Sari la conținut

hotangels_admin

Escorta
  • Număr conținut

    243
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hotangels_admin

  1. Ea este Renata. Sâni mari, voluptuoși și un fund generos....o minunăție! Poți deja să-ți imaginezi cum este să-i atingi și să-i simți în palmele tale, nu-i așa? Să mă simți direct pe pielea ta... Te asigur că satisfacția este dublu garantată!
  2. Indiferent de fanteziile tale, Raisa este aici pentru a ti le indeplini. Finuta, cu un corp superb, senzuala si inteligenta, Raisa este alegerea perfecta ori de cate ori ai nevoie de atentie, distractie si erotism.
  3. Buna,dragii mei! Ghiciti cine a revenit la salonul Vip-Zone? Este vorba despre una dintre maseuzele de top ale salonului nostru, si anume Raluca. 💜 Cu o experienta de peste 4 ani in domeniu si un corp senzual, cu siguranta iti va oferi senzatii de neuitat, culminand cu finalizari multiple. Saruturile, atingerile reciproce si mangaierile in cele mai intime zone nu vor lipsi, iar deschiderea ei catre indeplinirea fanteziilor tale o face sa fie printre cele mai apreciate si solicitate maseuze. Kiss&Hug 😘🤗
  4. Servicii erotice premium, masaj senzual, masaj corporal nud, masaj erotic, fantezii BDSM, jocuri de rol, masaj prostatic, masaj dublu, masaj pentru cupluri, direct in confortul casei tale sau in camera ta de hotel. Doar un apel/mesaj ne desparte 0720335522. Spune-mi ce iti doresti sa iti ofer, iar eu voi veni direct la tine sa iti satisfac dorintele. 👄 Discretie garantata. 😉
  5. Ce barbat nu viseaza sa fie sedus, mangaiat, atins pe fiecare milimentru al trupului, sa simta pielea fina a doua femei in acelasi timp? Fanteziile tale devin realitate la Vip-Zone! Te asteptam sa iti indeplinim visurile!
  6. Buna dragilor, IULIA a revenit, dupa o scurta absenta.😍🥳 Momentan o găsiți pe tură de zi de la 12:00 la 21:00, dar si pe tura de noapte, in anumite zile, intre 21:00 - 05:00. Pentru programări: 0720.33.55.22
  7. 💜 Lasa-te cuprins de pasiunea fierbinte combinată cu atingerile plăcute ale trupului meu și fanteziile erotice. Oferă corpului tău o plăcere senzuală cum nu ai mai experimentat, o relaxare unică care are un efect pozitiv asupra minții tale. Iti voi arăta cum să iti percepi pe deplin corpul, sexualitatea și spiritualitatea. Iti ofer un ritual intim care iti va stârni energia sexuală și te va stimula maxim in timpul atingerilor, soaptelor si mangaierilor. 💜 Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi pe mana mea...
  8. Buna, dragilor! 🥰 Muzele voastre de astazi sunt Raisa, Ana, Larissa, si Kim. Blonde si brunete, mai skinny sau mai voluptoase, pentru a fi in ton cu preferintele oricaruia dintre voi. Va asteptam sa va bucurati de un masaj si atentie cum de mult nu ati mai primit, 🤗 Faceti primul pas in calatoria voastra spre extaz!💥
  9. 😍 În lumea rafinată a serviciilor de masaj, Nadia se ridică cu grație și seducție la nivelul de top al maseuzelor din zona VIP. Cu o prezență fermecătoare și o înțelegere profundă a artelor senzuale, ea aduce o experiență unică clienților care caută mai mult decât simpla relaxare. Nadia este o femeie extrem de senzuală, cu forme voluptoase care emană feminitate și atracție irezistibilă. Cu sâni mari, fermi și provocatori, fiecare atingere a ei este o simfonie a plăcerii, o călătorie senzuală în care dorința devine artă. Noptile devin cu totul deosebite in compania Nadiei, iar perceptia ta asupra masajului senzual, crede-ma ca se va schimba. 👄
  10. Dragilor, v-o prezint pe Abigail, o femeie extrem de finuta, classy si misterioasa. Este disponibila pentru voi in fiecare seara de la 21:00-05:00 la salonul Vip-Zone, din Bulevardul Mihail Kogalniceanu nr. 20.
  11. Bună, dragilor! 🤗 Eu sunt Ana! Astăzi sunt diponibilă pentru voi până la ora 21:00 la salonul Vip-Zone din Bd. Mihail Kogalniceanu 20. Dacă vă doriti să petrecem timp de calitate împreună, mă puteți suna sau îmi puteți scrie pe whatsapp 0720335522 💋 Vă pup și vă aștept cu drag 😘🤗 sa ne relaxam împreună (și nu numai)! 😋
  12. Aici, în Salonul de Masaj Vip Zone, placerea devine complicea ta, iar fetele noastre devin refugiul tău în brațele cărora te vei simți cu adevarat dorit si rasfatat. Re/descoperă plăcerea de a simți un trup fierbinte lipit de al tau, corpul tau alintat, mangaiat, atingeri pana in cele mai erotice zone care iti vor provoca placere maxima si explozii incredibile. Zi si noapte, suntem aici pentru tine, te asteptam fierbinti si pline de dorinta.
  13. Bună, dragii mei! 🥰 Pentru cei carora le plac femeile experimentate, v-o prezint pe colega noastra, Patricia. 😍 Patricia este o femeie îndrăzneață, cu o imaginație bogată, mereu deschisă să exploreze lucruri noi și să cunoască oameni noi. In compania ei, vei simți cum stresul și tensiunea dispar treptat, lasând loc unei senzații de relaxare și stimulare, dorință maximă. 💥 Te invit să o cunoști personal și să te bucuri de experienșa și îndemanarea Patriciei între orele 15:00-21:00 la salon Vip-Zone. 🤗
  14. Disponibila intre orele 21:00-05:00. Telefon si Whatsapp 0720.33.55.22 Buna, eu sunt Jessica! 🤗 Te aștept să ne provocăm reciproc cu un masaj corporal, nud, urmat de un masaj erotic ce va răsfăța cea mai intimă zonă a ta până la punctul culminant.💥
  15. Buna dragilor! ❤️😘 Va asteptam astazi la salon Vip-Zone sa sarbatorim impreuna femeia, sa ne bucuram de senzualitatea, candoarea si feminitatea ei! 🤗
  16. Te excita gandul la catuse, masca, bici, bondage, calus, durere, sclavie si dominare, iti plac chestiile kinky si perverse? Te invitam intr-o incursiune în lumea fascinantă a soft BDSM. O experiență care merge dincolo de granițele obișnuite, unde Luna devine ghidul tau într-un dans incitant de dominație și supunere. Stăpâna Luna vă invită să explorați latura voastră submisivă într-un mod controlat și sigur, dorințele tale cele mai ascunse devin realitate, iar fiecare atingere devine o promisiune a extazului.
  17. Buna, sunt Raisa si sunt disponibila acum! 0720335522 Te invit la un masaj plin de fantezii umede. Sunt disponibilă ziua, așa că dacă vrei o escapadă fierbinte în pauza de masă sau o relaxare profund erotică înainte de a ajunge acasă, te aștept. Sunt Raisa, am 30 de ani, păr lung, șaten, siluetă atrăgătoare cu forme voluptoase. Am studii superioare așa că pot fi și o parteneră foarte bună de discuție dacă simți nevoia. Suna-mă acum și hai să vezi cum pot să iți fac ziua mai frumoasă. Poze reale.
  18. Buna dragilor! 🤗 Va uram tuturor o primavara magica! ❤️ Va asteptam la salon Vip-Zone sa cream magie in aceasta minunata zi! 😍 Sa va fac cunoatinta cu cateva dintre "martisoarele" noastre : Kim, Iulia, Ada, Patricia, Renata, Jessica, Roxi, Ruby.
  19. ❤️ Seductie, erotism ,pasiune,fantezii ❤️ VIP-ZONE ❤️ https://vip-zone.ro/ Masaj erotic. Masaj de relaxare. Masaj Yoni. BDSM. Dominare soft. Masaj tantric. Masaj prostata. Masaj cupluri. Masaj cu doua maseuze. Jacuzzi. Tehnici de finalizare cu clavicula, abdomenul, picioarele, sanii, fesele, lingam. Role-play. GFE. Saruturi. Soapte. Mangaieri. Hotel. Domiciliu. NON-STOP 0720.33.55.22 Salon VIP-ZONE - Bd. Kogalniceanu 20 (Cismigiu/ Izvor)
  20. Buna, dragilor! 😘🤗 Va asteptam la salon VIP-ZONE - Masaj de relaxare, masaj corporal nud si masaj erotic cu toate tehnicile cunoscute, dubla satisfactie garantata intr-o singura sedinta de masaj.
  21. Buna, dragilor! Ati cunoscut-o pe Patricia? Este o combinatie de senzualitate și farmec, emanând un magnetism erotic care atrage privirile și dorește să fie explorat în profunzime. Este conștientă de propria sa atracție și știe să o folosească cu pricepere pentru a-ți oferi ce ai nevoie. Daca nu ati avut placerea sa va bucurati de prezenta ei, va asteptam la salon Vip-Zone, pe bd Kogalniceanu 20. Daca Patricia nu v-a convins, intrati pe site-ul https://vip-zone.ro/ si cu siguranta veti gasi o domnisoara pe placul vostru.
  22. Te provocam la o noapte salbatica alaturi de Kim... Ca o pantera neagra te va devora, va explora fiecare particica a corpului tau, iar pielea ei moale si matasoasa ii va face corpul sa alunece atat de divin iar tu te vei simti relaxat complet de la primele atingeri. Sigur iti vei dori sa revii. Pisica blanda zgarie rau! Imblanzeste-o tu in felul tau! Hai, relaxeaza-te si bucura-te de aceasta provocare sexy si senzuala.
  23. 😍 Bună, iubitorilor de răsfăț! Weekendul bate la ușă, iar noi vă înțelegem atât de bine nevoia de relaxare și de a fi răsfățați! Pentru asta exista salonul Vip-Zone, acel spațiu spațiu intim, unde mâinile magice ale fetelor noastre descoperă noi zone excitante ale trupului vostru, de care nici nu știați. Este locul unde fiecare clipă este dedicată exclusiv vouă... atingeri incitante, trupuri goale, șoapte fierbinți, experiențele senzuale, totul culminând cu eliberari explozive... Haideți, vă așteptăm să ne simțim bine împreună!
  24. Buna, dragilor!! 🤗 V-am prezentat-o pe Roxi? 😍 Roxi este echilibrul perfect între delicatețe și pricepere in arta masajului erotic, o prezență fină și discretă care vă va cuceri de la prima întâlnire. Trebuie doar să vă lăsați pradă mainilor ei și veți simți cum timpul se oprește în loc. Alaturi de ea veți descoperi că fiecare atingere, fiecare gest, este menit să vă ofere nu doar relaxare, ci și o plăcere neașteptată, intensă, care va revigora fiecare fibră a trupului. E timpul să vă îngăduiți luxul unei escapade senzuale, iar Roxi este ghida voastră spre extazul absolut.
  25. Vă invităm să uitați de agitația cotidiană și să vă abandonati simțurilor într-o oază de plăcere. La Vip-Zone nu sunteți doar un oaspete, sunteți personajul principal al unei povesti senzuale, iar maseuzele noastre sunt ghizii vostri prin lumea sublimă a relaxării si placerii absolute. 👄 Intimitate, atingeri delicate și mangaieri pasionale la orice ora din zi si din noapte!
×
×
  • Creează nouă...