Sari la conținut

zburlitu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zburlitu

  • Dată Naștere 21.08.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

zburlitu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. zburlitu

    ...

    Am insistat de pe doua numere si nimic... La cum arata cred ca e mare cererea!! Maine poate o sa fie cu mai mult noroc
  2. zburlitu

    ...

    Un pic mai multa seriozitate...Am sunat azi, am dat mesaj si nimic...
  3. ) nu-i corect Dar fie:)) ne auzim maine la telefon
  4. De ce doar azi? Faci discriminare pentru cei care nu pot sa ajunga? Uite ca vreau sa revin maine pe la tine dupa mult timp:) care mai sunt tarifele apropo?
  5. Uuuu, Dumnezeu exista:)) cea mai buna veste din ultima vreme, karina s-a intors!!!
  6. Salutare tuturor, cum ziceam mai sus, suspinand inca dupa karina am decis sa trec inca odata pragul salonului! locatia se stie, calarasi 25 tarife 150 1/2 h, 200 1h am sunat, am facut programare la maya si nu am regretat deloc !! maya o fata frumoasa, corp demential, are un miros si un farmec aparte!! foarte "pisicoasa" foarte deschisa si tot timpul zambareata! maya, te pup si ne revedem in viitorul apropiat cu siguranta !! din partea mea nota 10 va salut cu respect
  7. daca nu ma insel, pe site la categoria preturi apar doua poze cu karina... eu inca suspin dupa ea:) daca cumva revine la salon vreodata va rog sa ne dati de stire:)
  8. zburlitu

    0744817940

    http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-sexy/7b0f66767c6b6355.html stie cineva ceva de domnisoara?
  9. Cu mare drag:) abia astept sa ne vedem saptamana urmatoare:)
  10. Seara buna tuturor:) Am mai avut timp sa scriu, fascinat de prima întâlnire cu Adina, Acu câteva zile, am decis sa o vizitez iar:) Aceeași locatie, aceeași fata minunata:) Ramân la aceleași note de 10 la absolut toate capitolele: igiena, comportament, sex... Achitat 150 RON pt o ora de sex nebun !! O sa revin cu siguranță
  11. Midas, fratele meu, sa îți dea Dumnezeu sănătate:)) după multe încercări esuate de a o contacta pe Adina, recenzia ta ma ambiționat mai tare:)) am reușit sa dau de ea, am facut programare, locatia cunoscuta, între p ros si Cotnari !! Am urcat la etajul 1 si cand am intrat pe ușa, sa cad din picioare nu alta!! Cred ca toți bărbații avem fantezii, ei bine Adina e desprinsa exact din fanteziile mele, micuta, frumoasa foc, sâni perfect proportionati fund micut dar demential!!! Am stat la vorba, ma servit cu suc + o Țigară, eu imi uitasem pachetul in masina !! A urmat un dush scurt apoi acțiunea in sine !! Oral foarte bun, fără DT dar facut cu simt de răspundere apoi doggy undeva la 15 min, pana la epuizare, tremuram din toate încheieturile si eram ud Leoarca... Schimbat eu deasupra apoi ea sibterminat in balonas !!! Pt mine Adina e de vis, a fost foarte implicată, am vorbit si am ras cu ea!!! Nota zece ci felicitări pentru absolut toată prestatia ei !!! O sa revin cu siguranță !!! Halat 80 RON am lăsat 100 deși merita mult mai mult!!!
  12. Telefon inchis:( pacat, sper ca nu s-a lasat de treaba deja
  13. Asteptam atunci poze cu sonia, cel putin eu, ca sa stiu daca mai adaug 200 ron la cadoul care mi-l fac singur de craciun:))
×
×
  • Creează nouă...