Sari la conținut

ionc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionc

  • Dată Naștere 01.01.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

ionc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. 40+ ceva kg în plus, urâțică. Nu am rămas
  2. Are cineva un numar de telefon pentru fata bruneta de la lukoil?
  3. ionc

    Masaj

    Stie cineva fete care fac masaj ok???
  4. ionc

    ???

    50-fin 100-ora 150-ora cu anal Oralul cu dinti fara atentie la zonele adiacente sau tentative de deep, la normal sta si atat.mai are o colega vai de ea. Etc... Sincer, de evitat.
  5. Salut. Ma intereseaza sa fac o vizita unei negrese sau asiatice. Stie cineva daca avem disponibil asa ceva prin Bucuresti sau imprejurimi?
  6. O sa fac tot posibilul sa te sun maine pana in ora 11. Sper sa am noroc:)
  7. Si pentru maine ai ceva liber? Mi-ar face placere sa ne intalnim. Se poate face programare prin mesaj pe whatsapp pana in ora 12?
  8. Buna. Cum putem da de tine? Te-am sunat astazi de mai multe ori,si pe telefon si pe WhatsApp,ti-am lasat si mesaj pe WhatsApp, dar fara succes.
  9. Ma gandeam poate mai aveti si alte fete , ascunse pe undeva...
  10. Roscata fierbinte Cris lory Carmen Toate 3 sunt super ok. In rest cam toate sunt pe langa total si mai au si niste preturi sa iti piara tot cheful. Nu sunt genul sa ma deranjeze sa dau 150/200 lei pt o fin dar sa fie frate ce trebuie. Nu sa ti-o molfaie 2 min cu dintii si dupa hai la normal sau sa raspunda la telefoane.
  11. In ultimul timp cam toate fetele vizitate prin Pitesti nu au fost prea ok (ba grabite, ba nu fac treaba buna... etc.) . Ce fete recomandati din Pitesti ?
  12. A fost cineva? 0728195088 am 25ani iti ofer clipe de pasiunea si extaz, o sa te alint cu un oral nep. cu fin. orala, normal si anal cum vrei tu, 69, sarutari pe gura, nu te voi dezamagi, sigur vei reveni
×
×
  • Creează nouă...