Sari la conținut

nobel

VIP Member
  • Număr conținut

    3.745
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

nobel a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 16 2016

nobel a avut cel mai apreciat conținut!

Despre nobel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Valhalla

Vizitatori Recenți Profil

7.884 citiri profil

nobel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6k

Reputație

  1. Domnilor am eu o intrebare :Cine l-a banat pe Miskin? Ps.Bai da nu vedeti padurea.Ne jucam jocul ala cu cald rece?Voi intrebati eu spun daca este cald sau e rece .Sau daca e inghetata de-a dreptul
  2. Nu ma provoca.Astea le spui la unu cu iq de 64.Iti spun eu ca am 65 jumate
  3. Acum daca o persoana ar dori sa fie carcotas ar putea sa te intrebe cum este posibil de exemplu ca tu sa ai o basculanta de puncte pozitive carate la postarile tale de conturi care dau minusuri la toata lumea. :)Daca o persoana sa presupunem ar dori sa intinda “ carcotareala “ la maxim ar putea sa se intrebe si mai mult spre exemplu cum are Ines(cea rosie) puncte cu plus de la aceleasi conturi verzi care minuseaza pe toata lumea. Saracul Adrian 10 din Oradea daca ar fi un carcotas adevarat de felul sau si l-ar interesa putin mai mult de la cine a primit punctele cica inapoi,ar putea sa isi puna si el intrebarea fireasca de ce le-a primit inapoi tot de la conturile acelea verzi cu Sp care au facut din datul punctelor negative fara numar fara numar un sport aici pe site. Asa ,cateva intrebari de “incepator” daca repet ....cineva ar dori sa fie carcotas. Dar noi nu dorim sa fim. Pentru ca in cazul in care am fi si am arunca o privire peste majoritatea declaratiilor si lucrurilor de aici nu se poate decat daca avem probleme cu pitpalacul sa nu realizezam ce se intampla.......:) Asa ca ....nu mai bine povestim noi despre vreme si lasam psihopatii cum spui sa isi desfasoare in continuare activitatile lor firesti? Hai noroc si sa mai bem un paharel ! *Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare L.E Un sfat catre persoanele care dau minusuri fara numar si marele dirijor din spate.Ar fi bine o pauza ca se prind astia :)
  4. Aliat?Zici ca sunt ceva stat membru Nato.La cine te referi?
  5. Nu le refuza.Pe alea le iarta
  6. Intrebi de softul de minusat?Iti explic cum e construit.I-am zis la paznicul pivnitelor mele ,badiucu Iancu ca noaptea cat se plictiseste de fiecare data cand bea cate un paharel ,sa “noteze pa laptop in felul urmator.Si i-am aratat .Badiucule de fiecare data cand bei un paharel apesi aci butonul cu sageata rosie in jos ca doara s-o dus in jos Daca doamne fereste vine inapoi apesi butonu verde cu sageata in sus ,ca doara o venit in sus. Si asa faci la fiecare paharel pe care l bei. Dupa cum se vede badiucu e un paznic de nadejde. Nu m-a dezamagit !!! LE.Cate minusuri a spus Inesuka ca i-a dat badiucu?
  7. Acid “hilauronic”....asa este! Si premiul Academiei pentru Medicina merge la....
  8. Am dat cu mouse ul dupa o mata care supara gainile prin curte si s-a oprit pe un cont.Adevaru ca nici nu m-am uitat pe care .Pana nu am scos bateria din mouse a tot dat minusuri. Imi cer scuze .
  9. Maine voi incepe aleator.Inchid ochii dau cu mouse-ul si pe cine se opreste ma apuc
  10. Este perfect in ambele variante
  11. Dar nu inteleg.....De ce nu sunteti suparati? Eu v-am luat punctele.Eu sunt foarte suparat cand mie mi se iau punctele. Vin? Nu pot Eu produc sampanie
×
×
  • Creează nouă...