Sari la conținut

black widow19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre black widow19

  • Dată Naștere 05.09.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

black widow19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Sunt fetele dupa Mărășești am sunat astăzi a vorbit frumos chiar neașteptat,acum daca merge cinea sa facă o recenzie
  2. Jur Mișule tre sa le suni de 4 5 ori si cand răspund sunt sictirite....de imi vine sa imi cer scuze ca am sunat sa fut pe banii mei!
  3. Salutare dragii mei,sunt pe forum aici de ceva timp însă timpul nu imi permite sa dau recenzii la "fetele noastre". Acum câteva saptamâni ma gândesc sa o sun pe renumita Bianca.....Răspunde stabilim întâlnirea,ajung acolo sun la interfon si imi da sms pe tel."I a si tu prezervative".🙈🙈 am zi a poate a rămas fara si n a plm.....cand ma întorc si o sun nu mai Răspunde am sunat vreo 10 min si am plecat acasa. Toată treaba începe seara cand încep mesajele ca nu am venit,ca m am supărat...ca a avut putina treaba ca ea nu e fata rea.....in fine plm am avut noroc. A doua zi sun la publi 24 sex total......nu Răspunde m ai sun odată la fel.....seara mesaje iar.....prețul e 200 plm si chestii d .astea. Treaba sta asa,nu înțeleg de ce nu scoate site ul respectiv anunțurile ca jumate din ele au tel închise,si cum plm am avut eu norocu sa dau de dezaxatele astea sa ma terorizeze in mesaje?
  4. Salutare dragii mei,sunt pe forum aici de ceva timp însă timpul nu imi permite sa dau recenzii la "fetele noastre". Acum câteva saptamâni ma gândesc sa o sun pe renumita Bianca.....Răspunde stabilim întâlnirea,ajung acolo sun la interfon si imi da sms pe tel."I a si tu prezervative".🙈🙈 am zi a poate a rămas fara si n a plm.....cand ma întorc si o sun nu mai Răspunde am sunat vreo 10 min si am plecat acasa. Toată treaba începe seara cand încep mesajele ca nu am venit,ca m am supărat...ca a avut putina treaba ca ea nu e fata rea.....in fine plm am avut noroc. A doua zi sun la publi 24 sex total......nu Răspunde m ai sun odată la fel.....seara mesaje iar.....prețul e 200 plm si chestii d .astea. Treaba sta asa,nu înțeleg de ce nu scoate site ul respectiv anunțurile ca jumate din ele au tel închise,si cum plm am avut eu norocu sa dau de dezaxatele astea sa ma terorizeze in mesaje?
  5. Mai știe cineva de Magdalena? Suna închis numărul ala de telefon
  6. Esti cea mai frumoasa escorta...te sarut:*
×
×
  • Creează nouă...