Sari la conținut

broomstick

Serious Contributor
  • Număr conținut

    1.146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre broomstick

  • Dată Naștere 10.08.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Salutari de la Agigea
  • Interese
    Pussy

broomstick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. biliboi stai calm sa nu crape ceva in tine.Hai sictir cu onoarea ta . Daca ceream 400 nu mai eram jeg,sau cine cere 400 are onoare?Pe lista jegurilor umane esti printre primii.Ciocu mic si joc de glezna.
  2. Recenzia nu este scrisa de mine.Am primit 3 beri de la un tip ca sa-i dau tableta sa scrie de pe contul meu.Cred ca era si curva asta pe acolo.Nu stiu sigur pentru ca nu o cunosc.
  3. Am fost cleentu fetei. Cum se pare ca putini comentatori au curaj sa apeleze la domnisoara ,am indraznit sa o chem pe la mine.Domnisoara:draguta si foarte amabila la telefon, lucru care s-a confirmat ulterior si in realitate.Ca aspect este frumusica, inaltuta cam 1,70, si vreo 50 kg, sani frumusei, saltareti,deci frumoasa la corp nimic de reprosat.Sa spunem o nota 9.La oral,protejat, e ok, e atenta ,mangaie ouale, depune efort, si este insistenta, se mai ajuta de maini dar nu ma deranjat.Sa punem nota 8 ca de ,e protejat.La normal este si mai activa ,mangaieri si pupici, chiar doreste sa arate ca stie meserie,se misca binisor daca o pui deasupra, iar din pozitia mama iedului, e chiar o priveliste de admirat.Sa punem o nota de 8,5.Este vioaie, calda, comunicativa,o companie placuta.Igiena ok nota 10,merita incercata.Pretul este mare dar nu ceva de speriat.
  4. Wellcome in the hell There are a lot of street girls,better avoid them.Try incall/outcall girls. To find decent escort you can read local press,matrimonial announcements,can use online press to.
  5. Vezi ca stii sa vorbesti si frumos?Incepi sa-ti revii.Daca o tii tot asa poti sa te angajezi ca cioban la o stana sau la vaci undeva.Inteligenta de care dai dovada iti permite.
  6. Tatal tau sigur e frate cu ma-ta,astfel se explica mintea lipsa.Ai terminat scoala ajutatoare sau inca studiezi ?
  7. Alt papagal care se da rotund.Vrei sa arati ca esti tu mai smecher?Dai lu ma-ta sa ti-o suga ea . Ce sunt leii?
  8. Scursura esti tu cu ma-ta.Nici eu nu iti mai zic nimic daca incetezi sa mai jignesti cand vrea tarata din capu tau.Nu ai minte nici cat o maimuta,babuinule.Daca mai citesc o jignire scrisa de tine ,iar o sa-mi bag pula in ma-ta.Sa te vad.
  9. O sa-ti repet pana iti intra in capul ala sec al tau.Proasta a fost ma-ta ca nu te-a omorat canda erai mic.Vezi ca ma aplec sa ma pupi .Sper ca nu ai buzele reci.
  10. Vezi ba cracanatule ca murdaresti topicul la fata.
  11. Vorbesc pe limba ta ametitule si se pare ca iti place.Ma-ta a fost proasta ca nu te-a omorat de mic.
  12. Tu vorbesti de cultura ma ? Un cimpanzeu are mai multa minte ca tine.Am alergie la papagali ca voi.Sunteti cativa papagali pe aici care credeti ca pamantul se invarte in jurul vostru si ca impartiti voi userii in destepti ,prosti sau retarzi cand vreti voi .Sugi pula bididiule,invata sa nu te mai bagi ca chilotii in cur si sa nu mai jignesti ,pe urma poti sa ai si pretentii. Jet.
  13. Nu stii sa vorbesti frumos ?De unde stii ca e prost?Imi bag pula in ma-ta sa vad daca iti convine sa fii injurat sau jignit.Daca iti convine mergem mai departe.Te fut si in gura,desteptul pulii ce te crezi.
×
×
  • Creează nouă...