Sari la conținut

guardiola

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre guardiola

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

guardiola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Salutare, Pentru colegul care a postat anterior, isi mai aduce aminte daca a fost oralul neprotejat? Sau a bagat celebra faza cu "oralul neprotejat in functie de igiena"? Si daca poate sa ne spuna totusi si care au fost minusurile in prestatia doamnei (care la un moment dat nu mai lucra, asa cum mi-au spus colegele ei la care am fost). Notele acordate doamnei in postarea anterioara se invart in jur de 8, deci e clar ca au existat si minusuri, dar nu reiese foarte bine care au fost acestea. Din experientele mele la colegele mai tinere ale Andreei, am constatat ca sunt destul de grabite si setate pe bani, acolo fiind totusi o locatie de tip fast-fuck, se pune accent pe cantitatea de clienti (asa cum au remarcat si alti confrati pe forum, atat in legatura cu Andreea, cat si cu colegele ei). Multumesc anticipat colegului marius2233 pentru raspuns si spor la treaba pentru toata lumea !
  2. Salut la toata lumea, Matusa nu mai lucreaza de ceva timp, ma refer la Andreea cu numarul de telefon 0730345057 (care luase dimensiuni impresionante si avea varsta declarata de 48 de ani, chiar daca in anunt scria 39 sau 40 de ani), cum nu mai lucreaza nici cealalta "matusa", adica Monica 0730140113 (si ea cu dimensiuni considerabile). In schimb a aaparut in locatie o fata pe la 20 de ani cu numarul 0723860526 (se recomanda Eliza), care lucreaza alaturi de Alina, titulara acestui thread. Locatie: 9 pentru curatenie (teanc de prosoape curate la baie), dar este o locatie de tip fast-fuck, in care se pune accent pe cantitate si mai putin pe calitate. Note pentru Eliza: Aspect: 9- sani mari, carne tare, are cel putin 2 tatuaje vizibile Oral 9: neprotejat, cu implicare si atentie la zonele adiacente, finalizare pe sani, singurul minus ca nu face finalizare orala Normal: 8- am schimbat mai multe pozitii, nu a comentat GFE: 8 - atitudine destul de perversa, a schitat un inceput de FK, eu nu am tinut neparat sa continui, probabil ca ar fi continuat cu FK, dar in rest destul de grabita. Pret : 60 lei/finalizare, 120 lei/ora, eu am ales prima varianta si am stat 30 de minute (spre sfarsit m-a atentionat ca nu mai este mult timp), la plecare s-a asigurat ca nu ma intersectez cu cineva( din camera alaturata se auzea galagie). Per total nu este chiar o teapa daca stai o finalizare, dar se poate si mai bine, clar nu merita stat o ora ptr 120 de lei, se pot gasi variante mai bune la pretul asta. Succes!
  3. Am fost la ea in locatia de langa piata Trapezului. Per total o experienta acceptabila raportat la pretul de 60 lei/fin. Locatia-este un cuib cu mai multe college, da impresia de fast-fuck, dar nu deranjant. Fata incearca sa nu te grabeasca. Aspect: pare sa aiba pe la 25 de ani, sani mici, pozele sunt reale. Oral 8 neprotejat, finalizare pe corp Normal 8 GFe 6- mai retinuta la inceput, nu prea e comunicativa De revenit pt descarcare rapida
  4. Salut, Am fost la Karla,este cea din poza care apare in comentariul de mai sus,un pic trecuta(peste 50 de ani zic eu), dar se implica, imbratisari ,mangaieri, intretine FK. Locatia: 8 (la Dristor, blocul cu shaormeria) Oral :9 (neprotejat cu limbi pe oua, finalizare pe sani, nu accepta finalizare orala,) Normal: 7 (are dimensiuni destul de mari, de inteles din cauza varstei....) GFE: 9 (FK, destul de orientata spre client) Pret; 50/finalizare(raport bun calitate/pret) Buna pentru cei carora le plac maturele. Succes!
×
×
  • Creează nouă...