Sari la conținut

vasiledincu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasiledincu

vasiledincu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Amice, io-ti sugerez cu prietenie un control la bibilica.
  2. Plus stilul plin chipurile de suspans.... marcat prin punctele corespunzatoare.... in fapt doar o banala stratagema de marketing ieftin! Prietene, recenzii ca ale tale nu pot in nici un caz fi considerate regulamentare! Vrei, frate, s-o iei de nevasta si s-o rapesti lumii noastre de "curvari"? Pai fa-o frate in liniste! Se pare ca multi useri de pe aici dau puncte de reputatie functie de talentele literare ale "confutadorului" si mai putin functie de informatiile utile continute in recenzie.
  3. Reclama cu poze false nu o face de trecut direct la "de evitat"?
  4. Nu e ea. Poate induce in eroare boiala din jurul ochilor dar celelalte detalii (buze, par) nu par ale ei.
  5. Stimabile "Muschetar", cu toata admiratia pentru numarul dvs de pasapoarte "fumate"..... chiar credeti ca era necesar ca, din Bucuresti, in ziua in care v-ati inscris, sa dati replica unui confrate din Iasi? Sau sa presupun ca mai aveti deja o identitate pe forum? Las-o asa, ca macane!
  6. vasiledincu

    0756276590

    Nu ai aparut deja la "Clienti tepari"? Ti se pare ok sa dispari ca magarul in ceata fara nici o explicatie? Nu crezi ca era mai normal sa le spui fetelor ca nu sunt pe gustul tau si ca nu doresti sex cu ele?
  7. Stimati moderatori, userii normali sunt penalizati daca stalcesc limba romana, curvele nu?
  8. Nu te supara, e un salon pentru iepuri, cumva? Oral + normal + masaj in 20 minute??????
  9. Stimata "colega", ti-a fost greu sa ii scrii colegului un sms cu scuzele tale? Nu e o atitudine de top. Sustin si eu retrogradarea.
  10. Care dintre moderatori o trimite la "De evitat", va rog?
  11. Salutare la toata lumea. Intrucat, dupa cum vad eu lucrurile, Irina nu face (ca marea majoritate a fetelor descrise aici) acest lucru din placere, ci ca pe o afacere pentru a castiga bani, am sa incerc o analiza SWOT, asa cum am perceput-o eu, a afacerii ei: Strenghts (avantaje): Locatia: desi indepartata, ajungi cu usurinta datorita iindicatiilor primite la telefon dupa confirmarea sosirii. Apartamentul e curat, se poate ghici ca e si locuit (doar o camera si baia sunt folosite pentru "ostilitati"), apa calda prezenta, prosop curat pentru fiecare client Aspect fizic: Fratilor, nu ati remarcat ochii fetei? Sunt urias de mari si rotunzi, inchisi la culoare si foarte frumosi Amabilitatea: Vorbeste placut, civilizat, e educata si poti intretine o conversatie despre felurite subiecte. Desi in pat nu prea preia initiativa, se straduieste sa te simti bine si sa se faca placuta Weaknesses (dezavantaje): Aspectul fizic: da, intr-adevar, cicatricile de la sani si abdomen pot fi o problema pentru cei mai "sensibili" Locatia: perdeaua de la dus e murdara in partea inferioara (dar asta se poate corecta foarte usor) Prestatie: nu face anal, cel putin nu la prima intalnire, sexul oral poate fi si neprotejat pentru doritori Opportunities (la fel in roamana ) Raport excelent intre pret si ceea ce ofera, cel putin pentru Iasi, ceea creeaza conditii pentru marirea semnificativa a bazei de clienti si a veniturilor Prezenta pe forum cu civilitate si bun simt Threats: Locatia: la un dever prea mare al afacerii, a-ti folosi locuinta personala pentru business poate fi dezavantajos prin prisma interactiilor cu vecinii si, eventual potentialii oameni ai legii sau "guvizi" doritori Delasarea: pe mine m-a deranjat putin ca nu fusese epilata de ceva timp, perisorul pubian si de la subbrat fiind evident si oarecum tepos, dar nu putem avea pretentia sa se epileze dupa fiecare client, nu? Ca note personale: 9+ pentru locatie 9 pentru atitudine si GFE 9 pentru oral 8 pentru normal (mentionez ca aici a fost si vina mea ca nu am putut "performa mai performant" . Poate o fi fost de vina Mircea Badea care a fost si el cu noi in camera in timpul activitatilor
  12. Citat: " in timpul jocului erotic pisicutza mea sa mai si atins de relu''domnuui Troy ''" si de aici a luat ea micoza de care s-a mirat ginecologu!
  13. Da unde ai frate micoza? In gura, daca te plangi ca ti-a dat-o colegul? Sau te faci ca nu pricepi intrebarea?
  14. Stimabila don'soara, daca neprotejat a fost contactul oral intre gurita lu' matale si relu lu colegu', sa inteleg ca el se plange de o balanita si tu de o micoza pe care ti-ai descoperit-o la ginecolog? Si, sa stii, daca scrii cu caractere mai mari nu inseamna ca ai si dreptate. Inseamna doar ca tzipi.
×
×
  • Creează nouă...