Sari la conținut

denisa 85

Neverificata
  • Număr conținut

    372
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre denisa 85

  • Dată Naștere 15.12.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    moldova noua

Vizitatori Recenți Profil

15.943 citiri profil

denisa 85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

158

Reputație

  1. Buna nu raspund la mesaje sau nr privat pentru detali suni la nr de sus o zi buna
  2. Buna noul nr este 0728495240 50 finalizarea oral anal normal totul protejat 100 ora doua finalizari
  3. Buna maine 24,12,2016 va astept de la ora 10:00 pana la ora 19 :00 CRACIUN FERICIT TUTUROR
  4. Doamne dar sa ajuns prea departe .Mie nu imi place sa vorbesc urat sau sa imi bat joc de oameni. Eu nu voi mai scrie absolut nimic doar am vrut sa spun ca nu este adevarat aveti dreptul sa credeti ce doriti . Multumesc Silvy o seara frumoasa tuturor
  5. Clienti care au fost la mine au vazut jos sunt curata nu am negi sau iritati sunt ingrijita parfumata macheata . Voi stiti si credeti pe cine doriti .
  6. Doamne iartama cum poti spune asa ceva am clienti care vin de trei ani la mine .Cum poti spune asa ceva cand eu si oralu il fac protejat. Nu vreau sa comving pe nimeni dar am ramas socata . Aici fiecare face cont fals si spune ce vrea . Daca aveam boli grave clienti mei fideli imi spuneau sau ma atentionau . Sigur esti vrun client care te-am refuzat sau ti-am zis sa nu mai vi pentru ca nu ai fost ok . Fac de trei ani meseria asta dar nimeni nu a zis ca a luat ceva de la mine mai ales ca fac totul protejat . Sincer acuma uni chear va plictisiti vorbiti numai prosti . NU am mai scri de mult nimic pantru ca daca dau apa la moara nu rezolv nimic sa ma tot cert pe aici. Sau poate esti pestele la vreo escorta si vrei sa imi faci rau si spui numai aberati. Credeti ce vreti eu nu vreau sa ma credeti dar va spun ca nu este adevarat . Nu voi mai scrie absolut nimic dar asta cu boli grave e prea de tot mai ales cine a fost la mine a vazut in ce conditi stau . Eu stiu ca pe mine nu ma crede nimeni voi aveti dreptul sa credeti ce doriti .
×
×
  • Creează nouă...