o fac. Ok, o sa fac eu pe prietenul "cel rau". Prietene thecat, tu chiar nu iti dai seama, sau faci asta intentionat sa enervezi pe cineva ?
  3. Eu te pusesem si pe tine la socoteala. Uneori ai postari asemanatoare cu ale "lor" :laugh2
  4. Ia incearca, sa vedem daca iti raspunde.Majoritatea feteleor sunt satule de "dat informatii". Vor sa-i pui banii pe masa si sa le si futi, pe unele.
  5. Fata, despre Ally vorbesc, vrea sa fie fututa in cur, in pida, in urechi, in gura, dupa ceafa, in buric, oriunde are o cat de mica scobitura si tu ii dai mesaj si ii spui " Buna, vrei o guma ? "
  6. Incearca asa cum am facut eu. Ally, vreau sa vin sa te fut. Spune-mi, te rog, cand poti sa ma primesti. promit sa te fut pana iti dau lacrimile. Pupici cu sclipici.
  7. litiu ion

    Lupul moralist

    Corect. Cu cei zece clienti se poate vedea, teoretic, de unsprezece ori pe zi ( cate o data cu fiecare, cu noua, si cu unul de doua ori, o data dimineata si o data seara) sau de 6 ori pe luna ( nu este obligatoriu sa vina toti). Parerea mea este ca ar trebui sa ne anunte cand vine unul, sa stim si noi cati clienti are /zi, pe saptamana, / luna.
  8. Eu am fost la ally imbrcata intr-un trening albastru, cu adidasi albi, si sapca alba. M-a futut de m-a luat dracii. Conteaza sa ai bani la tine, cat mai multi, sa-i scoti pe masa, la vedere, asa si ii activezi libidoul.
  9. litiu ion

    Lupul moralist

    Salut mariane. Am intrat ieri intr-un mega image si nu erau 10 clienti Mai taie din ei. 10 clienti pe zi nu are blonda nici intr-o zi de sarbatoare. 10 clienti pe zi nu are acum, 30.03.2020 nici macar ally roxx, care mai are putin si iese pe balcon sa invite baietii la ea.
  10. Pentru cine vrea sa se reseteze fizic, Carmen este solutia. La sfarsitului anului eram zombi, dupa doar doua sedinte de masaj cu...finalizare :blushing2 , sunt ca nou.Si, contrar parerii unora dintre voi, pentru ce ofera pretul este chiar rezonabil.
  11. Sa nu mai ai posibilitatea sa vezi ce ai postat, ca e jale de tot )
  12. Salut. Din ce observ, tie ar trebui sa-ti dai block primul )
×
×
  • Creează nouă...