Sari la conținut

anubis22

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anubis22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

28

Reputație

  1. au topic aici pe forum, Karla se numeste Aria si cealalta colega cred ca Elisa se numeste Krystal aici. Karla e maseuza mea de suflet de la Fantasy. ea nu prea lucreaza in weekend dar tipa asta era in locatie si m-am dus la ea, nr de la Karla l-am primit. Nu stiu cum o cheama,o sa intreb data viitoare
  2. revin cu detaliile in acest caz am avut o discutie initiala pe whatsapp daca combina masajul cu fetishuri ,i-am descris ce vreau si a fost de acord. nr il am de la una dintre colegele ei la care voiam sa merg dar ele nu erau in locatieasa ca mi-au dat nr ei, ea fiind acolo deja. mi-am amintit ca am mai vazut-o la Noblesse la salonul de masaj erotic. asa ca am avut parte de un masaj de relaxare destul de bun, urmat de tot felul de mangaieri si body massage iar spre final cunni,, spitting, facesitting, footfetish si am terminat in cada eu facandu-mi o laba in timp ce degustam din licoarea aurie. deci mi-a implinit ambele fantezii, si de maseuza si de fetishuri. am fost multumit insa am fost si eu destul de crispat, poate data viitoare iese si mai bine. e ok acum recenzia sau mai doresti si alte completari?
  3. am fost la domnisoara,nu am retinut numele,sincer. Colega cu fetele de la Fantasy Karla si tipa cealalta care a lucrat si ea la Fantasy,nu mai stiu acum numele, am vizitat-o si pe ea si in salon si in noua locatie. a tot fost prin saloane, am mai intalnit-o dar nu mai stiu exact pe unde, oricum nu cred ca are importanta. o tipa bruneta, inalta, cu parul foarte lang pana la fund, extrem de amabila si draguta, frumusica la fata, serviciile bunicele (nu waw dupa placul meu dar de revenit). achitat 300 roni pt 45-50 de minute undeva pe acolo si rugat la final sa las recenzie asa ca am lasat. bafta!
  4. are preturi separate si doar pentru masaj, nu te obliga nimeni sa o futi daca vrei doar masaj. iar depsre masajul prea soft, ai zis ca vrei mai ferm si te-a refuzat?
  5. vizitat si eu caprioara. o fata de nota 10. pt cunoscatori este Eliza de la Fantasy. ca sa nu mai suferiti de poze. e o dulceata de fata. de revenit la cat mai multe vizite
  6. Aproape 10 ani mai târziu si bătrâna cârpa ruseasca încă bântuie pe pământ. the fuck?
  7. I-auzi labare, domnișoara zice ca manaci maro. Cum comentezi?
  8. astia de pe aici, care nu erati aici si acum 10 ani, luati de cititi si distrati-va, ca zau ca merita, pacat ca nu aveti si backgroundul, dar tot e amuzant
  9. oare ce-o mai face maieu jegos? prin ce sant si-o fi gasit sfarsitu? si ea, si altii de pe aici, vladizinho, diamond prince, killbill, daywalker, lol, ce vremuri 🤣🤣🤣🤣
  10. cancerule, se vor plictisii de tine, cum s-au plictisit si de celelalte panarame dinaintea ta. deja ai inceput sa pierzi teren grav. in curand o sa umbli desculta si despletita pe threaduri, urland dupa atentie, si tot ce vei primii va fi atentia cate unui labagiu notoriu, gen diamond prince. ceea ce, oricum, e mai mult decat meriti. eject, scursura penibila!
  11. pe ce canal a fost emisiunea cu panarama? se gaseste pe undeva inregistrarea?
  12. la varsta lui nu-i mai da imeni puscarie. da, ar fi ideal sa crape in parnaie, dar cred ca mai curand castig la loto decat sa-l vad dupa gratii.
  13. sau ma rog, mai are putin. oricum, sa ne pastram speranta, si sa ne adunam sa ne pisam pe mormantul lui, cand o fi vremea. eu, de 25 de ani astept momentul aproape am imbatranit.
  14. si fata de tine si-au exprimat multi de tot dezgustul in mod organizat, si tot nu te-ai dus, ducea-te-ai dupa iliescu!
  15. wow, cata originalitate. tu ai inventat-o, sau ai auzit-o de la un copil retard de clasa a 3-a? e ok sa inveti de la aia mai inteligenti ca tine.
×
×
  • Creează nouă...